Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a férfiakna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a férfiaknak el kell viselniük a 30 fölötti nő öregedését, ráncosodását, csúnyulását, miközben ő meg 30 fölött csak sármosodik?

Figyelt kérdés

Hol itt az igazság? Persze erre jöhet olyan válasz, hogy hát legalább 10-15 évvel fiatalabb nőkkel kell kezdeni, pont emiatt. De azt meg a társadalom elítéli.

Szerintetek is óriási nagy kiszúrás a férfiakkal a monogámia?

2021. aug. 1. 18:24
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
98%
Senkit se köteleznek hogy párkapcsolatban éljen 🤗
2021. aug. 1. 18:25
 2/23 anonim ***** válasza:
98%

Mi van, nem kellesz a 20-asoknak, ekézed a 30-asokat?

Linkelj magadról képet.

2021. aug. 1. 18:28
 3/23 anonim ***** válasza:
97%
Nem kell elviselni, eleve a párkapcsolat sem kötelező..
2021. aug. 1. 18:28
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Napi provokatív kérdés.
2021. aug. 1. 18:29
 5/23 anonim ***** válasza:
21%

Felnőtt embert nem érdekel a társadalom ilyen döntésekben.

Alapból úgy vagyunk programozva, hogy mi nők a 7-8 évvel idősebb férfiakat érezzük igazán férfinak, a férfiak a fiatalabbakhoz vonzódnak. Aki ezt felülbírálja, az belecsöppenhet a szituációba, amiről írtál. De ez se törvényszerű, vannak nők, akik genetikailag lassabban amortizálódnak, mint a párjuk.

2021. aug. 1. 18:29
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Ki találta ki azt, hogy a férfiaknak jól

ál a ráncosodás, szottyosodás? Öreg férfiak csúfabbak mint az öreg nők.

2021. aug. 1. 18:33
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a jellegű kérdést már nem is tudom hányadszor látom. Ugyanolyan nevetséges, mint az összes többi felvezetésed. Inkább kezeltesd magadat, mert ezek a komplexusok szánalmasan festenek.
2021. aug. 1. 18:37
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

jelentve:)

neked nemhogy 30 feletti no, de egyaltalan semmilyen nem jut, incelkem.

2021. aug. 1. 18:45
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Melletted én már 21 évesen full ráncos meg kiégett lennék...

Ezt a kort már régen meghaladtam, de szerencsére normális, imádnivaló barátom van. A nők csak a nyominger pasiktól öregednek meg idő előtt.

2021. aug. 1. 19:04
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Idemásolom a másik friss korkülönbséges kérdéshez írt válaszom:

Nekem volt 16 évvel idősebb párom 17 évig. 20 voltam amikor összejöttem vele, ő 36. Nem magyar, most 57 évesen is különbül néz ki mint a 40-45 éves magyar pasik. 36 évesen 28-nál egy perccel nem tűnt idősebbnek, a jelentős korkülönbség később kezdett látszódni, 32-48 voltunk amikor a gyerekünk született, valahogy utána. Én maradtam ugyanolyan, rajta elkezdett látszani a kor. Most 41-57 vagyunk, több mint 3 éve külön. Engem még mindig max 30-nak néznek, ő olyan jobbfajta 50 körülinek néz ki, most jobban látszik a korkülönbség köztünk mint régen.

Szóval gondolkodj el ezen az öregedő 30 éves nős dolgon, hogy hozzájuk a jóval idősebb férfi illik. Mert a 45-50 éves férfi matyóhímzés mi? Főleg a magyarok. Savanyú a szőlő incelke.

2021. aug. 1. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!