Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet enyhíteni ezt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet enyhíteni ezt az érzést?

Figyelt kérdés
Hogy én soha nem leszek senkinek a legszebb, legfontosabb, sosem fog senki tűkön ülni, hogy mikor találkozunk legközelebb, soha nem fog senki felvidulni csak attól, hogy lát, soha senkitől nem kapok majd egy szál virágot és soha senki nem lesz, aki pont velem akarja megosztani minden kis hülyeségét. Egyre inkább úgy érzem, hogy számomra ez soha nem fog eljönni. Mit lehet ezzel az érzéssel kezdeni?
2014. okt. 24. 21:17
 1/5 anonim ***** válasza:
26%
Semmit. Valakinek Te leszel a legjobb.
2014. okt. 24. 21:18
 2/5 anonim ***** válasza:
49%
Első válaszolónak teljesen igaza van, bár annyival kiegészíteném, hogy ő meg neked nem fog kelleni. ;)
2014. okt. 24. 21:19
 3/5 anonim ***** válasza:

nyiss mások felé

keress normális választ arra hogy mégis miért NE történhetnének veled meg ezek a dolgok.

mert nincs senki? esetleg MOST nincs senki? miért vagy ilyen pesszimista? eltelt életed 99%-a hogy már soha semmi nem történhet? esetleg nem te akadályozod saját magad? :P

2014. okt. 24. 21:20
 4/5 anonim ***** válasza:
20%

Hány évesen vagy ilyen hihetetlenül napsugarasan optimista? :D Én küldök neked virágot ha csak azt szeretnéd:

[link]

2014. okt. 24. 21:22
 5/5 anonim ***** válasza:
52%

Szépen lassan fokozatosan beletörődéssel.Vagyis nekem is csak így megy a dolog.

Nem érdeklem egy nőt sem,egy jó szót nem kaptam még egytől sem... szóval ismerem az érzést,csak ugye a másik oldalról nézve.

23/F

2014. okt. 24. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!