Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
Megkérdezhetem, hogy neked hány gyermeked van, illetve ha nincs vérszerinti gyermeked, akkor mennyi árvát fogadtál örökbe? Ugyanis megmosolyogtatónak tartom, hogy milyen könnyelműen ír sok férfi a gyermekvállalásról, hiszen az ő részük sokkal kisebb, mint a nőé. Nem ők terhesek kilenc hónapon át, nem ők szülnek, nem ők viselik annak rövid- és hosszútávú következményeit. Nem ők esnek át egy hosszan elnyúló mentális, fizikai és érzelmi változáson és nem ők kerülnek kiszolgáltatott helyzetbe. Könnyű így beszélni a dolgokról.
Neveljem fel Chad juniort full egyedül?
Igazad van egyébként, de szülés nélkül meg ki fog hallni az emberiség… illetve ahogy írtam, nem fog mert a szélsőségesen vallásos kisebbség továbbra is szaporodik a fejlett országokban is, viszont ha ők lesznek a többség, a nyugati világnak a feminizmussal együtt vége van.
Nem csak a muszlimokra gondolok egyébként, hanem a haredi zsidókra meg az amishokra is.
Ha már járt a szád a helyesírás kapcsán, akkor helyesen így kellett volna írnod: „Tudod, én legalább (...)”
Kimaradt a vessző.
Ülj le, egyes!
Nehogy már mi kérjünk elnézést több millió évnyi evolúció miatt. Ez már tényleg röhejes.
Jó, mondjuk te ilyen világlátással és nézetekkel jobb, ha nem nevelsz gyerekeket. ("Chad junior", te jó ég... )
Nem értem, hogy miért utálod ennyire a muszlimokak, amikor ugyanazt képviseled, mint ők. Ugyanúgy vélekedsz a nőkről és ugyanolyan szituációkba tennéd őket, mint ők. Zaklatott már muszlim férfi, és ő is ugyanezeket írta nekem, hogy nőként én csak szüljem a gyerekeket, mert ez a dolgom, meg ha együtt lennénk, ki kéne őt szolgálnom, és képzelheted a többit. Te ugyanerről írsz.
Próbáld meg helyesen értelmezni, amit írtam. Nem arról van szó, hogy a férfiak a hibásak bármiért is, hanem hogy undorító, hogy nem veszik figyelembe, hogy egy nő mennyivel többet tesz bele és mennyivel többet kockáztat a gyermekvállalással.
2544: A társadalmi probléma és az egyéni probléma súlya messze nem ugyanaz. Vegyük például a szegénységet (Magyarországon). Ez jóval több embert érint mint az incelség, mégsincs átfogó, mindenkit bevonó intézkedés.
Arra még mindig nem kaptunk egzakt választ, hogy mennyi incel van, mert ugye a számuk nem egyenlő az egyedülállókkal. Maga az incelség pedig egyéni probléma. Akkor lesz ebből társadalmi probléma, ha:
1: Ténylegesen hatással lesz a népességfogyásra (és legalább olyan mértékben, mint a többi jelenség, ami ezt befolyásolja). Én személy szerint nem tudok olyan tényleg tudományos (peer reviewed) szociológiai tanulmányról, ami feltárt volna ilyen összefüggést, de linkelhettek ha van ilyen.
2: Ha netán emiatt bizonyos bűnelkövetések száma kimutatható mértékben megnő. De ezesetben én inkább számítanék arra, hogy mondjuk a TEK megfigyeli a férfihangot meg a gyakorit, meg ha van fb oldal, akkor azt is.
Amit én nem értek, hogy miért esnek ki teljesen az alulról jövő szervezkedési lehetőségek. A legtöbb változás így indul. Tehát pl semmi akadálya annak, hogy személy szerint ti létrehozzatok egy weboldalt, amin magyar férfiak ismerkedhetnek thai vagy filippino nőkkel, mellette létrehozni jogsegélyt a vízumkérelmekhez.
A másik pedig, hogy ha tényleg sikert akartok, akkor abba kéne hagyni a nagyon szélsőséges nézetek reklámozását, és olyan hangot megütni, ami vonzóbbá teszi a mozgalmat. Elhagyni az incel terminológiát, megszólítani olyanokat akik egyedülállók de szélsőségektől mentesek.
Utolsó gondolatként: mindenki problémáit nem lehet megoldani, és a politikának ez sosem volt célja és nem is lesz.
2558: Mi az undorító? Csak leírtam, hogy szükség van a nők képességeire, ha meg akarjuk állítani a népességfogyást. Ha nem akarunk visszaesni a középkorba, bizony ezt meg kell oldanunk, akkor is ha a nőknek nem tetszik.
Az egyetlen alternatíva egy olyasmi rendszer lehetne, ami a Huxley könyvben volt…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!