Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen okai lehetnek, ha valakinek vonzó tulajdonságai vannak, mégsincs párja 30 fölött?

Figyelt kérdés

Én nemrég lettem szingli hosszú kapcsolat után, félúton vagyok a 30 felé, de úgy látom, hogy az ismerőseim már elkeltek. Mindenki mostanában házasodik össze azzal, akivel már 20-22 éves kora óta együtt van. Ez a kevésbé szép, okos vagy gazdag emberekre is igaz, és úgy érzem, mindenki megtalálta a párját, miközben én egyedül maradtam. Az én döntésem volt, mert elég mérgező volt a kapcsolat, exem a végére már nyíltan agresszív is lett, de félek, hogy ebben a korban már nem találok senkit.

Hiszen számomra elképzelhetetlen, hogy ha valaki rendes, egyenes, őszinte, jól ki lehet jönni vele, és még jól is néz ki (félre ne értsetek, nem Adoniszt keresek, de én magam is igényes vagyok a külsőmre, szóval azt elvárom a másik irányból is), akkor ilyenkor még szingli.

Nehezen tudom elképzelni, hogy ha valakihez úgymond nem ragaszkodtak már a húszas éveinek elején, akkor nincs baj. Bántalmazó természet, vagy valami más. (A bántalmazó természettől félek a legjobban, pont a két exem miatt.)

Nyugtassatok meg kérlek, hogy van itt olyan, aki 25, vagy akár 30 fölött találta meg az igazit, és boldog!

2021. aug. 2. 21:26
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
#8 Főleg ha valaki már megugrotta előtte. :D Ez visszavezet a kiinduló felvetésemhez, hogy az ilyen király személyiségeket hamar "elkapkodják" úgymond.
2021. aug. 2. 21:52
 12/42 anonim ***** válasza:
100%

Az online ismerkedés a lehetőség tárháza mert sokszor akire ott rálelsz lehet soha nem találkoztál volna vele élőben.

Azok az emberek akik ott vannak nem különbek mint akiket élőben meg tudsz ismerni, max annyi hogy élőben jobban takargatják a valódi énjüket, míg online jobban kijön belőlük mert nincs következménye.

2021. aug. 2. 21:53
 13/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem kapkodják el mert egy király személyiséghez egy királynői személyiség illik, de abból lassan annyi van mint a fehér hollóból :D
2021. aug. 2. 21:54
 14/42 A kérdező kommentje:
#10. Legalább már most megjött az eszünk, és nem 2-3 gyerek után, hitellel a nyakunkon. Én ennek örülök. Az elvesztegetett éveknek már kevésbé. Nem csak az a baj, hogy sokáig "foglalt" voltam, nem is akartam ismerkedni, hanem az, hogy még a családommal és a barátaimmal is rosszabb volt a kapcsolatom akkoriban. Hiszen ők már előbb látták, hogy gond van exemmel, de nem akartak megbántani, illetve tudták, hogy mennyire szerettem még akkor, ezért inkább elkerültek minket, mintsem csúnyán szóljanak hozzá véletlenül.
2021. aug. 2. 21:57
 15/42 anonim ***** válasza:
100%

Az emberek mindig előítéletek alapján gondolkodnak .

Egy különlegesebb férfi sokkal nehezebben talál magának párt mert ugye ha tudatosan keres akkor valószínű magához hasonlót keres, és valljuk meg abból nem sok van.

Az ilyen típusú nőknek és férfiaknak sokkal nehezebb a pártalálás mert ugyan ők könnyen összetudnak jönni bárkivel a külsejük és a személyiségük miatt, de magukhoz passzoló társat nagyon nagyon nehezen találnak .

2021. aug. 2. 21:58
 16/42 anonim ***** válasza:
100%

Csak online a nagyrész komolytalankodni akar, a semmire van hatalmas arcuk, érzelmileg éretlenek és 0 energiabefektetéssel akarnak megkapni.

És félreértés ne essék, mert belefutottam néhány normális emberbe is, akivel eljutottunk néhány randiig is, de ez ritka, mint a fehér holló. Ott meg személyesen derült ki, hogy nincs meg a kémia, nincs meg a plusz, nevezzük akárhogy. És persze fontos a belső, de ha egyáltalán nem fog meg a másikban semmi külsőre, akkor halott az egész. Ez pedig egy fotó alapján nem jön át. Személyesen viszont már a randira is jó eséllyel úgy mész el, hogy tudod, hogy a másik elsőkörbe kívül - belül megfogott már valamivel, a többi meg majd alakul a maga tempójában, ahogy kell.

Úgyhogy az internetes ismerkedés hatalmas idő-és energiabefektetés, rengetegszer hiába. Persze, aki ráér, vagy akinek alacsonyabban van a léc és kb bárki megfelel neki, csak ne legyen egyedül, az hamar találhat ily módon is párt. Néha irigylem is az ilyen gyermeki lelkeket...

2021. aug. 2. 21:59
 17/42 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pont az ellentéte mert élőben kb soha nem találnám meg az igazit :D
2021. aug. 2. 22:00
 18/42 A kérdező kommentje:

#12. Részben adok igazat. Tény, hogy megismerhetsz olyat is, akivel amúgy sosem találkoztál volna, de nem biztos, hogy online őszintébb az ember. Élőben látod az apróbb, elemi reakcióit helyzetekre, arcmimikáit is, a neten nem feltétlenül.

#13. Jó, de nem hinném, hogy minden férfi, vagy akár minden nő kivárja azt, akivel teljesen összepasszol. Sokszor még a legjobb emberek is megalkudnak. Ismerek olyat, aki nyíltan ki is mondta ezt a saját kapcsolatáról.

2021. aug. 2. 22:01
 19/42 anonim ***** válasza:
100%
Ez úgy van, hogyha szétmentetek most, akkor van egy fickó is aki szabad. Elég sokan mennek szét minden életkorban és a felszabaduló, sokszor nem problémás ember, egy időre szabaddá válik. Na azokat kell figyelni és észrevenni.
2021. aug. 2. 22:03
 20/42 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy vagyok ezzel hogy ha neki az jó, de arra is kellene gondolni hogy 20 év múlva mi lesz.

Én olyan párt szeretnék akivel évtizedek múlva is szeretjük, tiszteljük egymást, és megvan a testiség is.

De ehhez egy megfelelő személy kell, és ez csak 2 jó természetű emberrel kivitelezhető.

Én a volt páromért 6 és fél év után is rajongtam, kedveskedtem neki,és próbáltam boldoggá tenni :)

2021. aug. 2. 22:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!