Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tehet egy magyar férfi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehet egy magyar férfi, hogy felvegye a versenyt Nyugat-Európai versenytársaival?

Figyelt kérdés
Az oldalon rengeteg kérdés és válasz olvasható arról, hogy mennyivel le vagyunk maradva mi magyar férfiak a Nyugat Európaiaktól. Az lenne a kérdésem, hogy mi akik már sok munkát belefektettünk az életünkbe (diplomák/szaktudás megszerzése, mindig előre tekintés a karrierünkben, saját otthon megszerzése stb.) hogyan tudnánk méginkább kompenzálni a lemaradásunkat? Van rá egyáltalán mód, hogy sikerüljön vonzóvá válnunk?
2024. júl. 12. 20:14
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/108 anonim ***** válasza:
70%

"Ezért könnyebb egy magyar férfinak külföldön mint itthon"

Akkor sok szerencsét. Biztos sorba fognak állni a német, angol, dán, stb... lányok.

2024. júl. 13. 11:02
 102/108 anonim ***** válasza:
11%

Köszi 101#

Így lesz!

2024. júl. 13. 11:30
 103/108 anonim ***** válasza:

Kicsit túl pesszimista vagy, kérdező. Neked először az önértékelési zavarodat kell helyre tenni, utána jön a többi magától is.

Ma valóban globális verseny van, de te se kell, hogy csak a magyar nők közül válogass. Nemcsak nyugat-európai nők vannak, hanem pl. kelet-európaiak, távol-keletiek, amerikaiak, stb. Pl. ma sok európai férfinak van filippínó vagy thai párja. Még erre szakosodott társkeresők is vannak, de pl. most sok filippínó nő jött ide vendégmunkásként is. A lényeg, hogy globális a verseny, de ez nem azt jelenti, hogy neked csak a magyar nőkből kellene válogatnod. Te is bővítsd ki a kört, amiből választhatsz. De ha ragaszkodsz a magyarhoz, akkor is idővel találsz majd valakit. A magyarok többségének magyar párja van. Szerintem, ha nem adod fel a reményt és sikerül egy optimistább, nyitottabb lelkülettel hozzáállni a párkereséshez, akkor idővel sikerrel fogsz járni.

2024. júl. 13. 21:56
 104/108 anonim ***** válasza:
76%

- igényesség, öltözködés... nem vinnyog azon, hogy a stílusos öltözködés az b...is... slim fit ing, karcsúsított kabát, parfüm sok férfi szerint b...eráns; ha körbenézek az átlag magyar férfin, nem fektet abba energiát, hogy stílusosan nézzen ki, alkathoz, színben a színeihez passzoló ruhát vegyen fel... "rám jön, nem b...is a színe, kényelmes, jó lesz az"... egyrészük alkalomra sem képes tisztességesen felöltözni. Öcsém pl. simán beállított golfpólóban egy elegáns esküvőre, és még neki állt feljebb, amikor vki megjegyezte neki, hogy ő nem pincér meg pingvin, hogy öltönyt vegyen fel. Még a húszas korosztályban is dívik a rövidujjú ing-bermuda / letaposott aljú koszos-szakadt farmer, mocskos edzőcipő vagy izzadtséágfoltos sportzokni + Teva szandál stílus... Haj nő a vakvilágba, sokszor nagypapi fazon, ha van szakáll, az nincs ápolva. És ez még oké is lenne, ha ezek a férfiak a hozzájuk hasonló igénytelen nőket hajkurásznák, de nekik is a kellemesen összeválogatott, csinos szerelésekben vonuló, ápolt hajú nők kellenek.

