Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milliomosként ha normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milliomosként ha normális társkeresőn szeretnék ismerkedni a puncs és elittárs oldalon kívül mik vannak, ahol rendes tanult nők vannak?

Figyelt kérdés
2022. aug. 21. 22:26
 1/6 anonim ***** válasza:
27%
nem hogy társkeresőkön, de az életben nincsenek ilyen nők
2022. aug. 21. 22:34
 2/6 anonim ***** válasza:
85%
Rendes tanult nők
2022. aug. 21. 22:39
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Tanult nő sok helyen van, a normális az már nehezebb kategória.
2022. aug. 21. 22:48
 4/6 anonim ***** válasza:
83%

Miért hangsúlyozod ki, hogy milliomos vagy? Ha már a pénzeddel és vagyontárgyaiddal felvágva akarsz ismerkedni, akkor biztos azok a nők fognak megtalálni legelőször, akik a pénzre mennek és nem rád.

Én a helyedben azon lennék ismerkedéskor, hogy hogyan rejtegessem azt, hogy milliomos vagyok:

[link]

2022. aug. 21. 22:54
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Neked pénzed van (bár ma a milliomos nem sokat ér, ez apáink korában jelentett valamit amikor 4000 forint volt egy havi fizetés) és rendes, tanult társat keresel. Nem szeretnél inkább hozzád illő párt keresni?
2022. aug. 21. 23:58
 6/6 anonim ***** válasza:
87%

Rendes, tanult nő vagyok! Vagyis esélyem nincs a normális férfiaknál! Ráadásul telt alkatu vagyok!

Nagyon sok ilyen nő van!

De segitek: Add lejjebb a kulsovel szemben tamasztott elvarasaidat

Sziveen

2022. aug. 22. 02:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!