Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ennyire túl nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire túl nagy elvárás 30 fölött olyan nő, aki szereti a szexet, nem akar gyereket (nincs is neki) és nem anyagias?

Figyelt kérdés

Mintha azért nem léteznének ilyen nők, amiért az utcán sem elhagyott 20 000 Ft-os bankjegyek. Léteznek, csak azonnal lecsapnak rájuk a környezetükben, el se kell kezdeniük ismerkedni idegenekkel.

Mintha ez egy ilyen teljesíthetetlen háromszög lenne.

Léteznek szexkedvelő nők, akik nem akarnak gyereket, de akkor anyagiasak.

Léteznek, akik nem anyagiasak és gyereket sem akarnak, de akkor nagyon alacsony a libidójuk.

Léteznek szexkedvelő, nem anyagias nők is, de ők pedig családot akarnak vagy van is nekik már gyerekük.

Már a túlsúlyt, mint szempontot is elengedném, csak akkor meg az lenne a baj, hogy semmi közös dolgot nem csinálunk, mert ő mozgásszegény életmód mellett rengeteget eszik és azt is egészségtelenül. De legyen, még ezt az áldozatot is elfogadnám, még mindig jobb, ha a hatodik chipszet bontja fel mellettem meg megiszik 3 liter cukros üdítőt egy filmezés alatt, mintha mondjuk a lakásban dohányozna bent és az orrom alá füstölne (igen, régebben nem dohányzó párhoz is ragaszkodtam, ezt is elengedtem).

Ezek tényleg ekkora elvárások manapság, ha nem vagyok valami kiemelkedő álompasi?

2022. júl. 31. 15:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/80 anonim ***** válasza:
100%

Azért arra kiváncsi lennék, miért vannak ekkora elvárásaid? Ha nem tudod mit szeretnél csinálni. Ha nincsen semmid sem, ezzel takarózni.. Képzeld, nekem sincsen. Nincsen saját házam 22 évesen, és ki tudja lesz-e. Ilyen világot élünk, itt az erősebb kutya.. Mindenre van kifogás. Azért az durva hogy 30 évesen nem tudod mit szeretnél csinálni. Én is dolgozom amióta az eszemet tudom, de mégis tudom mi az ami érdekel, amiben jó lehetek és tudom a tehetségemet kamatoztatni.

A másik dolog. Hogy nézel ki? Mit tudsz nyújtani akkor egy nőnek? Nem feltétlenül az a baj hogy sokat vársz el, de nem tudsz adni semmit és ezt sok nő megelégelte már? Nem feltétlenül a víz a hibás, ha nem tudsz úszni. Sőt, biztosan nem.

22/N

2022. aug. 1. 08:11
 42/80 A kérdező kommentje:

#25: Te nő vagy. A nőket jobban segíti és támogatja a társadalom (nem csak dugásért cserébe). Hajléktalanok között is csak nagyon lepukkant, drogos, súlyosan mentálisan beteg nőket látsz, aki kicsit is normális azt valaki befogadja. Lehet, hogy épp egy idős néni. Vagy egy bácsi, aki nem dugni akar, csak valakit, aki főz meg takarít, meg beszélget vele, mert egyedül maradt egy nagy lakásban.

Rengeteg román egy időben erre komoly bizniszt épített, hogy megjelent a kis szolid lányka és csicsergett egy kicsit a piacon meg a közértben és már meg is volt a kapcsolat. Csak aztán vérszemet kaptak, egyesek már "segítettek" az időseknek hamarabb meghalni meg a cigányok is ráálltak, aztán neve is lett a gyereknek: öregezés.

Ezért fél ma már sok idős ember, de ettől még ami tény az tény, hogy egy nőt bárki szívesebben befogad nem csak szexért. Meg bébiszitternek és háztartásbeli teendők elvégzésére is kézenfekvőbb. A fejlett nyugaton lehet, hogy már nem ciki férfiként gyereket pelenkázni és-vagy főzni, mosni, takarítani egy idegen lakásában lakhatásért meg társalkodni az öreggel, de azért még szerintem ott is tipikusabb férfi munkák a kertészkedés meg a ház körüli fizikai munkák, amik gyakran veszélyesek is. Ha ilyet szeretnék végezni, akkor teljes munkaidőben is megtehehetném sokszázezerért. Sokan neveztek azért lustának, mert nem akarok fizikai munkát végezni, de nem érdekel, az egészségemet semennyi pénzért nem érdemes feláldozni.

#29: "Az emberek mindig csak azt látják ha eljutsz valahova. És hogy milyen jó neked. De az előtte lévő nehéz időszakot nem."

