Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az EdinaLujza féle Instagram...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az EdinaLujza féle Instagram influenszer csajokat csak a milliomos hiperalfák kapják meg?

Figyelt kérdés

A TikTok videói alapján igen nagy luxusban és kényelemben élnek a pasijával. Elit helyeken nyaralnak, folyton IKEA-ba mennek tízezreket (vagy többet) költeni. Egy ilyen szintű nőhöz az a belépő hogy férfiként a felső 10%-ba tartozz külsőleg és sok pénzed legyen?

28/F

2021. dec. 10. 15:52
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%

Megnéztem ki, megdöbbentő hogy 100 ezer követője van. Evvel nem keveset kereshet. Megjelenésre teljesen átlagos, az életvitel is átlagos. Ford Focus, átlagos újabb lakás egy sarokkonyhával az olcsóbbak közül. Ruhái átlagosak bár tudom hogy sokaknak egy Guess táska is drága az ára miatt (minőségre egy nulla mondjuk).

Ilyen csajokkal a 4-es metró vonalán is ismerkedhetsz, legalább azok nem lesznek elájulva maguktól mint ő a 100K követőivel.

31/N

2022. jan. 28. 16:46
 32/39 anonim ***** válasza:
100%
31: Erről csak közvetve eszembe jutott, hogy mennyire mindegy a márka és mennyire "birkatörvény van". Volt egy kísérlet, ahol nem létező divatterméket hypeoltak fel, reklámozták sztárokkal, promo stb, márkának tűntették fel. A 2ezer forintos kínai új címkével simán ment 100ezerért , mert XY azt mondta "hülyevagy' há' mekkora márka! Nem ismered? Alázza a Guccit százszor!" És kasszasiker lett a kísérlet. Szóval ha be tudod mesélni , hogy a "Katmandu" az number one termék, akkor a hülyék ezerszám venni fogják. Csak jó marketing kell.
2022. jan. 28. 16:54
 33/39 anonim ***** válasza:
100%

Női szemmel mondom, szerintem kifejezetten szép csaj, szeretnék én így kinézni. Egy ideig követtem a pasiját, ő általa ismerem a csajt, de már egyiket sem nézem, néha néha felbukkannak a tartalmaik és akkor belenézek, de ennyi. Edina szülei vették a lakást, ezt elmondták egy videóban. Az IKEA nem nagy luxus. Bence nem néz ki jól, csak ápolt és próbálja kihozni magából a maximumot, régen elég gyászul nézett ki, azóta rájött, hogy jobban áll neki a szakáll és ha van rendes mennyiségű haja, amit mem takar el sapkával. Meg komolyabb is lett valamivel, amióta szakítottak Timivel. Edina érdekes módon offolta, amikor még a kopasz baseball sapkás sima arcú stílust tolta, aztán amikor fogyott, edzeni járt és megváltoztatta a stílusát, már kellett neki :D

Amúgy én azt nem hiszem el, hogy Edina ennyit mekizik és nem sportol és így ilyen vékony, meg hogy a melle is természetesen áll úgy, ahogy :D ha igaz, akkor jó a genetikája, ha nem, akkor valamit titkol előttünk :D

Amúgy idegesítőek mindketten, pedig régen követtem őket, gondolom változott az ízlésem

2022. jan. 28. 18:26
 34/39 anonim ***** válasza:
20%
Na erre a csajra fel sem állna. Mint nőre sem, a személyiségére sem. Egy full műanyag klisékből és sablonokból összerakott tipikus nyugat európai tucat termék. Értéktelen az egész, nem közvetít semmit. Egó a toppon. Azért rendes lennék vele, szelektív hulladékgyűjtőbe dobnám.
2022. jan. 28. 21:05
 35/39 anonim ***** válasza:
100%
Az ki a tököm?
2022. jan. 28. 21:22
 36/39 anonim ***** válasza:
100%
Na ez az!
2022. jan. 28. 22:10
 37/39 anonim ***** válasza:
90%

A pasija nem Chad. Szerintem ezeknek a nőknek egy oofy doofy kell, aki mindenben támogatja őket és nyalizik nekik.

Azért ehhez is kell az az idióta mosolygós jópofizós fej.

2022. jan. 29. 11:03
 38/39 anonim ***** válasza:
100%

A pasijával együtt mindketten rettentően idegesítőek és gyerekesek.

#31 Az a sok ruha mind szponzor :)

2022. jan. 29. 11:25
 39/39 anonim ***** válasza:
90%
32. Erre épül az egész nyugati eszmerendszer!
2022. jan. 29. 11:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!