Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az EdinaLujza féle Instagram influenszer csajokat csak a milliomos hiperalfák kapják meg?
A TikTok videói alapján igen nagy luxusban és kényelemben élnek a pasijával. Elit helyeken nyaralnak, folyton IKEA-ba mennek tízezreket (vagy többet) költeni. Egy ilyen szintű nőhöz az a belépő hogy férfiként a felső 10%-ba tartozz külsőleg és sok pénzed legyen?
28/F
Ikeában költenek tízezreket? Wow, pont ahogy az összes többi átlagproli.
Bocs, hogy ezt mondom kérdező, de tudod: egy parasztot könnyű elvakítani bármilyen fénylő bóvlival.
És itt a paraszt szó alatt nem a földműves embert értem.
Ha felnőttként csak idáig jutottál, akkor sanszos, hogy már nem is fejlődsz tovább.
Fele ilyen szép nem vagyok, sőt, duci is vagyok (!!) es hasonló körülmenyek között élek! (P.S. nekem mosogatógépem is van -(aki latta a videoit erti)
Egyaltalán nem gazdagok!
Havi 1-2M.es bevétel, elég egy tisztességes normális eletre, de az még nem "gazdagság" szint!
18.
Ahhoz képest, hogy a "havi 1-2 milliós bevétel" lenne a tisztességes, meglepően kevés embernek van ekkora bevétele. Vidéken általában kettőnek együtt sem.
19
Ettől még ennyi kell egy tisztességes, normalis életszínvonalhoz.
Tisztában vagyok vele, hogy sokaknak nincs ezen a szinten!
A kérdező altal emlitett hölgy, valamint jómagam is pl.igen!
Arra reagáltam, hogy nincs benne semmi extra az életmódjukban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!