Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az EdinaLujza féle Instagram...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az EdinaLujza féle Instagram influenszer csajokat csak a milliomos hiperalfák kapják meg?

Figyelt kérdés

A TikTok videói alapján igen nagy luxusban és kényelemben élnek a pasijával. Elit helyeken nyaralnak, folyton IKEA-ba mennek tízezreket (vagy többet) költeni. Egy ilyen szintű nőhöz az a belépő hogy férfiként a felső 10%-ba tartozz külsőleg és sok pénzed legyen?

28/F

2021. dec. 10. 15:52
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg semmi extra ez a lány, bár a palijánál egy fokkal jobb.
2021. dec. 10. 17:13
 12/39 anonim ***** válasza:
100%
Ezeket a személyeket ismerni kellene? Nem lenne jobb egy sportolóval vagy színésszel példálózni, akik tiszteletreméltóbbak, mint egy (tippre) netes celeb-bohóc?
2021. dec. 10. 17:22
 13/39 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen netes "celebek" közül egyet sem ismerek, mindig rá kell googlizni, hogy legalább arról legyen fogalmam, hogy hogy néz ki. A legtöbbjük egy átlag szépség, semmi extra. Egyébként, ha nem lenne internet, tiktok, insta, stb, ezek a fasorban sem lennének. A 90-es években ez a csaj is csak egy lett volna a sok közül aki késő délután beül a barátnőivel a játszón az egyik hintába és beszélgetnek egyet, azaz egy hétköznapi átlag lányka.
2021. dec. 10. 17:53
 14/39 anonim ***** válasza:
100%
Ikea mióta luxus?
2021. dec. 10. 18:24
 15/39 anonim ***** válasza:
73%

Ikeában költenek tízezreket? Wow, pont ahogy az összes többi átlagproli.

Bocs, hogy ezt mondom kérdező, de tudod: egy parasztot könnyű elvakítani bármilyen fénylő bóvlival.

És itt a paraszt szó alatt nem a földműves embert értem.

Ha felnőttként csak idáig jutottál, akkor sanszos, hogy már nem is fejlődsz tovább.

2021. dec. 10. 18:40
 16/39 anonim ***** válasza:
100%
Wow az IKEA-ban menőznek a 300 Ft-os virsli kóla kombóval És vesznek mirelit svéd tortát is! ezt a nívót
2021. dec. 10. 18:47
 17/39 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy eltévedtek az SCP-ben ami egy "teljesen normális, átlagos IKEA" :D
2021. dec. 10. 19:00
 18/39 anonim ***** válasza:
29%

Fele ilyen szép nem vagyok, sőt, duci is vagyok (!!) es hasonló körülmenyek között élek! (P.S. nekem mosogatógépem is van -(aki latta a videoit erti)

Egyaltalán nem gazdagok!

Havi 1-2M.es bevétel, elég egy tisztességes normális eletre, de az még nem "gazdagság" szint!

2021. dec. 10. 19:03
 19/39 anonim ***** válasza:
100%

18.

Ahhoz képest, hogy a "havi 1-2 milliós bevétel" lenne a tisztességes, meglepően kevés embernek van ekkora bevétele. Vidéken általában kettőnek együtt sem.

2021. dec. 10. 19:05
 20/39 anonim ***** válasza:
22%

19

Ettől még ennyi kell egy tisztességes, normalis életszínvonalhoz.

Tisztában vagyok vele, hogy sokaknak nincs ezen a szinten!

A kérdező altal emlitett hölgy, valamint jómagam is pl.igen!

Arra reagáltam, hogy nincs benne semmi extra az életmódjukban

2021. dec. 10. 19:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!