Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tehet egy magyar férfi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehet egy magyar férfi, hogy felvegye a versenyt Nyugat-Európai versenytársaival?

Figyelt kérdés
Az oldalon rengeteg kérdés és válasz olvasható arról, hogy mennyivel le vagyunk maradva mi magyar férfiak a Nyugat Európaiaktól. Az lenne a kérdésem, hogy mi akik már sok munkát belefektettünk az életünkbe (diplomák/szaktudás megszerzése, mindig előre tekintés a karrierünkben, saját otthon megszerzése stb.) hogyan tudnánk méginkább kompenzálni a lemaradásunkat? Van rá egyáltalán mód, hogy sikerüljön vonzóvá válnunk?
júl. 12. 20:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/108 anonim ***** válasza:
74%

De nincs pontos, a kérdés az, hogy külsőd/belsőd rendben van-e. Ez szubjektív, nincs mit leírni.

(Te AI vagy, aki most okosodik?)

júl. 12. 20:36
 12/108 A kérdező kommentje:
Nem erre irányult a kérdésem, de a külsőm több évtizedes versenyszerű sport és ápoltság után remélem okés. Belsőleg nálam tényleg fáradtság és fásultság tapasztalható. Kezdek belefáradni a küzdelembe, hogy ennyi év tanulás után sincs eredmény. //Ezért is írtam ki a kérdést...
júl. 12. 20:41
 13/108 anonim ***** válasza:
56%
De én ezt nem értem, te azt hitted, a diplomád mellé kapsz puncit?
júl. 12. 20:43
 14/108 A kérdező kommentje:
:D Mindig harmonikus párkapcsolat volt az álmom. Mivel nem voltam a top srácok között külsőre, ezért próbáltam magasabb jövedelemmel és tanulással kompenzálni. Úgy látom, hiába, hiszen kb. 30 éves koromig a szintemet hozta (sőt felül is múlta) egy osztrák vagy német betanított munkás simán..ezért írtam ki a kérdést is, hogy hogyan tudnánk ledolgozni a hátrányunkból. :D
júl. 12. 20:49
 15/108 anonim ***** válasza:
67%

Először is ne használj többes számot.

Ha csak egy karrier vagy, nem csoda, hogy az kevés. Mindenki dolgozik.

júl. 12. 20:56
 16/108 anonim ***** válasza:
86%
#14: mármint helyetted valaki az osztrák / német betanított munkást választotta?
júl. 12. 20:57
 17/108 A kérdező kommentje:
20:56 Nem hinném, hogy csak engem érint...de akkor hogyan tudnék ledolgozni ebből a hátrányból?
júl. 12. 20:58
 18/108 anonim ***** válasza:
72%

Hát először is tisztázod, mi a hátrányod.

Meg hogy mit akarsz és ki vagy.

"a külsőm több évtizedes versenyszerű sport és ápoltság után remélem okés"

"Mivel nem voltam a top srácok között külsőre"

Ez a két állítás valahogy nem egyezik.

júl. 12. 21:00
 19/108 A kérdező kommentje:
21:00 Sajnos igen, egyezik a két állítás. Ez genetika. Nem lehet sz-ból várat építeni...Sosem voltam népszerű a sport ellenére sem.
júl. 12. 21:02
 20/108 anonim ***** válasza:
78%
Miért Ny Európai pasikhoz hasonlítod magad? Ellopták a csajod?
júl. 12. 21:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!