Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
“mostmár sokadszorra, hogy a férfiak közül sokan manipulatív szemétládák.”:
A Brad/Melvin férfiakat a szükség kényszeríti erre. Férfiként ma vagy elfogadod, hogy simpelned kell, vagy +3 év incel lét után végül beadod a derekad és simpelsz… sajnos nincs más út, ezért lesznek szemetek.
Pro tipp: Ha szeretnél egy átlagos nem szemét férfit, akkor menj oda az átlagos szingli férfihoz pl céges bulin és feküdj le vele. Ilyen egyszerűen elkerülhető a probléma rövid távon.
Hosszú távon meg kell rendes piac és megszűnik a probléma.
“Ha nem tudod kit választasz, mert vetít, akkor nem tudsz jól dönteni.”:
Másik ötlet: Vedd rá a legszebb barátnődet, hogy nyomuljon rá a férfira. Az eredményből kiderül minden.
2941 a gyerek félig a pasié, így fizessen is érte.
2942 melyik állam? Merthogy itthon nincs ilyen, az is biztos.
2943 pro tip, persze.... Pro f@szság esetleg. Az a baj veletek, hogy szerintetek mindig mindenről a nők tehetnek és csak a nők felelősek mindenért. Ha "kéreti magát", várja, hogy a férfi kezdeményezzen, akkor egy hülye p.csa, ha meg ő kezdeményez, akkor elveszi a férfiaktól a kezdeményezés jogát. Ha egyből lefekszik egy férfivel, akkor k.rva, de ha nem, akkor méginkabb az... Egy normális férfi tud magának párt találni. Ti nem vagytok normálisak, és ez nem a mi hibánk.
2944mi lenne, ha inkább nem irkálnál hülyeségeket?
Senkihez nem "kényszerülsz hozzá". Ez egész egyszerűen nem igaz. A kommented további része ebből a logikai hibából fakad, így nem foglalkozom vele.
Érdekes, hogy ezzel az állami szabályozással például nincs bajod (első mondat), míg mással igen.
Nem azt mondom, hogy ne fizessen a férfi a saját gyereke után, csak a logikád önellentmondásaira próbálok rá világítani. Nektek nem az állami szabályozással azaz a felső kontrollal van bajotok, hanem egyszerűen az olyan dolgokkal, amik sértik a kiváltságos feminista pozíciótokat.
Szeretem a páromat, de nem írnék alá egy szerződést, hogy tíz évig kötelezően együtt kell lennem vele.
Szeretem a várost, ahol élek, de nem írnék alá egy szerződést, hogy tíz kötelezően itt kelljen élnem.
Szeretem a szakmámat, amiben dolgozok, de nem írnék alá ehy szerződést, hogy tíz évig kötelezően ebben kelljen dolgoznom.
Stb, stb.
Hogy miért? Mert nem vagyok jós, nem tudom, hogy mi fog X idő múlva történni, hogy én milyen ember leszek később. Pont ezért az élet semmilyen területén nem szorítanám magamat keretek közé. Amikor a meghoztam a korábbi döntéseimet, az akkori helyzetemet és vágyaimat vettem alapul és bár azóta se bántam meg semmit, az ember és az őt körülvevő világ állandóan változik, így nem lehet tudni, hogy a jövőben mi lesz.
Jelenleg úgy érzem, hogy az ideális életemet élem, holott tizenöt évesen nagyon nem így képzeltem el a jövőmet.
25/N
2949: Mit javasolsz? Lehet 5 év elég lenne?
Végül is akkor Chadnek 5 évente lenne új partnere, nem monopolizálná úgy se a piacot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!