Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mindennap erős bennem a...

Mindennap erős bennem a késztetés hogy bántsam magam.Ez az érzést mivel lehetne enyhíteni?

Figyelt kérdés
Régebben vagdostam magam de lassan 1 éve már nem csináltam.Viszont valahogy széjjel akarnám ütni a kezem hogy fájjon.Amúgy régebben bántottak engem fizikailag nem tudom,hogy ennek lenne valami köze ahhoz hogy bántani akarom magam.

2023. okt. 16. 00:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Pczichológussal.
2023. okt. 16. 00:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológussal
2023. okt. 16. 00:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Elmegyógyásszal.
2023. okt. 16. 01:13
 4/5 anonim válasza:
Érdemes beszélni egy szakemberrel, tudom,hogy nehezen lehet rászánni vagy elfogadni hogy erre szükség van de más nem nagyon tud segíteni
2023. nov. 12. 14:08
 5/5 anonim ***** válasza:

Érezni akarsz valamit. Az jó dolog is lehetne, ami jólesik és nem fáj. Olyan érzést keress. Jó, kellemes érzést.

Jó emberekkel vedd körül magad, beszélgess, érdeklődj, másnak is lehet szüksége segítségre vagy barátra, és örülhetnétek egymásnak. Vagy valakivel, aki megtetszik neked, vagy érdeklődik irántad és érdekel téged.

jan. 18. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!