Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kiköltöznétek magyar milliomos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiköltöznétek magyar milliomos pasihoz szomszédos országba,Szlovákiába?

Figyelt kérdés

Társkeresőn írtunk egymásnak,majd a szimpátia után taliztunk párszor.Én Győrben élek, ő meg a felvidéken Dunaszerdahelyen.

Első randira eljött Győrbe,lányos zavaromban oda meg vissza voltam.Én is voltam nála Dunaszerdahelyen.

Még kétszer eljött utána hozzám és úgy egyszer szeretkezés után a fülembe súgta hogy költözzek oda hozzá ki.Azt az érzést nem tudom elmondani, a szívem hevesen vert, tudtam hogy szeretnék vele lenni, de még is lesokkolt hogy egy idegen országba, mégha csak 50 km-re lenne a másik város költözzek át,melót otthagyva, ismerősöket is.

Ki az aki ezt bemerné vállalni, most függetlenül attól hogy én hogyan döntök?

Mi lehet a buktatója ennek ha még sem jönne össze?

Felajánlotta hogy van építőipari cége, ami nagyon megy neki, ne dolgozzak, max a papírmunkában segítsek be neki majd később ha megtanultam a nyelvet is.

Teljes a káosz a fejemben, azt se tudom mit kéne csinálnom, mikor az eszem mégis tudja a helyes döntést.

2023. márc. 29. 22:41
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
85%
Ha kapsz kocsit, akkor 50 km-t lehet ingázni. Inkább azt kérj, ahelyett, hogy minden kiadásodat fedezi, és akkor tudsz dolgozni, hazamenni stb.
2023. márc. 29. 23:46
 12/35 anonim ***** válasza:
89%

A legnagyobb gond itt az, hogy rettentő kiszolgáltatott helyzetbe kerülsz, semmilyen saját pénzed nem lesz, és ha tönkre megy a kapcsolat nem lesz semmid és ott állsz X év tátongó lyukkal az oneletrajzodban.

Ha olyan gazdag és cége van, vegyen fel alkalmazottnak, de hogy "besegítesz egy picit" nekem nem lenne opció.

2023. márc. 30. 01:04
 13/35 anonim ***** válasza:
87%
Nem mondod, hogy komolyan gondolkodsz ezen? 4x találkoztál vele, nem ismered, lényegében egy vadidegen ember. Majd, ha fél év múlva is lángol a szerelem és minden igaz, amit mond, és már több hétvégét töltöttetek egymásnál és valamennyire kiismerted, akkor esetleg el lehet kezdeni gondolkodni azon, hogy mi és hogyan legyen tovább.
2023. márc. 30. 01:37
 14/35 anonim ***** válasza:
92%
Szóval azt kéri, hogy költözz ki egy idegen országba, ahol se a nyelvet nem ismered, se munkád nem lenne, a lakhatásod is tőle függne és a családod, barátaid is messze lennének. Aztán majd később besegíthetsz a cégébe, magyarul úgy képzeli, hogy a későbbi esetleges jövedelmed is tőle függne. Mindezt négy találkozás után, még nem is ismer téged, te se őt. Így indulnak a bántalmazó kapcsolatok..
2023. márc. 30. 02:13
 15/35 anonim ***** válasza:
94%
Dunaszerdahely, lol. Figyelj, ez nálunk olyan hely Szlovákián, mint Magyarországon Ózd. A szlovák nyelvre sem nagyon lesz ott szükséged, a lovárival és a beással többre mész, szóval négy randi után költözz mindenképp.
2023. márc. 30. 04:11
 16/35 anonim ***** válasza:
82%
Valaki mondja már meg, hogy miért éjjel kívánkozik az trollokból a kamu kérdés? Napközben alig, este 11 körül meg kb. minden kategóriában beindulnak a kamu kérdések 🤣
2023. márc. 30. 04:20
 17/35 anonim ***** válasza:
84%

Dunaszerdahely bunozokkel teli kornyek. Konyvet is irtak rola,milyen fejlett ott a prostitucio!!

A hirtelenseg,kiszolgaltatottsag,szuloktol baratoktol valo elszigeteltseg a bantalmazo kapcsolat alapja.

2023. márc. 30. 06:23
 18/35 anonim ***** válasza:
89%
17 vagyok. Szerintem nagy esely van ra,h strici!!!!!!
2023. márc. 30. 06:24
 19/35 anonim ***** válasza:
91%
Menne a franc Szlovákiába.
2023. márc. 30. 06:38
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
Oszinten, mi a kunszt azon, hogy valaki milliomos? Ha van egy 10 eves autoja valakinek, akkor mar az is milliomos. Tenyleg ilyen ketsegbeesett vagy, hogy esz nelkul mindent sutba dobva odakoltozz? Eloszor is jarjatok ossze. Sokaig. utana koltozz oda, de a munkad tarts meg. Ez is ingazassal jar, sokan csinaljak. Aztan, ha vagy olysn szinten, akkor kereshetsz azon a kornyeken is munkat. Nem tudom miert latod a jackpotot ebben a tortenetben. Ha a milliomost ugy ertetted, hogy nagyon gazdag, akkor pedig szinte biztos, hogy nem teged emelne ki a nyomorbol.
2023. márc. 30. 07:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!