Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire túl nagy elvárás 30 fölött olyan nő, aki szereti a szexet, nem akar gyereket (nincs is neki) és nem anyagias?
Mintha azért nem léteznének ilyen nők, amiért az utcán sem elhagyott 20 000 Ft-os bankjegyek. Léteznek, csak azonnal lecsapnak rájuk a környezetükben, el se kell kezdeniük ismerkedni idegenekkel.
Mintha ez egy ilyen teljesíthetetlen háromszög lenne.
Léteznek szexkedvelő nők, akik nem akarnak gyereket, de akkor anyagiasak.
Léteznek, akik nem anyagiasak és gyereket sem akarnak, de akkor nagyon alacsony a libidójuk.
Léteznek szexkedvelő, nem anyagias nők is, de ők pedig családot akarnak vagy van is nekik már gyerekük.
Már a túlsúlyt, mint szempontot is elengedném, csak akkor meg az lenne a baj, hogy semmi közös dolgot nem csinálunk, mert ő mozgásszegény életmód mellett rengeteget eszik és azt is egészségtelenül. De legyen, még ezt az áldozatot is elfogadnám, még mindig jobb, ha a hatodik chipszet bontja fel mellettem meg megiszik 3 liter cukros üdítőt egy filmezés alatt, mintha mondjuk a lakásban dohányozna bent és az orrom alá füstölne (igen, régebben nem dohányzó párhoz is ragaszkodtam, ezt is elengedtem).
Ezek tényleg ekkora elvárások manapság, ha nem vagyok valami kiemelkedő álompasi?
#22: Igen, ha nagyon biztosan tudod, hogy mit akarsz és mi a szenvedélyed, amit életed végéig csinálnál és/vagy megvannak a kapcsolataid is, hogy felvegyenek. Nagyon sok ember csak délibábokat kerget és a képző intézmények ebből élnek. Eladnak neked egy illúziót, hogy egy gyorstalpaló képzésen majd annyi mindent megtanulsz, hogy azzal tárt karokkal fognak várni a munkáltatók (persze normális fizetésért).
Akinek teljesen kimaradt a pályaorientáció az életéből, mert korán dolgozni kényszerült és annyira, de annyira csak önmagára számíthat, hogy még olyan sincs, hogy "Nagyi, lakhatnék nálad pár napot Bivalybasznádon, amíg visszamegyek külföldre vagy csak amíg találok egy megfizethető árú albérletet?", az azért nem ugrál ennyire könnyelműen. Ezt csak az érti meg, aki hasonló cipőben jár és már megégette magát többször vagy rezgett a léc meg körülötte tűntek el értékes emberek a süllyesztőben mert a világ történéseire nem készültek fel eléggé.
Vannak területek, amik érdekelnek, de nincs olyan világot felperzselő szenvedélyes motivációm, hogy én ez vagy az akarok lenni és életem végéig azt csinálni. Engem nem a marketing érdekel, mert a képző intézmény minden szakmának a pozitívumait fogja kiemelni, hanem a szürke hétköznapok és a GYAKORLATI MUNKA.
Tehát, hogy miből fognak állni a munkanapjaid, amik azért relevánsabbak, mint az, hogy megtanulsz hónapokon át egy csomó száraz elméletet, amit olyanok sem használtak soha a vizsga óta, akik 20 éve az adott területen dolgoznak, ellenben ők elmondanak neked egy csomó olyan dolgot, mikor odakerülsz, hogy kapkodod a fejed és utána úgy érzed magad, hogy sikeresen kidobtál a semmire egy csomó pénzt, a képzés nélkül ugyanúgy bele tudtál volna tanulni az adott területbe az ottani kollégák mentorálása mellett.
“Akinek teljesen kimaradt a pályaorientáció az életéből, mert korán dolgozni kényszerült és annyira, de annyira csak önmagára számíthat, hogy még olyan sincs, hogy "Nagyi, lakhatnék nálad pár napot Bivalybasznádon, amíg visszamegyek külföldre vagy csak amíg találok egy megfizethető árú albérletet?",”
Itt vagyok, heló. Mióta betöltöttem azt a kort, 2 hét volt a legtöbb idő, amit munka nélkül töltöttem először középiskola, majd egyetem mellett.
23 Nekem se segített senki, 18 évesen mentem dolgozni mégse értelek meg. Kifogás mindig van. 10 évig voktam gyarba, mára megvan mindenem, amitől jobb az életem.
Azért ennyi idősen már csak tudni kéne mi az amit szívesen csinálsz.
N 30
23#
Akkor elsőnek azt találd ki mivel foglalkoznál szívesen. Utána a szabadidődben kezd el tanulmányozni, elmélyedni benne. És ha az alap tudásod megvan, vágj bele a tanfolyamba. Ehhez nem kell protekció, csak kattints a jelentkezés gombra. Hidd el mások is jártak a te cipődben. Az emberek mindig csak azt látják ha eljutsz valahova. És hogy milyen jó neked. De az előtte lévő nehéz időszakot nem.
Facebook Gyermekmentes Övezet oldal.
Sokezres követőtábor, és van társkereső csoportjuk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!