Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
2557: Én ha nem is mondanám tudománynak(ahhoz kéne a kérdező 300 oldalas elemzése is), de racionális alapokon gondolkozom a kérdésről, figyelembe véve a férfiak és a nők alapvető érdekeit.
Ez szerintem elég nagy különbség a muszlimokhoz képest, akik pár erővel hatalomra kerülő középkori vallási fanatikus diktátor “bölcsességei” alapján akarná átalakítani a társadalmat.
Szerintem mindenki figyelembe veszi azt, amit mondasz.
“Maga az incelség pedig egyéni probléma. Akkor lesz ebből társadalmi probléma, ha”:
Az hogy a férfiak egy részét málenkij robotra ítéljük(az incel élet egyedül bizony az) teljesen igazságtalanul és bármilyen indok nélkül, mióta nem társadalmi probléma???
Nos, igen, de mivel nekünk az incelség a legnagyobb probléma az életünkben, így logikus, hogy ezzel foglalkozunk.
Emellett önmagában nem tartom jónak, hogy azért ismerkedjünk filippínó nőkkel, mert ki vagyunk szorulva a magyar (nyugati típusú) párkapcsolati piacról. Ez a népességfogyásra lenne megoldás, nem az incelségre.
Persze, tudjuk, aki nem támogatja a femináci ideológiát, ami elpusztítja a nőiességet, az elnyomó. Ti ezt önmegvalósításnak hívjátok, de valójában csak szélsőliberális felforgató nézetekről van szó. De egyszer ennek az őrületnek is vége lesz. A jakobinus uralom sem tartott örökké... Sőt.
2563:
- Ebben a programban továbbra is ugyanúgy van lehetőséged dolgozni, csak versenyezned kéne piaci alapon, ahogy a férfiaknak. A vallási fanatikusoknál simán irány a konyha lenne.
- Ha 6 év után rájössz, hogy az általad választott férfi nem felel meg, ott tudod hagyni a házasságot 4 évvel később. A vallási fanatikusoknál ehhez képest odarendelnek egy férfihoz, akit ki kell elégítened egész életedben. Indiában 100 éve még olyan is volt, hogy amikor a férj meghalt, a nőt is élve elégették mellé.
- A nőimport ötlete gyakorlatilag megkerülne téged teljesen. Úgy szabályozná a piacot, hogy minden szereplőnek jobb lenne utána.
Ez így is van. A személyes történetem, amit már sokszor leírtam, kiválóan bizonyítja ezt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!