Pontosan. Senkit sem érdekel, ki milyen rövidített úton, mennyi segítséggel jutott a sikerhez, mert egyrészt úgyis letagadja a végén, másrészt ha nem tudja (pl. Mészáros Lőrinc) is a végén úgyis ott a mindent eldöntő kérdés: adnak neki kenyeret a boltban? igen. a becsületes embernek adnak kenyeret a boltban, ha nincs rá pénze? nem!

Ennyit ér a becsület.

#31: Meglepődnél mennyi mindent lehet csinálni kevés pénzből vagy 0 Ft-ból.

#36: Mennyi is most a GYES/GYED/Diplomás GYED összege?

Úgy könnyű, ha kvázi-alapjövedelmed van. Arról nem beszélve, hogy a gyerek már születik valahova. Legtöbbször feltételez egy kétkeresős stabil kapcsolatot, ahol az egyik kiesett keresetét pótolja az állami juttatás meg egy egyesült családot, ahol ha az egyiknek nincs is családi háttere, attól még a másiknak lehet.

Ha meg már nemek egyenlősége: gyerekes anyukákkal még mindig elnézőbbek, ha felveszik őket ilyen munkakörbe (általában pont azért kérdezgetik felvételnél, hogy akar-e szülni, mikor akar, mert bizonyos munkakörökben muszáj dolgozni és nehezen megoldható plusz kollégákkal a kiesett kollégára való rádolgozás, meg az üzleti élet szereplői úgy általában lesz*rják, ha neked beteg a gyerek, pénz beszél, az idő pedig pénz, ha valaha valaki empátiát gyakorol veled szemben (és nem valami alulfizetett állami aktatologatói munkáról van szó) akkor köszönd meg sokszorosan a sorsnak, hogy ilyen kegyes volt hozzád, mert nem ez a jellemző.

Arról nem beszélve, hogy az emberek empátiája mögött általában az van, hogy a szemedbe nézve kevesen szeretnek rossz hírt közölni, rosszba lenni veled, leoltani, stb. De abban a pillanatban, hogy valaki másra tudnak hivatkozni, legyen az állam vagy infláció vagy válság vagy felmondott megbízás, abban a pillanatban látod azt a kéjes örömöt, amit próbálnak leplezni, hogy végre most bosszút állhatnak. És igazából nem is rajtad akar bosszút állni, hanem az életén, mert a főnöködnek, főbérlődnek, akárkinek is megvan a maga baja és végre van valaki, akin kitöltheti az összes addigi feszültségét, még azt is, mikor a taxis majdnem elütötte a zebrán, de nem mert neki ízeset beszólni, azt is magába fojtotta. De itt vagy te és a Stanfordi börtönkísérlet mögött húzódó pszichológiai szabály beteljesül, végre ő az úr (egyenruha nélkül is), te pedig a szolga és ő "parancsot teljesít" a piac szabályai szerint jár el, végre beléd törölheti úgy a lábát, hogy nem veled van a baja, csak sajnos ő is pénzből él.

#37: Igen, ez meg a másik. Szinte úgy dobálják az ember után azokat a munkákat, amiket rugalmas időbeosztásban lehet végezni és nem azért, mert egy 0 Ft-ot fizető jutalékos szemét.

A részmunkaidős állásoknál is elvárják, hogy egy hétre előre megmondd mikor tudsz menni, vagy épp ellenkezőleg.

#38: Arnold Schwarzenegger pedig napi 4 órát alszik, egy időben kokszolt is és képzeld el, már 75 éves.

És azt hallottad, hogy a történelmet a győztesek írják?

Meg hogy mindig csak a jéghegy csúcsán állók láthatók, akik belefulladtak azok már nem?

Meg hogy a sikerekkel szívesebben kérkedik az ember, mint a kudarcaival, amit inkább megtart magának, ezért úgy tűnik, hogy mindenki sikeres és tényleg csak karnyújtásnyira van és tenni kell érte és elérheted, közben meg az egész egy torz nézőpont eredménye?

