Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen okai lehetnek, ha valakinek vonzó tulajdonságai vannak, mégsincs párja 30 fölött?

Figyelt kérdés

Én nemrég lettem szingli hosszú kapcsolat után, félúton vagyok a 30 felé, de úgy látom, hogy az ismerőseim már elkeltek. Mindenki mostanában házasodik össze azzal, akivel már 20-22 éves kora óta együtt van. Ez a kevésbé szép, okos vagy gazdag emberekre is igaz, és úgy érzem, mindenki megtalálta a párját, miközben én egyedül maradtam. Az én döntésem volt, mert elég mérgező volt a kapcsolat, exem a végére már nyíltan agresszív is lett, de félek, hogy ebben a korban már nem találok senkit.

Hiszen számomra elképzelhetetlen, hogy ha valaki rendes, egyenes, őszinte, jól ki lehet jönni vele, és még jól is néz ki (félre ne értsetek, nem Adoniszt keresek, de én magam is igényes vagyok a külsőmre, szóval azt elvárom a másik irányból is), akkor ilyenkor még szingli.

Nehezen tudom elképzelni, hogy ha valakihez úgymond nem ragaszkodtak már a húszas éveinek elején, akkor nincs baj. Bántalmazó természet, vagy valami más. (A bántalmazó természettől félek a legjobban, pont a két exem miatt.)

Nyugtassatok meg kérlek, hogy van itt olyan, aki 25, vagy akár 30 fölött találta meg az igazit, és boldog!

2021. aug. 2. 21:26
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van párom csak titokban, ezért mások azt hiszik hogy nincs
2021. aug. 2. 21:35
 2/42 A kérdező kommentje:
Miért titkolod őt?
2021. aug. 2. 21:36
 3/42 anonim ***** válasza:
100%

Én is így érzek, de egyéb dolgok miatt is "szabadulhatnak fel" normális emberek ilyen korban, nem csak azért, mert mérgező volt a kapcsolat.

Én is egy 7,5 éves kapcsolat után váltam szinglivé, mégsem vagyok defektes, ahogy te sem. Én azért bízom benne, hogy az ellenkező nem tagjai közt is akadnak majd ilyenek.

2021. aug. 2. 21:36
 4/42 anonim ***** válasza:
92%
Próbálkozz szintén elvált férfiaknál, akik szintén egy nem jól működő kaocsolatból léptek ki.
2021. aug. 2. 21:37
 5/42 A kérdező kommentje:

Mondjuk én nem váltam el, de tény, hogy menyasszony már voltam.

Ez viszont jó ötlet. Emlékszem, hogy gimiben is volt egy tanárom, aki sok év járás után elvett egy nőt (mesélt a kapcsolatáról), majd azt vettük észre, hogy valamit titkol. Kiderült, hogy elvált tőle, aztán a ballagásunk utáni évben vett feleségül mást, akitől már gyereke is van, és mindig posztolják, hogy utaznak, családi összejövetelen vannak, boldogok. Tudom, hogy a közösségi média nem minden, de szerintem rajtuk látszik, hogy odavannak egymásért. A tanár most 41 éves. Nem is tud róla, hogy az ő története tartja bennem a lelket.

2021. aug. 2. 21:40
 6/42 anonim ***** válasza:
38%
40 körül sok az elvált ember. Inkább azokban lehet csalódni, akiknek 30 felett még semmilyen kapcsolatuk nem volt. Na ők a gázosak, ahol baj van a toronyban.
2021. aug. 2. 21:47
 7/42 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól értem, 25 éves vagy? Én 26. Persze, hosszú kapcsolat után ez most nagyon ijesztő, nekem is. De ha belegondolsz, még nem vagyunk elkésve semmivel. Előttünk az egész élet. Én próbálkoztam társkeresőn, mivel személyesen nem igazán van lehetőségem ismerkedni, nem kerülök új társaságokba. A felhozatal elborzasztott, így abbahagytam. De ha belegondolok, hogy 8 éve az exem is a semmiből bukkant elő, akkor miért ne történhetne ilyesmi újra? Bennem meg ez tartja a lelket. Elég fárasztó mentálisan az, hogy akárhova megyek, ott motoszkál a fejemben, hogy na, itt hátha megismerek valakit... Inkább megpróbálom csak élni az életem, aztán hátha jön valaki amikor nem várom. Én jobban hiszek ebben, mint az erőlködős keresésben, de kinek mi. Más erre meg azt mondaná, hogy várom a sültgalambot. Ha a baráti körömben szétnézek, akkor pedig baromira szinte mindenkinek személyesen lett párja, ami a szerencsén is múlik persze. Nem a húspiacról válogatva...
2021. aug. 2. 21:48
 8/42 anonim ***** válasza:
24%
Létezik ilyen férfi de a legtöbb nő nem tudja megugrani azt a szintet ami ahhoz kell hogy megkapjon egy ilyen társat :)
2021. aug. 2. 21:50
 9/42 A kérdező kommentje:

#7 Szeptemberben én is betöltöm a 26-ot. :D

Az online ismerkedést én sem csípem, nem is vagyok fent egyetlen társkeresőn sem.

2021. aug. 2. 21:50
 10/42 anonim ***** válasza:
100%

Én meg szeptemberben a 27-et...:D de akkor még a horoszkópunk is stimmel, meg a bántalmazó ex is.. 😅

2021. aug. 2. 21:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!