Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
Kicsit kulturálódni kéne a kultúrákról, mielőtt butaságokat írnál. Az ókori Rómában a férfiak és a nők is kezdeményezhettek válást bármennyi idő után és mindkét nem újraházasodhatott. Az időszámításunk előtti második századra kifejezetten gyakoriak és "szégyenmentesek" voltak a válások.
Egy másik példának ott van Spárta, ahol a politikai szerepek többségét a nők töltötték be, hiszen a férfiak általában távol voltak valamilyen hadi kampány során.
Mezopotámiában és Egyiptomban számtalan nő uralkodott a saját jogán (vagyis nem mint feleség vagy régens) és közülük többeket mind a kortársaik, mind a későbbi korok elismernek, mint remek uralkodókat.
Ha már úgyis újra porondon vagyok, ("Tehát hogy egy bevallottan férfi- és embergyűlölő, megkeseredett lelkű, torz gondolkodású ember gyereket akar nevelni.")
akkor azóta is várom erre az ellentmondásra a magyarázatodat. Gondolom kihozod belőle, miért nem üti egymást a kettő:
"És elmondom újra neked, hogy nem te alkalmazol kettős mércét, hanem a társadalom!"
"így egyben az egész semmi más, mint képmutatás és kettős mérce."
Emellett továbbra se vagyok férfigyűlölő.
Mivel gondolom ezt is átugrottad, bemásolom a 2605-ös kommentem, hátha átmegy a dolog.
"Egyébként nem írtam, hogy a férfiak nagyrésze nem lesz egyszerre jó férj és apa, csak azt, hogy akiket ismerek nem feltétlen tudják mindkettőt teljesíteni. Azt valóban úgy gondolom, hogy a férfiak többsége számomra nem alkalmas kapcsolatra, mert én az egyenlő feladat megosztásban hiszek. A többség meg nem. Ismerek nőket, akik vágynak rá, hogy ők legyenek a ház melege stb. Nekik tökéletes egy olyan pár, akitől én falnak megyek."
A te anyukád gondolom.nem volt férfigyűlölő, vagy embergyűlölő, aztán mire mentél vele?
Nem gondolom, hogy az állandó megfigyelés adekvát lenne. De rengeteg törvényszéki megoldás van annak bizonyítására, hogy volt-e közösülés az elmúlt x időben. Ezek után jöhetne pszichológussal történő beszélgetés, testi vizsgálat stb...
Nem véletlenül ignorálom a kommentjeidet. Folyamatosan kiragadsz egy-egy mondatot a szövegkörnyezetből, és elvárod, hogy minden meg legyen magyarázva neked. Nekem se kedvem, se időm ehhez. Próbáld meg egyben értelmezni az egymáshoz tartozó mondatokat a további papagájkodás helyett.
Másold be az egyik első kommentedet is, amiben hangot adtál a férfigyűlöletnek is. ;-)
Tudod, amelyikben kifejzetted, hogy a férfiak döntő többsége nem alkalmas a párkapcsolatra. Nem úgy fogalmaztál, mint most.
Hajrá. Ennyi maradt nektek. 🤣🤣
"Jelentsük mindannyian az összes írását!"
Folyamatban. :)
Maradjunk annyiban, hogy amit ti alapvető emberi jognak neveztek, azt az ókorban (is) százszor körbe röhögték volna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!