Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ennyire túl nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire túl nagy elvárás 30 fölött olyan nő, aki szereti a szexet, nem akar gyereket (nincs is neki) és nem anyagias?

Figyelt kérdés

Mintha azért nem léteznének ilyen nők, amiért az utcán sem elhagyott 20 000 Ft-os bankjegyek. Léteznek, csak azonnal lecsapnak rájuk a környezetükben, el se kell kezdeniük ismerkedni idegenekkel.

Mintha ez egy ilyen teljesíthetetlen háromszög lenne.

Léteznek szexkedvelő nők, akik nem akarnak gyereket, de akkor anyagiasak.

Léteznek, akik nem anyagiasak és gyereket sem akarnak, de akkor nagyon alacsony a libidójuk.

Léteznek szexkedvelő, nem anyagias nők is, de ők pedig családot akarnak vagy van is nekik már gyerekük.

Már a túlsúlyt, mint szempontot is elengedném, csak akkor meg az lenne a baj, hogy semmi közös dolgot nem csinálunk, mert ő mozgásszegény életmód mellett rengeteget eszik és azt is egészségtelenül. De legyen, még ezt az áldozatot is elfogadnám, még mindig jobb, ha a hatodik chipszet bontja fel mellettem meg megiszik 3 liter cukros üdítőt egy filmezés alatt, mintha mondjuk a lakásban dohányozna bent és az orrom alá füstölne (igen, régebben nem dohányzó párhoz is ragaszkodtam, ezt is elengedtem).

Ezek tényleg ekkora elvárások manapság, ha nem vagyok valami kiemelkedő álompasi?

2022. júl. 31. 15:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/80 anonim ***** válasza:
74%
Nem felvett szerepről van szó, hanem mélyen kell változnod, a személyiségedet kell formálni. Ez egy rendkívül nehéz, fájdalmas és lassú folyamat. Igen, vannak sokan, akik szerepeket jatszanak, de az ő magánéletük a zárt ajtók mögött pokoli. Nem tudod, mi zajlik az ilyen embereknél otthon. Ami megéri, ahogy az egyik válaszoló is írta, ha önmagadba nézel, őszintén, nem masokat hibáztatva. És próbálsz belátni dolgokat és valtoztatni. Egy jó pszichológus sokat segíthet és sok időt megspórolhat neked.
2022. aug. 9. 09:25
 72/80 anonim ***** válasza:
71. Igen, így van:)
2022. aug. 9. 10:22
 73/80 rmf730 ***** válasza:
52%

Minden elvárás túl nagy!!

Az elvárásain okozzák a szenvedést az életünkben !

Folytass elvárásmentes tiszta èletet és megszűnik a szenvedés… (B)

2022. aug. 9. 11:52
 74/80 anonim ***** válasza:

73. Elvárások nélkül -ami alap lenne egy kapcsolatban pl egy nő számára - az lehet nagyon szélsőséges és rossz kapcsolat lenne.

Szóval ezt sem mondanám, ez nem jó ötlet. Inkább az aranyközépút!

2022. aug. 9. 12:10
 75/80 anonim ***** válasza:

Incel profilját törölte a rendszer.

Szóval nem fog már szerintem válaszolni. (Vagy tiltott?, Bár kétlem.)

2022. aug. 11. 16:40
 76/80 anonim ***** válasza:

#71: Pontosan ezt mondom. Hogy pokoli a szerepjátszás egy életen át. Már akkor frusztráló, mikor alkalmira akarsz valakit felszedni, ezért kap sok férfi dührohamot, ha nem akar vele dugni a csaj, akinek leígérte a csillagokat.

De mégis a társadalom szerint ezzel van a baj, nem a külsővel. Nem baj, hogy egy csomó csaj szexelt volna velem, ha másképp nézek ki.

#75: Igen, pedig semmi rosszat nem írtam és kérdést sem írtam most ki. Úgy látszik ez lesz a tendencia, a szőnyeg alá söprés.

2022. aug. 12. 11:36
 77/80 anonim ***** válasza:
Incel, akkor írok. Velem beszéltél.
2022. aug. 12. 12:36
 78/80 anonim ***** válasza:
#77: Elveszett az éterben, vagy postagalamb hozza? Mert még nem ért ide.
2022. aug. 13. 13:59
 79/80 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb nő akar gyereket. Akik meg nem, azok elég ritkák. Tehát már eleve itt elég nagy hátránnyal indulsz.

Ismerek ilyen nőt, de van pasija. Nem is anyagias, mondjuk ő saját magának megteremti az anyagi biztonságot és nincs szüksége a pasira ehhez.

És még dugni is szeret.

2022. aug. 13. 15:47
 80/80 anonim ***** válasza:

79. Én is ilyen vagyok, de párom idővel szeretne. Győzködtem hogy nem lenne jó erre a világra, de túl szép szemekkel nézett rám. :)

Persze, nyilván nem most szeretnék gyereket, de talán idővel ha lenne egy, nem tudom. Egyébként nem tartom magam jó anyának, nem hinném hogy jó lennék, hiába szeretnék a gyerekek.

2022. aug. 15. 10:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!