Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobb kezdeni egy jómódú, tanult, helyes és magas nyugat európai ( svájci, svéd, norvég, angol ) vagy amerikai pasival mint a leamortizálódott magyar pasikkal?
Férfiként mondom, hogy jobb.
Egyébként én ugyanígy gondolkodom, csak fordítva:
Külföldi nővel szeretnék házasodni. Nem kell nekem magyar.
3-as sajnos én is ezt tapasztalom. Sajnos pár éve kezdtem magyar pasival és elég sűrű volt a meccs, sör kombó, illetve volt hogy az alsónadrágja is sz*ros volt és nekem kellett kimosni.
Van amelyik diplomás de az alapvető higiénia nincs meg: pl. orrszőrjük borzalmasan a legtöbbnek.
Másik problémám hogy a legtöbb 160-175 magas között van és soknak van cicije, van amelyiknek nagyobb mint nekem pedig nincsenek kis melleim.
Szerintetek?
A trágárságról, a nőgyűlöletről és a politikai eszméikről nem is beszélek. Ja és mamakedvenceik meg az autókért bolondulnak. És divatérzéket lefelejtettem: 0. A legbénább külföldi pasim még pár éve is jobban öltözött mint itt az ügyvéd exem.
Szánalom.
Akkor költözz el az országból, mert szerinted a 99% ilyen.
De inkább provokatívnak tűnik a kérdésed.
És az "incel" kifejezést az oldalon kb. ugyanaz a pár szerencsétlen hülyegyerek használja.
Szerintem ez fordítva működik.
A körülötted lévő emberek TÉGED tükröznek.
9
Kiegészíteném annyival a 8-as válaszoló kommentjét, hogy "hosszú távon".
Nyilván én is voltam gyárlátogatáson, amikor épp nem a természetes közegembe tartozó személyekkel találkoztam, de HOSSZÚ TÁVON igenis téged minősít a környezeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!