Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tehet egy magyar férfi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehet egy magyar férfi, hogy felvegye a versenyt Nyugat-Európai versenytársaival?

Figyelt kérdés
Az oldalon rengeteg kérdés és válasz olvasható arról, hogy mennyivel le vagyunk maradva mi magyar férfiak a Nyugat Európaiaktól. Az lenne a kérdésem, hogy mi akik már sok munkát belefektettünk az életünkbe (diplomák/szaktudás megszerzése, mindig előre tekintés a karrierünkben, saját otthon megszerzése stb.) hogyan tudnánk méginkább kompenzálni a lemaradásunkat? Van rá egyáltalán mód, hogy sikerüljön vonzóvá válnunk?
júl. 12. 20:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/108 A kérdező kommentje:

21:55 Ha úgy látod, hogy ez a magyar hölgyek elvárása, hogy Magyarországon éljenek nyugati életszínvonalat... Akkor ez a kérdés jó kategóriában van

..

júl. 12. 21:59
 42/108 anonim ***** válasza:
59%

40, voltam, és mindent megtettem. Ami nem azt jelentette, hogy elvártam, hogy mások oldják meg a problémámat. Te nem lelkibeteg vagy, simán csak buta.

Ember, felfogod, mit történt itt?

Te: Ronda vagyok.

Én: Ronda vagy.

Te: Akkor ez van, ifjú koromtól érzem, hogy ronda vagyok.

Közben egy képet nem láttam rólad, csak papagáj módon visszamondtam, amit te mondtál. Te nem vagy százas.

júl. 12. 22:01
 43/108 anonim ***** válasza:
100%

a második válaszoló megmondta a frankót: " a fő különbség a nyugati férfiak javára a másfajta társadalomban történő / történt szocializáltság, és az ebből adódó szemlélet- illetve viselkedéskultúrabeli különbségek "

mondok egy nagyon egyszerű példát:

- volt egy exem, nagyon jól keresett (építőipari vállalata volt) vacsorához ugrottunk be egy élelmiszerboltba, én hoztam egy kb 120 gramos parmezántt, majdnem 3000 forint volt. a pénztárnál oda-meg vissza volt, hogy mennyibe került, milyen kevés, nem érte meg, miért nem trappistát hoztam!!

- másik: mondja, hogy a metro áruházból vett nagyon szép tonhal steaket és a lehető legjobb módon szeretné elkészíteni.

kirántotta! :XD

- harmadik: randizzunk, felvesz a kocsijával. azzal akart menőzni. de ne üljünk be sehova... elmentünk kocsit mosni :XD

stbstb..

júl. 12. 22:02
 44/108 anonim ***** válasza:
71%

41, mikor csekkoltad utoljára a bérek és árak viszonyát? Nincs választásunk, mint nyugati színvonalon élni.

Tehát akkor eljutottunk oda, hogy a nőknek a pénz kell, te meg csóró vagy. Kíváncsi voltam, hanyadik oldalon bújik elő az incel.

júl. 12. 22:02
 45/108 anonim ***** válasza:
100%
#40: mert te voltál "lelki beteg"? És ha igen, vetted egyáltalán a fáradságot, hogy szakemberhez fordulj?
júl. 12. 22:04
 46/108 A kérdező kommentje:

22:01 Te nem láttál képet rólam, igaz, de több képet pontoztattam Photo Feeleren. :D

22:02 A közel 30 ezer forint per kilogramm egy icipicit sok egy sajtért... :D De ezenfelül értékelem a 2. és a Te Hozzászólásodat.

Apropó, Németországban olyan erős a szociális háló a magyarhoz képest, hogy ott nem nehéz vagánynak lenni. :D

júl. 12. 22:06
 47/108 A kérdező kommentje:
22:04 Természetesen több szakemberhez is fordultam. Sajnos a gyógyszerek teljesen eltompítottak. :(
júl. 12. 22:08
 48/108 anonim ***** válasza:
88%

#41: "Ha úgy látod, hogy ez a magyar hölgyek elvárása, hogy Magyarországon éljenek nyugati életszínvonalat..."

Ilyen hülye általánosításokra sosem vetemednék, főleg, hogy nem én vagyok minden egyes "magyar hölgy". (Már ha egyáltalán képesvagy értelmezni ezt a mondatot.)

júl. 12. 22:08
 49/108 A kérdező kommentje:
22:02 Jajj!!! Lebuktam!!! Incel vagyok (amúgy béta) és diplomás munkakörben keresek a magyar átlagbér felett. Kérlek a kérdésre válaszoljatok! ;)
júl. 12. 22:10
 50/108 A kérdező kommentje:
22:08 Az egyik Válaszoló kommentje alapján volt ez a következtetés. (Csóróság)
júl. 12. 22:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!