Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kiköltöznétek magyar milliomos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiköltöznétek magyar milliomos pasihoz szomszédos országba,Szlovákiába?

Figyelt kérdés

Társkeresőn írtunk egymásnak,majd a szimpátia után taliztunk párszor.Én Győrben élek, ő meg a felvidéken Dunaszerdahelyen.

Első randira eljött Győrbe,lányos zavaromban oda meg vissza voltam.Én is voltam nála Dunaszerdahelyen.

Még kétszer eljött utána hozzám és úgy egyszer szeretkezés után a fülembe súgta hogy költözzek oda hozzá ki.Azt az érzést nem tudom elmondani, a szívem hevesen vert, tudtam hogy szeretnék vele lenni, de még is lesokkolt hogy egy idegen országba, mégha csak 50 km-re lenne a másik város költözzek át,melót otthagyva, ismerősöket is.

Ki az aki ezt bemerné vállalni, most függetlenül attól hogy én hogyan döntök?

Mi lehet a buktatója ennek ha még sem jönne össze?

Felajánlotta hogy van építőipari cége, ami nagyon megy neki, ne dolgozzak, max a papírmunkában segítsek be neki majd később ha megtanultam a nyelvet is.

Teljes a káosz a fejemben, azt se tudom mit kéne csinálnom, mikor az eszem mégis tudja a helyes döntést.

2023. márc. 29. 22:41
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
82%
#16: azért, kérlek, mert késő este általában nincsenek modik (minden bizonnyal ők is aludni mennek). Egyébként szerintem is ordas kamu ez a kérdés. felnőtt embernek kizárt, hogy ennyi esze legyen.
2023. márc. 30. 08:36
 22/35 anonim ***** válasza:
26%
Szia! Elôször is jegyezzen el, majd vegyen feleségûl. Ha ezt nem akarja, akkor felejcsed el!
2023. márc. 30. 08:38
 23/35 anonim ***** válasza:
89%
Ez a kérdés volt már pár éve, lol.
2023. márc. 30. 08:42
 24/35 anonim ***** válasza:
90%

"szeretkezés után a fülembe súgta hogy költözzek oda hozzá ki.Azt az érzést nem tudom elmondani, a szívem hevesen vert, tudtam hogy szeretnék vele lenni, de még is lesokkolt"

Ezt az ócska telenovellát, hallod 😂

2023. márc. 30. 08:49
 25/35 anonim ***** válasza:
91%

"Felajánlotta hogy van építőipari cége, ami nagyon megy neki, ne dolgozzak"

Ennél kidolgozottabb kamura már nem futotta a kérdéshez?

2023. márc. 30. 08:50
 26/35 anonim ***** válasza:
12%
On is tót a masik is tót legabb itthon kevesebb lesz.
2023. márc. 30. 08:56
 27/35 anonim ***** válasza:
91%
Én nem kérem, hogy költözz hozzám, csak néha látogass meg. Ha már ennyire belejöttél... :D
2023. márc. 30. 10:08
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez csak burkolt incel kérdés, mert a NÖKNEK A PÉZ SZÁMÍT 🥴🥴🥴🥴
2023. márc. 30. 11:16
 29/35 anonim ***** válasza:
100%

28

És sorban állnak értük a külföldi milliomosok :D

2023. márc. 30. 11:22
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vállalnám be - nekem Magyarországon van kiépített karrierem egyrészt, amit Szlovákiában nem biztos, hogy tudnék tovább vinni, nekem meg az nem opció, hogy nyelvtudás hiányában elmegyek hamburgert sütni meg padlót súrolni, nem azért tanultam évekig, hogy ilyen szellemi kihívások nélküli robotmunkát végezzek. Eltartatni meg nem tartanám el magam, mert ha a pasas meggondolja magát (ami azért nem borítékolható 4 randicska után, hogy örökre együtt maradunk), akkor nemhogy egy másik országban maradok magamra vagy kulloghatok haza, de kilométeres lyuk az önéletrajzban, rosszabb esetben semmi a nevemen... illetve esetleg megkérdezném, hogy tud-e vmi normális munkát keríteni nekem (pl. multinál olyat, amihez elég a felsőfokú aktív angol nyelvtudásom, esetleg a magyarnak hasznát veszik).
2023. márc. 30. 12:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!