Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehet egy magyar férfi, hogy felvegye a versenyt
Nyugat-Európai versenytársaival?
#27: erre nincsen pár mondatban elmondható recept. Ha ilyesmiben reménykedsz, azzal csak átk*rod magadat. Pláne úgy, hogy sose találkoztunk személyesen, a veled kapcsolatos, rendelkezésünkre álló infó, amiből kiindulhatnánk, az egyrészt elhanyagolható mennyiségű, másrészt abból is sok minden nem világos, mert saját magaddal szemben (meg amúgy minden másban) a jelek szerint képtelen vagy az objektivitásra / érzelmilegsemleges megközelítésre.
júl. 12. 21:46
Meg le sem írsz semmit. Írsz a tanulmányaidról, ami senkit nem érdekel, külsőd ezek szerint ronda, belsőd meg, hát minimum értetlen vagy. Akkor lehet tudni, hogy kell lefaragni a hátrányból, ha tudjuk, mi a hátrányod. De ebből sem derül ki semmi.
A sok barátod közül senki nem mondja el neked, mi a baj veled?
júl. 12. 21:47
#2 leírta.
Nem a diploma, a karrier, az egzisztencia... Teljesen máshogy viszonyulnak a nőkhöz, az emberekhez, a kapcsolatokhoz, igazából mindenhez. Lehet boncolgatni, hogy ők miért és a magyar férfiak miért nem, de a lényegen nem változtat: velük jó vagy jobb együtt lenni, a magyar férfiakkal viszont - tisztelet a kivételnek! - lelombozó és feszültté tesz.
júl. 12. 21:47
34/108 A kérdező kommentje:
21:47 Ronda vagyok, ez az első értékelhető hozzászólásod. :D Nem csak a magyar férfiak a versenytársaink, hanem kezd globálissá válni. A hátrány az az, hogy sokkal több munkát kell belefektetni Magyarországon egy férfinek ha értékelhető életszínvonalat szeretne, mint a szerencsésebb nyugati férfiaknak. Erre voltam kíváncsi, hogy van-e ötletetek, hogyan lehet ebből lefaragni. :D
35/108 A kérdező kommentje:
21:47 Köszönöm a választ, értékelem az őszinteséged! Sajnos nem írtál kiutat ebből a helyzetből. Ha van ötleted, kérlek oszd meg velem! :)
De nekem úgy tűnik, hogy itt te tudod a legtöbbet a Nyugat Európai fizetésekről, na meg a sajátodról, tehát neked kéne ezt tudnod.
Ronda vagy, ezt te írtad le, csak virágnyelven. Te leírtad, én visszaírom neked, és ez hasznos?
júl. 12. 21:53
#34: mi van? Akkor most arra kérsz tippeket, hogyan emeld nyugati szintűre az életszínvonaladat? Mert az szerintem nem a Felnőtt párkapcsolatok témája.
júl. 12. 21:55
Te az vagy, aki elmegy pszichológushoz, elterpeszkedik a fotelben, és elvárja, hogy a terapeuta elmondja neki 0 infoval, mit csináljon.
júl. 12. 21:56
39/108 A kérdező kommentje:
21:53 Akkor igen, ez van. Sajnos éreztem már ifjú koromtól, hogy ronda vagyok. Ez, és a nyugati férfiak versenyelőnye után kb. lehetetlen Társat találjak.
40/108 A kérdező kommentje:
21:56 Ha voltál lelki beteg (kívánom, hogy ne) tudnád, hogy bármit megtennél, hogy kikerülj, ebből az állapotból. Sajnos a hozzászólásodat nem tartom sportszerűnek...
Kapcsolódó kérdések: