Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt az erzest hogyan lehet enyhiteni?
"Attol felek hogy ..."
Ha félsz, az biztosan rossz. Ennél még sokkal jobb is lehet. Nagyon sok jó. Nyugalom, türelem.
"kiderult utolag hogy sosem szerettek, es lazan otthagytak valaki masert..."
Hogy lehet, hogy nem vetted észre, hogy nem szerettek?
Szia. Az legyen megnyugtató számodra, hogy nem csak te jársz így. Egyre szarabb a világ és benne az emberek de mindig lesz olyan aki majd az igazi lesz. Én is már 26 vagyok és most derült ki hogy a hátam mögött összejár mással miközben azt látom, hogy szeret. Hogy miért vannak ilyen emberek azt nem tudom de például ha a sors hozzám hozott volna lehet máris más lenne az életed és boldog kapcsolatban élnénk. Viszont ez nem társkereső kategória szóval ne vedd célzásnak. 😂 Csupán bíz benne, hogy talán egyszer majd megtalálod azt akit megérdemelsz. Amúgy meg egyedül könnyebb előre haladni én úgy érzem, csak ugye magányosabb érzés is. Ha akarsz beszélgetni vagy mesélni akkor szívesen meghallgatom a sztorid.
26/f
Nekem kamaszkoromban volt egy 3 éves kapcsolatom. Úgy lett vége,hogy egyszercsak írt egy üzit hogy 1 hónapja már van valakije mellettem és a továbbiakban lelki társak,barátok legyünk.
Hónapokkal a megcsalás után a Face feldobta a profilját. Mondom törölt volna...? De nem,egy második profil,ahol a hátam mögöm ismerkedett és olyanokat írt ott hogy "a szerelmet keresi,amit még nem talált meg" miközben együtt voltunk és szex is volt...
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!