- A magyar férfiaknál látok egy ilyen jelenséget, hogy a patriarchátusból és a feminizmusból is kicsemegézik azt, ami szimpatikus nekik... míg a nyugat-európai országokban azért vagy ez van, vagy az. Ahol patriarchálisabb még mindig a szemlélet, ott legalább udvarolnak, nőként kezelik a nőt, nem vinnyognak, ha fizetni kell egy randin (itthon meg: a nő legyen nő, de nekem ne kelljen rá semmit fizenti)... ahol meg feminizmus van, ott meg nincs olyan, hogy "oké, felezzük mindent, kivéve a házimunkát, mert az azért mégiscsak női dolog, anyukám is megmondta / nem fogok én otthon maradni a gyerekkel, mert akkor a Jóska haverom kiröhög"

- vannak bizonyos dolgok, amiket a magyar férfiak többsége lenézn, röhög rajta, fintorog rá, míg más helyen ez nem így van... ez nem feltétlen negatívum a magyar férfiak felé, de gyakran azért ajnározzák nők a külföldieket, mert a magyar férfiak nem nyitottak feléjük, vagy nem úgy udvaroltak, a külföldiek meg igen.

Értem pl. ez alatt azt, hogy a hétköznapokra elegánsabban, extravagánsabban öltözködő nőkre rámondják, hogy nagyképű, fennhéjázó, nagy igényű k...a, nálunk, "hova urizál ez itt" Franciaországban meg Olaszországban, főleg olyan helyeken, ahol dübörög a divatipar, ezt kifejezetten keresik és értékelik a férfiak. A ducibb, idősebb nők folyamatosan több sikert érnek el mondjuk Angliában vagy bevándorlók között, akik olyan kultúrából jönnek, ahol egy pár pluszkiló az még vonzó is lehet, nem a "fujj, sertés", "nőként egyetlenegy dolgod van, hogy vékony legyél, de igénytelen bálna" meg "nőknek 30 év fölött, az első ránctól lefőtt a kávé, és ha lehet, akkor inkább tinikkel lennék" fíling.

- ne a pénzéhes csittifitti p...ákra menjen, mert annak a pénz lesz a fontos, és előbb fog előnyben részíteni egy nyugati-eu. férfit csak azért, mert több a pénze

2024. júl. 15. 10:50
 105/108 anonim ***** válasza:
52%
Ill. azért na, ha vki nyitott szemmel jár, látja, hogy rengeteg nő van, akinek magyar párja van, sőt még csóró is. Na, az olyan típusú nőknél lehet érdeklődni. Csak sokszor azt érzem, a panaszkodó, hejj, de magányos férfiak akkor húzzák a szájukat, hogy "de az nem szép nő, nekem meg szép kell", "fujj, pattanásos", "fujj, mélyharapásos", "fujj, van rajta 10 pluszkiló", "mekkora már a combja és ehhez miért vesz fel szoknyát"... de közben aki meg szép, az ne legyen tisztában az értékeivel, mert az nem nőies dolog, mert as nő jámbor és szerény.
2024. júl. 15. 11:20
 106/108 anonim ***** válasza:
105.: Miért, te azt gondolod, hogy akinek magyar párja van, az csak elhízott vagy ronda lehet?
2024. júl. 15. 13:02
 107/108 anonim ***** válasza:
Nem... inkább arra akartam ezt kivezetni, hogy a sok foreveralone "jaj, szeressen engem vki" típusú férfi baromi válogatós, sokszor szinten felül keresve is. Van, amikor teljesen átlag nőkre húzzák a szájukat, hogy az ronda, Palvin Barbit kövérezik le. Öcsém is ilyen, kopaszon, előnytelen arcszőrzettel, golyófejjel, szétvakart pattanásos testtel (és beképzelt, hímsovi hozzáállással) modelleknél kuncsorog, aztán csodálkozik, hogy miért nem állnak vele le, "pedig hát én ELTE BME-t végeztem és okos is vagyok meg jól is keresek". Külföldön nem látok ilyen szintű válogatást.
2024. júl. 15. 13:08
 108/108 anonim ***** válasza:
107.: Válogatós férfiak mindenfelé akadnak.
2024. júl. 15. 13:35
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!