Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka, hogy magyar férfiak körében nem vagyok népszerű, de egy adott másik országban nagyon is?
Sokat gondolkodtam ezen, és nem tudok rájönni mi lehet a válasz.
Az egy dolog, hogy ott jobban érzem magam, lehet ez látszik is rajtam, de hogy ennyire szélsőségesen sikeres legyek ott, magyarok körében pedig nem, nem magyarázza.
Lehet, hogy létezik ilyen hogy van egy bizonyos ideál a magyar férfiak körében, más mint mondjuk a németeknél? (nem róluk van szó)
Vagy mi lehet az oka?
"A franciáknál bűnrondák a nők, lehet hogy te ott szépnek.nezel ki!"
Ez legfeljebb poénnak jó, gyakorlatilag nem szélsőségesen más a felhozatal, aki itthon nem számít szépnek, az ott sem.
Lehet, hogy minden országban az a szépségideál, ami ott ritka?
De a "normális" férfiaknak mindenhol az ottani "átlagos" nők jönnek be.
Magyarországon pl. leggyakoribb a 152-168 cm magas, homokóra alakú, nagyon formás, rövidebb lábú nő.
Szerintem nyugatabbra ez meg ritka.
"Persze keveredtek afrikai bevándorlókkal, sok a barna bőrű."
Milyen szép is, amikor valaki fajvédő weboldalak agymenéseiből szerzi az összes tapasztalatát...
A barna bőrűek, azok nem "afrikai bevándorlókkal keveredtek", hanem maguk az észak-afrikai bevándorlók. Ami a franciákat illeti, a déli régiók lakói körében esetleg látni egy kis mediterrán beütést (de még ott sem túl sok emberen, és nem többet, mint mondjuk egy átlag északolasz esetén), és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!