Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok kapcsolatot kialakítani, egy csődtömeg vagyok?
No vagyok es meg sose volt parkapcsolatom, ha volt is vki aki kozeledett a bizonytalansagommal vagy a tulizgulassal azt is sikerult eluldoznom
Nem latok at a ferfiakon, nem ertem a szandekukat, felek hogy atvernek, hazudnak
Nem is tudom miert kellhetnek vkinek, nem tudok mirol beszelni a ferfiakkal
Ha tetszik egy ferfi leblokkolok es meg a sajat nevemet is elfelejtem
Pszichológus fog tudni ezen segíteni, egyedül ne állj neki ezen barkácsolni. Kezdetnek az mindig jó, ha először barátokat szerzel, mindkét nemből.
Először magadon kell dolgoznod, mert egy párkapcsolat nem fog azon segíteni, hogy egy csődtömegnek látod magad. Vagy szerinted hogy reagálnád le, ha megcsal a pasi, hazudik és kihasznál? Mert ezzel a riadt nyuszi az autópályán kisugárzással mágnesként fogod vonzani a phaszkalapokat, akik kihasználják, hogy fogalmatlan, tapasztalatlan vagy.
így valóban nehéz lesz.
Elsősorban azért mert azt fogják látni rajtad , hogy magasról lesz@rod őket. A kedvük is elmegy majd tőled.
Vedd kikapcsolódásnak időtöltésnek az ismerkedést, máshogy kellene az agyad átállítani, mintha megismernél valakit akár amikor egy barátnővel találkozol, ha nem jó nem megy akkor 1 órát elbeszélgettél valakivel.
Bizalom nélkül tényleg nehéz lesz ez neked.
Ha csalódás ér, akkor is csak tapasztalattal leszel gazdagabb. Felállsz és mész tovább, nem minden férfi rosszindulatú.
Nekem végül egyházi közösségekbe való járások segítettek. Így lett szép nagy szerelem - plátói is, beteljesedett is.
Történelmi múltú felekezeteket szoktam ajánlani, nem szektákat. (Túl sok vallási közösség létezik a mai világban, el lehet tévedni, ami nagyon veszélyes is lehet!)
Jártál már életedben templomban valaha? Hittanóra mond valamit? Az általános iskolában hallottál már ilyesmiről? Szüleid hogyan állnak a hívő élethez? Milyen ismeretségi köreik vannak?
én leszek a pasid :)
csak aztán ovatosan mert nagyon könnyen megszeretlek és nagyon ragaszkodok majd hozzád szabályosan a fuggöd leszek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!