Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a férfiaknak el kell viselniük a 30 fölötti nő öregedését, ráncosodását, csúnyulását, miközben ő meg 30 fölött csak sármosodik?
Hol itt az igazság? Persze erre jöhet olyan válasz, hogy hát legalább 10-15 évvel fiatalabb nőkkel kell kezdeni, pont emiatt. De azt meg a társadalom elítéli.
Szerintetek is óriási nagy kiszúrás a férfiakkal a monogámia?
"miközben ő meg 30 fölött csak sármosodik?"
Igen, nekünk nőknek szerencsére tényleg ilyen jó dolgunk van, hogy csupa sármos, jó testű, igényesen öltözködő férfit látunk magunk körül a harmincas, negyvenes korosztályban.
A környezetemben az ilyen korú pasik évről évre egyre jobban néznek ki - nem híznak nem tokásodnak, nem kopaszodnak.
Ma a strandon körülnézve is ilyen férfiakban gyönyörködhettem, amerre a szem ellát:
Most jövök a füredi strandról,
Nem kell elviselned semmit. Ha te olyan jonak tartod magad akkor keress magadnak 20 eves lanyt 40 evesen vagy tudom is en hany eves vagy hogy igy leszolod a 30 felettieket.
Magyaroszagon a nok nem adnak ugy magukra, foleg a mostani 40-50-60as generacio.
Amerikaban peldaul sokkal tobb ember sportol es divatosan oltozkodnek, vagy legalabbis modern a ruhazatuk, nem a 80-as evekbeli fazonu. Lattam olyan 50 eves not aki jobban nezett ki mint Magyarorszagon a legtobb 35-40 eves. A haja megvolt csinalva normalisan, sportos volt, normalis ruhaban jart stb.
Nyilván nem kell. Ahogy mondani szokták: a 40 éves nőt majd lecserélik két 20 évesre. :))
Sok ilyen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!