Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiköltöznétek magyar milliomos pasihoz szomszédos országba,Szlovákiába?
Társkeresőn írtunk egymásnak,majd a szimpátia után taliztunk párszor.Én Győrben élek, ő meg a felvidéken Dunaszerdahelyen.
Első randira eljött Győrbe,lányos zavaromban oda meg vissza voltam.Én is voltam nála Dunaszerdahelyen.
Még kétszer eljött utána hozzám és úgy egyszer szeretkezés után a fülembe súgta hogy költözzek oda hozzá ki.Azt az érzést nem tudom elmondani, a szívem hevesen vert, tudtam hogy szeretnék vele lenni, de még is lesokkolt hogy egy idegen országba, mégha csak 50 km-re lenne a másik város költözzek át,melót otthagyva, ismerősöket is.
Ki az aki ezt bemerné vállalni, most függetlenül attól hogy én hogyan döntök?
Mi lehet a buktatója ennek ha még sem jönne össze?
Felajánlotta hogy van építőipari cége, ami nagyon megy neki, ne dolgozzak, max a papírmunkában segítsek be neki majd később ha megtanultam a nyelvet is.
Teljes a káosz a fejemben, azt se tudom mit kéne csinálnom, mikor az eszem mégis tudja a helyes döntést.
Ha nem lenne semmi jövedelmem, félretett pénzem, akkor biztosan nem mennék.
Most képzeld el.Feladod a munkádat, a lakhatásod, majd...4 hónap múlva szétmentek.Akkor mit fogsz csinálni?
Ha nincs egy kis pénzed, bánt, elhanyagol, hogy jössz haza a családodhoz?
Alapból fura, hogy a "milliomos" ilyen hamar magához akar cuccoltatni, pláne "külföldről".Nem lehet, hogy a jó ember prostikat futtat?Csak kérdezem.
4 tali után tuti nem. Nem is ismeritek egymást. Pláne úgy kimenni, hogy meló sincs és még függj is tőle.
Én se a párom miatt mentem ki (osztrák) hanem mert találtam jó munkát és albérletet. 4 hónapja vagyunk együtt és még így se költöznék hozzá legalább 1 évig. Én 40 km-re vagyok otthonról.
N 31
Forintban vagy euróban vannak milliói?
Mert eléggé nem mindegy:D
Csakis úgy es akkor ha dolgozhatnék, fizetesert.
Az anyagi függetkensegem megmaradhatna!
Nekem igy menne csak !
Nem mennek bele kiszolgaltatott helyzetbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!