Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tehet egy magyar férfi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehet egy magyar férfi, hogy felvegye a versenyt Nyugat-Európai versenytársaival?

Figyelt kérdés
Az oldalon rengeteg kérdés és válasz olvasható arról, hogy mennyivel le vagyunk maradva mi magyar férfiak a Nyugat Európaiaktól. Az lenne a kérdésem, hogy mi akik már sok munkát belefektettünk az életünkbe (diplomák/szaktudás megszerzése, mindig előre tekintés a karrierünkben, saját otthon megszerzése stb.) hogyan tudnánk méginkább kompenzálni a lemaradásunkat? Van rá egyáltalán mód, hogy sikerüljön vonzóvá válnunk?
júl. 12. 20:14
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/108 A kérdező kommentje:

23:19 Az eredeti kérdés szempontjából mindenképpen hasznosabb.

"Maximum ha gyökerestül kiirtod a jelenlegi személyiségedet az összes eddigi tudatos és tudatalatti beidegződéseddel és meggyőződéseddel egyetemben, és egy teljesen másmilyen újat építesz helyette."

Mi a baj a személyiségemmel és milyen újat kellene építsek?

júl. 12. 23:23
 92/108 A kérdező kommentje:
23:21 Köszönöm, végre egy jó ötlet. Az eddigi tapasztalataim alapján pl. Kevésbé udvariasak mint én. :D
júl. 12. 23:24
 93/108 anonim ***** válasza:
Pedig a 2esnek igaza van! Avval kell kezdeni!
júl. 12. 23:35
 94/108 A kérdező kommentje:
A 2es hozzászólás számomra is teljesen pozitív, ezt akkor itt is leírom.
júl. 12. 23:36
 95/108 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat Mindenkinek! Azt hiszem kell egy összefoglaló, hiszen elég sok válasz érkezett, szerencsére.

Első tanács, hogy legyek gazdag, legyen sokkal jobb a külsőm, igyekezzek nyugati módon szocializálódni.//Gazdagságot most is építek. Szocializációhoz tipp?

Az átlag feletti jövedelem és képzettség teljesen általánosnak tekinthető, semmilyen előny ebből nem származik. (A nyugati és keleti bérszínvonal közötti különbségről én is írtam)

Megtudtam, hogy a versenytársaink a magyar férfiak. //Ez szerintem eléggé globális verseny...

Másként viszonyulnak a nőkhöz. //A nyugati férfiak// Igaz de nem mindig pozitív a tapasztalatom szerint.

A magyar nők Magyarországon szeretnék elérni a nyugati életszínvonalat. Ha nincs meg, akár költöznek is.//Erről szól a kérdés, hogyan legyek vonzó...

Csóró incel vagyok. //Ha Te mondod...

Összefoglalva, ha egy férfi segítséget kér az oldalon, akkor folyamatos szekálás lesz a jussa. Sok esetben köze nincs a válasznak a feltett kérdéshez...

Költözzek nyugatra//Köszönöm, gondoltam rá, remélem hogy lesz erőm megvalósítani. Ott a befizetett adó is komolyabb terápiás ellátást eredményez majd. :)

Magasak az elvárásaim magammal szemben// persze, hisz nem volt semmi sikerem amíg átlag elvárásaim voltak ...

Balkáni a mentalitásom...//Ha Te mondod...

Gyökeresen változtassam meg a személyiségem,// minden konkrétum nélkül...

Nyugat európai haverok hogy viselkednek nőkkel.//a Kelet Európaiakkal sokszor nem igazán udvariasak...

Nézzek egy jó terápiát...ez mondjuk több millió forint lesz, de külföldön meg tudom majd keresni rá a pénzt...

júl. 13. 00:37
 96/108 anonim ***** válasza:
88%
Ha nyugati keresetet akarsz menj ki, de csak szólok nagyon szomorú, hogy azt hiszed, hogy a pénzeddel majd tudsz nőt fogni. Az egy aranyásó lesz, aki nem téged önmagadért fog szeretni hanem csak a pénzedet. Plusz ha elhízott vagy érdemesebb hasonló külső adottságokkal rendelkező hölgyet keresni.
júl. 13. 07:38
 97/108 anonim ***** válasza:
65%

"Gyökeresen változtassam meg a személyiségem,// minden konkrétum nélkül..."

Te sem írtál semmi konkrétumot, csak a diplomádról. Nem érted meg, hogy ha most Rómába költözöl, az olasz pasik lesznek a vetélytársaid, ha itt maradsz, a magyarok. Ezen mi nem tiszta?

Lejött a válaszaidból, hogy egy buta, tenyérbemászó kis görcs vagy, aki alig bírja magában tartani az incel baromságait.

Az nem tetszik, hogy nem írtál le magadról semmit, de a rihi-röhi szerencsétlen kis válaszaidból lejött, ki vagy? Szopacs.

júl. 13. 09:16
 98/108 anonim ***** válasza:
Te nem a Balázska vagy?
júl. 13. 09:21
 99/108 anonim ***** válasza:
47%
Kérdező, az a baj,hogy neked az is kihívás, hogy a magyar férfiakkal felvedd a versenyt. Szerintem először ezt kellene megugorni. Utána majd lehet emelni a tétet.
júl. 13. 09:25
 100/108 anonim ***** válasza:
8%

"Kérdező, az a baj,hogy neked az is kihívás, hogy a magyar férfiakkal felvedd a versenyt."

Az sem mindegy kikért megy a verseny. A magyar tróger csajokért vagy külföldi rendes bigékért

A magyar csajoknak inkább a hozzájuk hasonló trógerek jönnek be, míg a külföldieknek a rendesebb férfiak. Ezért könnyebb egy magyar férfinak külföldön mint itthon

júl. 13. 10:15
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!