Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
"Egyrészt, leírtam, hogy évekig tartotta magát ahhoz, hogy közösen csináljuk a házimunkát, nem kellett noszogatni, szólni, csesztettni. Az elfogadhatónak tűnt, hogy hétvégén főzök valamit, ő meg elmosogat, meg olykor sütök sütiket.":
Tehát először elfogadhatónak látott egy munkamegosztást, amiről utána kiderült neki, hogy mégse jó.
Ez tipikus esete annak, amikor a férfi belemegy a párkapcsolatba, mert úgy érzi, nincsen jobb, aztán végül rájön, hogy a feltételek, amik neki nem feleltek meg az elejétől fogva, nem jók neki. Ha Stacy -vel (most nem Chadet írok) jött volna össze, ott az összes feltétel megfelelt volna neki kérdés nélkül hosszú távon is.
Ez történik akkor, ha a nő saját szintje felett választ... a férfi meg magasabb szintűnek gondolja magát, mint ahol van.
Helyre kell tenni a piacot. Tökéletes példa.
A sütéssel/főzéssel is az a helyzet, hogy a férfinek el kell jutnia arra a pontra, amikor az egészséges életmód miatt maga akarja csinálni, akkor is ha nincs nő az életében.
És utána már nem fog megváltozni a helyzet ha van.
Továbbra sem értesz semmit az egészből. Alapvető logikai tévedésekben vagy. Légy szíves többet ne írj a kérdés alá!
Ne haragudj, de ez szánalmas. Erre a szintre már kamaszként el kellett volna jutnod.
Szerintem senki.nem mondta, hogy ideálok vagyunk. De annyira mi is vagyunk vonzóak, mint egy nem chad átlag férfi (normie). Egyedül a párkapcsolati státuszban van különbség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!