#40: Neked pedig már csak ennyit tudok válaszolni erre: https://www.youtube.com/watch?v=VqyLZfZHbgU

2022. aug. 1. 09:54
 43/80 anonim ***** válasza:
94%

“Te nő vagy. A nőket jobban segíti és támogatja a társadalom (nem csak dugásért cserébe).“

Hogyne. Ahol évtizedek válóperes megoldása az, hogy az anyuka kullogjon el egy szobakonyhás albérletbe a két gyerekével és örüljön, ha a volt férje, akinek onnantól kezdve megszűntek létezni a gyerekei, félévente potyogtat neki egy kis aprót gyerektartás címén, a közös otthonukban az új nőivel pöffeszkedik. Mindezután a nő a hibás, ha depressziós lesz, nem ad magára, miközben egy fizetésből élnek hárman. Ha nincs új hapsija, az a baj, ha van, akkor egy repedtsarkú krva, miközben a volt férje újra 25 évest játszik és fényévente eszébe jut, hogy vannak gyerekei is. Közben kapja az ívet a hozzád hasonló nyomorékoktól is, hogy minek vannak gyerekei, hiszen értéktelen azokkal együtt, meg hogy nem kellett volna huszonévesen elhinnie, hogy egy Chaddel harmonikus családi élete lehet és nemcsak a szobakonyhás lakásának ablakából szomorúan kinézve délibáb számára a létbiztonság.

Krvára kisegíti a nőket a társadalom.

2022. aug. 1. 10:20
 44/80 anonim ***** válasza:
33%

Szerintem, egyáltalán nem magasak a kérdező elvárásai, sőt...!

Szeretne egy nyugisan otthon vele elpunnyadó társat, aki nem potyogtatja tele purdéval a lakást, nem hajszolja a másikat pénzért, megelégszik az életével úgy, ahogy van.

2022. aug. 1. 11:29
 45/80 anonim ***** válasza:
53%
A fa.szvakaráson kívül ti mit csináltok?
2022. aug. 1. 13:06
 46/80 anonim ***** válasza:
69%
44. És te mit adsz ezért cserébe? :)
2022. aug. 1. 14:28
 47/80 anonim ***** válasza:
76%

Kifogás kifogás hátán, elvárás van.

Te ezt nem csinálsz, azt nem, nem lehet munkát találni, blabla...

N 30

2022. aug. 1. 15:43
 48/80 anonim ***** válasza:
76%

Kérdező! Mindjárt kitalálod itt nekem, hogy gyerek és munka mellett, mondjuk egyedülálló anyaként könnyebb tanulni, mint egyedülálló 30 éves férfiként 😂 Te nem tudod, mit beszélsz. Amikor én jártam, még nem volt diplomás GYED. Levelező tagozat volt, és alap, hogy mindenkinek volt mellette munkahelye. Azon kívül rengeteg anyuka volt, 2-3 gyerekkel, sokan közben is szültek. Voltak elváltak is, akik egyedül nevelték a gyerekeiket. Érdekes, meg tudták oldani. Igaz, nők voltak, nem ilyen tehetetlen p@cs.

2022. aug. 1. 19:44
 49/80 anonim ***** válasza:
69%
Kérdező! Ha a nőknek olyan könnyű akkor adott a lehetőség, hogy kimenj külföldre, és nővé operáltasd magad. Nem fogs hiányozni a férfi társadalomból, és ezzel minden gondod pikk pakk megoldódik.
2022. aug. 1. 20:23
 50/80 A kérdező kommentje:

#43: Attól, hogy te mozaikcsaládban nőttél fel, még nem kéne az egész társadalomra kivetíteni.

Amit leírtál az csak a legéletképtelenebb "bocsánat, hogy élek " típusú nőkre igaz, akik már a 90-es években kikoptak. A mai palettán nézz végig, a body positivityn meg, hogy lassan a Lang Györgyi külsejűnek akkora arca lesz, hogy neki jár a Brad Pitt, mert egyszer Tinderen megdugta őt egy olyan. Meg amúgy is még neki is megveszik 5 dollárért a koszos bugyiját onlyfansen.

Végül hadd idézzem Vasvári Vivient (akkor 4 éves gyerekkel): "Ha a tenyereden akarsz hordozni, állj be a sorba!"

Nagyon szar a gyerekes anyáknak, tényleg...

#48: Igen, kitalálom. Mert nőként elvakkantod magad, hogy te ezt meg azt tanulsz (még diplomád sincs), de a randipartnereid 30%-a már be akar tolni pozícióba. Nyilván mert imponálni akar, hátha megdughat, de attól még munka. Ha engem Lang Györgyi sütivel kínál és éhes vagyok, akkor elfogadom. Pedig sejtem a hátsó szándékát.

Tökmindegy, hogy milyen tagozat, nőként veled szemben minimális elvárások vannak. Ha bejössz a csávónak és van diplomád, akkor jobb, mintha közmunkás lennél, mert talán nyelvet makogsz annyira, hogy be tud tenni jópénzért recepcióra valahova.

Ha meg szakirányú diplomád van még az is futtat, akihez semmi közöd, csak megengeded neki, hogy egy rózsacsokrot néha adjon neked, mert annyira rád van állva.

2022. aug. 2. 01:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!