Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki 30 fölött találta meg a párját, annak hol jött össze?
Figyelt kérdés
Illetve hogy érzitek, megérte várni?2021. aug. 10. 10:34
2/14 anonim válasza:
munkahelyen jöttem össze a kolléganővel. Igen, megérte.
4/14 anonim válasza:
Ismeroseimnek net munkahely
Ezen kivul más nincs.
5/14 anonim válasza:
Randivonal, 37N voltam. Megérte.
6/14 anonim válasza:
de erdekes, hogy a sok frusztralt nyomorult leszavazgatta, hogy tinderrol ismertem meg a parom:D megis miben mas egy tinder, mint pl egy munkahely vagy egy szorakozohely? ugyanolyan emberek vannak ott is. bar gyanitom, aki annyira ocsmany, hogy nincs egy darab matche se, annak savanyu a szolo es inkabb jol leszavaz. nyomjatok csak a negativat, attol meg nem lesztek szebbek es nem talaltok part.
7/14 anonim válasza:
Én badoo-ról. Max engem is leszavaznak:)
8/14 anonim válasza:
#6 Frusztráció azért nálad is benéz az ablakon, ha random névtelenek lepontozásaival foglalkozol. Kit érdekel? Miért fontos, ki mit szól? Egy gombnyomás.
9/14 anonim válasza:
Spontán az utcán. Megszolitottam mert tetszett, beszélgettünk és megadtam a számom és rá bíztam hogy ír vagy hív. Még aznap üzent, én meg randi hívtam és azóta is együtt vagyunk. Ennek már 5 éve!
10/14 anonim válasza:
Megérte e várni?Mi van?
Inkább egyedül mint egy rossz kapcsolatban, minthogy csak azért hogy legyen valakim!
Szerintem az elszomorítóbb amikor fél meg egy éves kapcsolat után házasság meg gyereket csinálnak gyorsba csak azért mert jajj 30+ vagyok... és láttam már ilyenre példát ami inkább elszomorító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!