Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire túl nagy elvárás 30 fölött olyan nő, aki szereti a szexet, nem akar gyereket (nincs is neki) és nem anyagias?
Mintha azért nem léteznének ilyen nők, amiért az utcán sem elhagyott 20 000 Ft-os bankjegyek. Léteznek, csak azonnal lecsapnak rájuk a környezetükben, el se kell kezdeniük ismerkedni idegenekkel.
Mintha ez egy ilyen teljesíthetetlen háromszög lenne.
Léteznek szexkedvelő nők, akik nem akarnak gyereket, de akkor anyagiasak.
Léteznek, akik nem anyagiasak és gyereket sem akarnak, de akkor nagyon alacsony a libidójuk.
Léteznek szexkedvelő, nem anyagias nők is, de ők pedig családot akarnak vagy van is nekik már gyerekük.
Már a túlsúlyt, mint szempontot is elengedném, csak akkor meg az lenne a baj, hogy semmi közös dolgot nem csinálunk, mert ő mozgásszegény életmód mellett rengeteget eszik és azt is egészségtelenül. De legyen, még ezt az áldozatot is elfogadnám, még mindig jobb, ha a hatodik chipszet bontja fel mellettem meg megiszik 3 liter cukros üdítőt egy filmezés alatt, mintha mondjuk a lakásban dohányozna bent és az orrom alá füstölne (igen, régebben nem dohányzó párhoz is ragaszkodtam, ezt is elengedtem).
Ezek tényleg ekkora elvárások manapság, ha nem vagyok valami kiemelkedő álompasi?
10#
Kérdésre kérdéssel nem illik válaszolni😉
A gyerekmentesség egyik nagy előnye, hogy rengeteg pénz marad meg. Szóval itt gyakran van összefüggés.
Még egy gondolat: nem minden túlsúlyos nő eszik rengeteget és él mozgásszegény életmódot, ezt elég alapvető tudni.
És egy ilyen nőnek miért pont te kellenél?
A legtöbb harmincas, akinek sem családja, sem felmutatható hosszabb párkapcsolatai nincsenek, az stikkes. Pláne, ha “szeret szexelni” = összefekszik mindenkivel és/vagy nimfomán.
Va ilyen, ez van, nem hoz Vele össze Téged a sors.
N 30
#11: De olyan kérdést sem feltenni, amiről könyvet lehetne írni válaszként.
Meg honnan tudjam, hogy számodra mi jelent jó és mi jelent rossz tulajdonságot? Az életben is minden relatív, de a párkapcsolatokban még inkább.
Ilyen kérdésre tényleg csak cinikusan lehet válaszolni valami olyat, hogy "nettó 500-at plusz cafetériát B+" aztán csodálkoztok, hogy félremegy a társalgás.
#12: Az oké, hogy rengeteg pénz megmarad, bár mondjuk egy nagycsalád-támogató családban, ahol ügyesen kimaxolják az összes állami támogatást és mellette szigorú nevelési elveket vallanak, ott a 3 gyerek egymástól örökli meg a dolgait, nem vesznek drága babaholmit, nem kivagyisággal élnek, hanem a gyerek már 5 évesen nyelveket beszél meg elmosogat és feltakarít maga után és rend van a szobájában, nyaranként diákmunkán dolgozik és abból költ nem alapvető dolgokra, így korán megtanulja, hogy miért fontos tovább tanulni vagy miért hasznos elengedni a fogyasztói társadalom javainak a nagy részét. A pénz ott ténylegesen befektetés a gyerekbe, mert maximum a Harvard diplomáját fizeted, de azt is csak akkor, ha nem amerikai pités módon akar bulizni, hanem ténylegesen van önfegyelme és tanul. Ha pedig megcsinálja az életét, szüksége lesz adóoptimalizáció céljából strómanokra és ki lehetne jobb stróman, mint a saját szülei, az egyiknek 8 hektár erdő kerül a nevére, a másiknak egy horvátországi villa.
De hát olyan nőt is nehéz találni, aki ilyen nevelési elveket vall és ehhez nem is elég az, ha a nő ilyen elveket vall, ha a szülei vagy az én szüleim beteg gondolkododásúak, akkor már hiba kerül a gépezetbe, fiatal korban összezavarják, elrontják a gyereket. A gyerekből se lesz semmi és a költségek is nőnek, mert csak a gond van vele, utána meg lose-lose szituáció, mert ha kivágod a semmirekellőt, amint eléri a 18-at, akkor azért szólnak meg, ha meg társadalmi elvárásból tessék-lássék pátyolgatod, mert kifelé mutatni kell, hogy mégiscsak a te gyereked és ilyenkor a közvélemény imádja máson kiadni a feszültségét, hogy (ha drogos, ha bűnöző, akkor is a fiad/lányod, akkor is), akkor meg még 18 éves kora után is csak a veszteséget termeli.
Normális családokban ez úgy működik, hogy az idős, beteg, de amúgy normális szülőkkel törődsz és arra megy el az energiád a munka meg a családi élet mellett, nem a hülye gyerekeiddel bajlódsz még 18 éves koruk után is. Ha addig nem tudtad őket megnevelni életképesre az a te szégyened, te vagy a selejt miatta. Lehet, hogy nem tehetsz róla, mert a körülmények, de te voltál felnőtt, mikor gyereket vállaltál, neked kellett volna mindenre kiterjedően körültekinteni, hogy tuti, 100% biztos-e, hogy nem kerül homokszem a gépezetbe.
És azért egy ritka genetikai betegség (amit esetleg még a genetikus orvos sem látott előre) nem ugyanaz a százalékos valószínűség meg nem is egyetlen apró hibán alapuló következmény, mint mikor a gyerek egy tróger lesz, ahol azért hosszú évek hibás nevelési modellje, mintája a megelőző oka a dolognak.
Tényleg nagy elvárás egy olyan fefi, aki sportol, van pénze és nem soher, külön él, van kocsija, jó az ágyba és nem akar gyereket?
Ez kb ugyan ilyen...
#16: Azért ilyen férfi, amit most felsoroltál rengeteg van.
Én pont nem, mert nincs kocsim meg neked biztosan túl sóher lennék, de a többi még rám is igaz.
Szerintem nagy elvárás igen. Szinte mindegyik nő akar gyereket, pláne ha mar benőtt a fejük lágya 30 éves korukra, így 99%-ukat kilőtted. A maradék 1% foglalt vagy leszbikus.
A többi kívánalmadat akkor még nem is néztük.
#17:
Akkor maradj egyedül. Kinek lenne kedve megfelelni az ilyen elvárásaidnak, ha félévente megszánnál, hogy egy túrórudit kifizess nekem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!