Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen okai lehetnek, ha valakinek vonzó tulajdonságai vannak, mégsincs párja 30 fölött?

Figyelt kérdés

Én nemrég lettem szingli hosszú kapcsolat után, félúton vagyok a 30 felé, de úgy látom, hogy az ismerőseim már elkeltek. Mindenki mostanában házasodik össze azzal, akivel már 20-22 éves kora óta együtt van. Ez a kevésbé szép, okos vagy gazdag emberekre is igaz, és úgy érzem, mindenki megtalálta a párját, miközben én egyedül maradtam. Az én döntésem volt, mert elég mérgező volt a kapcsolat, exem a végére már nyíltan agresszív is lett, de félek, hogy ebben a korban már nem találok senkit.

Hiszen számomra elképzelhetetlen, hogy ha valaki rendes, egyenes, őszinte, jól ki lehet jönni vele, és még jól is néz ki (félre ne értsetek, nem Adoniszt keresek, de én magam is igényes vagyok a külsőmre, szóval azt elvárom a másik irányból is), akkor ilyenkor még szingli.

Nehezen tudom elképzelni, hogy ha valakihez úgymond nem ragaszkodtak már a húszas éveinek elején, akkor nincs baj. Bántalmazó természet, vagy valami más. (A bántalmazó természettől félek a legjobban, pont a két exem miatt.)

Nyugtassatok meg kérlek, hogy van itt olyan, aki 25, vagy akár 30 fölött találta meg az igazit, és boldog!

2021. aug. 2. 21:26
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne aggódj emiatt, vannak olyanok akik 25-30 között találják meg az igazit, én most leszek 26, egó nélkül mondom hogy nincs velem baj de egyedül vagyok, boldog vagyok így is, voltak hosszabb kapcsolataim is, igényes vagyok, rendszeresen edzek, jó munkahelyem van, magas is vagyok de nem keresek konkrétan senkit, úgy vagyok vele hogy majd jön úgyis 😊, élvezem az életet ahogy van

25/F

2021. aug. 2. 22:04
 22/42 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :) Ez reményt ad. Igazából azt sem tudom, hogy a most kötött házasságokkal mi lesz később, együtt maradnak-e. Kívánom az ismerőseimnek természetesen, hogy mindannyian legyenek boldogok, és ne kelljen elválni!
2021. aug. 2. 22:19
 23/42 anonim ***** válasza:
100%
személyiség zavar ,
2021. aug. 2. 23:32
 24/42 A kérdező kommentje:

#23 Igen, tényleg, ez kimaradt.

Végül is igaz, mert sokszor észrevehetetlen az illető tágabb környezete számára, csupán a közeli családtagok, és a párja látják a jeleit.

2021. aug. 2. 23:43
 25/42 anonim ***** válasza:

Ên meg pont azokat a nőket nézem le, akik:

1, hamar elvállnak

2, nem látják milyen ember a párja, mondván ő szerelmes.

Ezek ilyen gyerekes gondolkodású nők, akiktől menekülök.

36F

2021. aug. 3. 03:47
 26/42 A kérdező kommentje:

Semmi köze a gyerekes gondolkodáshoz. Ha már ott tartunk, hogy ki kit néz le, akkor én azokat nézem le egy kicsit, akik keverik az értelmi és érzelmi funkciókat.

Az önbizalomhiányos ember nem buta, ahogy az álmodozó embertípus sem buta, egyszerűen ilyen a beállítottsága.

A mérgező kapcsolatokban való megmaradásokhoz általában rosszul kialakult gyerekkori minták vezetnek, amelyeken szakember segítségével is hónapokba, akár évekbe telhet változtatni. Nem azért, mert buta az illető, hanem azért, mert az agyunk ösztönösen a megszokott helyzeteket keresi. Sokszor egy toxikus személy még csak önmagáról sem sejti, hogy az - illetve az én exem végig hűséges volt, nem ismerkedett más nőkkel és eleinte még volt közös érdeklődésünk. (Később én ezekből az érdeklődési körökből úgymond kinőttem. Ilyen például az anime, 18-19 évesen még szerettem, ma már nem érdekel.) Tehát bőven voltak dolgok, amelyek mellette szólnak, de egyszerűen nem vágyott a fejlődésre, és engem is megpróbált visszarántani, mert az már nem tetszett, ha én értem el valami eredményt.

Azt pedig nem hinném, hogy hamar szakítottam. Sok esélyt adtam neki, hogy megbeszéljük, változtassunk, ezáltal az én lelkem tiszta. Nagyon kevés ember van, aki az első párjával éli le az életét, és 40-50 éven keresztül boldogok maradnak.

Másrészt, ha valakivel 20 évesen jövök össze, akkor miért kell ekézni, hogy gyerekes a gondolkodásom? Igen, 20-22 évesen még bőven GYEREK az ember, attól függetlenül, hogy papíron már rég nagykorúnak számít. Nem rendelkezhet egy 35-40 éves élettapasztalatával. Az első exemmel egész idő alatt tinikapcsolat volt, és őszintén remélem, hogy nem az fog meghatározni még 36 évesen is, hogy tizenévesen mertem egy tizenéves lány fejével gondolkozni.

Remélem, azért a te kapcsolat tökéletes, úgyhogy szeretnéd boldog 20. évfordulót kívánni neked és a kedves feleségednek, akivel már 16 éves korod óta töretlenül boldogok vagytok! Valamint boldog születésnapot mind a három gyereknek, akik élsportolók, kitűnők, és már most érettebbek, mint 10 felnőtt együttvéve!

2021. aug. 3. 08:14
 27/42 anonim ***** válasza:
35%
Azért csak bedurciztál a végére. Leszólsz másokat, hogy milyenek, amik igazából légbőlkapott marhaságok, aztán te sem vagy tökéletes. Nagyon nem.
2021. aug. 3. 08:19
 28/42 anonim ***** válasza:
65%

Nem bántásként mondom de hiába álmodsz olyan férfiról , sajnos nem kaphatod meg mert nem illenél hozzá.

El kell fogadnod hogy ilyen a személyiséged ami ugye évtizedek alatt alakult ki és hogy csak olyan típusú férfiakat vonzol be aki valamelyest hozzád hasonló vagy kompatibilis veled.

Mindenki azt kapja az élettől amit érdemel és amilyen ember.

2021. aug. 3. 08:26
 29/42 A kérdező kommentje:

#27 Én nem is állítottam, hogy tökéletes vagyok, viszont elég csúnya dolognak tartom az áldozathibáztatást, és ez az, amiből nem engedek. Van olyan ismerősöm, aki már 17 éve töretlenül a párjával van - nagyon értelmes ő is, és a párja is, szeretem őket. Ettől függetlenül olyan "barátaik" már voltak, akik csak kihasználták őket. Akkor most őket is szóljuk le azért, mert X éve nem látták, hogy a "barátaik" nem szeretik őket igazán, és talán még irigykednek is a kapcsolatukra?

Az "elvált, szakított" múlt idő. Igen, sokáig nem látta, hogy milyen a másik fél, de aztán ráébredt, és kijavította a hibáját. Szerintem ez számít igazán.

2021. aug. 3. 08:28
 30/42 A kérdező kommentje:
#28 Miből állapítottad meg, hogy én nem vagyok jó és odaadó ember?
2021. aug. 3. 08:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!