Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az EdinaLujza féle Instagram influenszer csajokat csak a milliomos hiperalfák kapják meg?
A TikTok videói alapján igen nagy luxusban és kényelemben élnek a pasijával. Elit helyeken nyaralnak, folyton IKEA-ba mennek tízezreket (vagy többet) költeni. Egy ilyen szintű nőhöz az a belépő hogy férfiként a felső 10%-ba tartozz külsőleg és sok pénzed legyen?
28/F
Ez a csaj fullosan átlagos. Ami körülötte van, azt kell fizetni a presztízs.uziknak, de azok meg is érdemlik. A nőnek a szintje sehol sem van, nem kellene fizetni érte egy forintot sem, csak valamiért a te hülye fejedben szebbé teszi az, hogy nagy lábon akar élni.
Kb egy kaptafa vagy azokkal, akik elhozhatnának a menhelyről egy gyönyörű fajta jellegű ebet, aki koppra ugyanolyan, mint ami a tenyésztőnél van, helyette hoznak a tenyésztőtől egyet félmillió forintért, hogy villoghassanak a törzskönyvével, amit úgysem fog látni soha senki, cserébe az eb kutacsai nincsenek is rendesen összenőve...
Miért kell neked influenszer? :D
Én pl. jobban és stílusosabban nézek ki, mint a példának hozott csaj, de nem vagyok és soha nem is lennék influenszer.
3-as vagyok, csak valamit kifelejtettem:
A pasiját sem piszkálnám bottal sem.
Ha nem egy ligában játszotok akkor minek foglalkozol vele?
Igen, ennek és a hasonló nőknek milliomos pasi az alap.
Ikeába????
Egy igazán jómódú ember be nem tesz oda a lábát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!