Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
Semmilyen jogsértést nem merít ki az, hogy elméleti szinten beszélgetünk társadalmi változásokról. Mindig hangsúlyoztam, hogy demokratikus és békés úton képzelem el ezeknek a dolgoknak a megvalósítását. Elutasítom az erőszakot és a gyűlölködést.
Egyébként elmondom neked, hogy ez úgy működik, hogy el kell menned első körben ügyvédhez vagy közjegyzőhöz, aki hitelesíti a lementett, kinyomtatott stb. kommentjeimet.
Random képernyőfotókkal nem foglalkozik a rendőrség, hiszen két perc alatt tud bárki szerkeszteni bármit.
Viszont ha én holnap reggel megszüntetem a profilomat, akkor törlődik ez a kérdés is, és az ügyvéd/közjegyző nem tudja mi alapján elvégezni a hitelesítést.
Ezzel pedig le is zárulna az ügy.
Kb. ennyi értelme van az egésznek.
Azért a 2646 komment nem azt mutatja, hogy senkit nem érdekel. Az valóban esélyes, hogy az én életemben semmilyen pozitív változás nem lesz incel fronton. De a jövőben? Ki tudja.
Mert véleményem szerint súlyos problémák vannak a társadalomban, amit már csak felülről jövő (állami) beavatkozással lehet kijavítani.
Nagyon sok incel így gondolja.
"Nagyon sok incel így gondolja"
Jó. Gondoljátok. És kit érdekel? Hisztizhettek életetek végéig, a vége ugyanaz lesz, egyedül maradtok. Hogy rájöttök-e hogy saját magatok miatt az tulképp lényegtelen. A lényeg hogy senki életét nem tehettétek tönkre.
És pontosan mi a probléma azzal, hogy azonos/nagyon hasonló gondolkodású emberek egy csoportja pártot alapít, kampányol, képvisel valamit?
Konkrétan bármelyik pártja rá lehetne mondani ezt a semmitmondó lózungot.
Ha az emberek sosem választanak incel pártot, akkor sosem lesz megvalósítva ez a program.
Ilyen egyszerű.
De én személy szerint bízom benne, hogy nem így lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!