Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kiköltöznétek magyar milliomos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiköltöznétek magyar milliomos pasihoz szomszédos országba,Szlovákiába?

Figyelt kérdés

Társkeresőn írtunk egymásnak,majd a szimpátia után taliztunk párszor.Én Győrben élek, ő meg a felvidéken Dunaszerdahelyen.

Első randira eljött Győrbe,lányos zavaromban oda meg vissza voltam.Én is voltam nála Dunaszerdahelyen.

Még kétszer eljött utána hozzám és úgy egyszer szeretkezés után a fülembe súgta hogy költözzek oda hozzá ki.Azt az érzést nem tudom elmondani, a szívem hevesen vert, tudtam hogy szeretnék vele lenni, de még is lesokkolt hogy egy idegen országba, mégha csak 50 km-re lenne a másik város költözzek át,melót otthagyva, ismerősöket is.

Ki az aki ezt bemerné vállalni, most függetlenül attól hogy én hogyan döntök?

Mi lehet a buktatója ennek ha még sem jönne össze?

Felajánlotta hogy van építőipari cége, ami nagyon megy neki, ne dolgozzak, max a papírmunkában segítsek be neki majd később ha megtanultam a nyelvet is.

Teljes a káosz a fejemben, azt se tudom mit kéne csinálnom, mikor az eszem mégis tudja a helyes döntést.

2023. márc. 29. 22:41
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
85%
ja bocs, az elkerülte a figyelmemet, hogy "max. besegítek a papírmunkában", tehát lenne vmi meló... de az én jelenlegi foglalkozásomhoz képest az lókuki, visszafejlődés. És arról nem is esett szó, hogy papírozott fizetést kapnál-e érte.
2023. márc. 30. 12:19
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

""max. besegítek a papírmunkában"

Ez azt jelenti, hogy feketén dolgozik ingyen.

2023. márc. 30. 12:56
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
Azért Szerdahely meleg környék. Az ilyen ottani"vállalkozók" szegről-végről mind maffiózók. Mindenképp ismerd ki előbb. Üdv: egy felvidéki
2023. márc. 30. 14:00
 34/35 anonim ***** válasza:
Best of kérdés.
jan. 12. 00:28
 35/35 anonim ***** válasza:
a puncson ismerkedtettek meg? ott sok az ilyen, Szlovákiából írnak
júl. 2. 22:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!