Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezt az erzest hogyan lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt az erzest hogyan lehet enyhiteni?

Figyelt kérdés
Mindig kapcsolatban voltam a legboldogabb, akkor ereztem hogy valaki igazan torodik velem es figyel ram, ugy ereztem magam igazan teljesnek. Ironikus modon a 2 kapcsolatomrol mindig kiderult utolag hogy sosem szerettek, es lazan otthagytak valaki masert... A 2. nyaron ert veget, es annyira fajt hogy masodszorra is megteszi ezt velem valaki. Azota uresnek erzem magam... Megvan mindenem, csalad, baratok, egyetem, munka, penz, egeszseg es megse tudom elegge ertekelni... Attol felek hogy sosem talalok olyan ferfit aki tenyleg szeret es es en is viszontszeretem... 25L
tegnap 19:35
 1/6 anonim ***** válasza:
90%

"Attol felek hogy ..."

Ha félsz, az biztosan rossz. Ennél még sokkal jobb is lehet. Nagyon sok jó. Nyugalom, türelem.

"kiderult utolag hogy sosem szerettek, es lazan otthagytak valaki masert..."

Hogy lehet, hogy nem vetted észre, hogy nem szerettek?

tegnap 19:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Mert ugy viselkedtek mintha szeretnenek es szeretve ereztem magam... De aki kepes egy masik miatt kidobni...
tegnap 19:42
 3/6 anonim ***** válasza:
72%

Szia. Az legyen megnyugtató számodra, hogy nem csak te jársz így. Egyre szarabb a világ és benne az emberek de mindig lesz olyan aki majd az igazi lesz. Én is már 26 vagyok és most derült ki hogy a hátam mögött összejár mással miközben azt látom, hogy szeret. Hogy miért vannak ilyen emberek azt nem tudom de például ha a sors hozzám hozott volna lehet máris más lenne az életed és boldog kapcsolatban élnénk. Viszont ez nem társkereső kategória szóval ne vedd célzásnak. 😂 Csupán bíz benne, hogy talán egyszer majd megtalálod azt akit megérdemelsz. Amúgy meg egyedül könnyebb előre haladni én úgy érzem, csak ugye magányosabb érzés is. Ha akarsz beszélgetni vagy mesélni akkor szívesen meghallgatom a sztorid.

26/f

tegnap 19:57
 4/6 anonim ***** válasza:
90%
Ha csak kapcsolatban érzed magad teljesnek akkor szerintem keress fel egy jó pszichológust, mert ez nem igazán normális.
tegnap 20:02
 5/6 anonim ***** válasza:
48%

Nekem kamaszkoromban volt egy 3 éves kapcsolatom. Úgy lett vége,hogy egyszercsak írt egy üzit hogy 1 hónapja már van valakije mellettem és a továbbiakban lelki társak,barátok legyünk.

Hónapokkal a megcsalás után a Face feldobta a profilját. Mondom törölt volna...? De nem,egy második profil,ahol a hátam mögöm ismerkedett és olyanokat írt ott hogy "a szerelmet keresi,amit még nem talált meg" miközben együtt voltunk és szex is volt...

28/F

tegnap 20:26
 6/6 Noren1989 ***** válasza:
50%
Gyerekkori traumákkal hogy állunk, Gyöngyöm?
tegnap 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!