Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiköltöznétek magyar milliomos pasihoz szomszédos országba,Szlovákiába?
Társkeresőn írtunk egymásnak,majd a szimpátia után taliztunk párszor.Én Győrben élek, ő meg a felvidéken Dunaszerdahelyen.
Első randira eljött Győrbe,lányos zavaromban oda meg vissza voltam.Én is voltam nála Dunaszerdahelyen.
Még kétszer eljött utána hozzám és úgy egyszer szeretkezés után a fülembe súgta hogy költözzek oda hozzá ki.Azt az érzést nem tudom elmondani, a szívem hevesen vert, tudtam hogy szeretnék vele lenni, de még is lesokkolt hogy egy idegen országba, mégha csak 50 km-re lenne a másik város költözzek át,melót otthagyva, ismerősöket is.
Ki az aki ezt bemerné vállalni, most függetlenül attól hogy én hogyan döntök?
Mi lehet a buktatója ennek ha még sem jönne össze?
Felajánlotta hogy van építőipari cége, ami nagyon megy neki, ne dolgozzak, max a papírmunkában segítsek be neki majd később ha megtanultam a nyelvet is.
Teljes a káosz a fejemben, azt se tudom mit kéne csinálnom, mikor az eszem mégis tudja a helyes döntést.
A legnagyobb gond itt az, hogy rettentő kiszolgáltatott helyzetbe kerülsz, semmilyen saját pénzed nem lesz, és ha tönkre megy a kapcsolat nem lesz semmid és ott állsz X év tátongó lyukkal az oneletrajzodban.
Ha olyan gazdag és cége van, vegyen fel alkalmazottnak, de hogy "besegítesz egy picit" nekem nem lenne opció.
Dunaszerdahely bunozokkel teli kornyek. Konyvet is irtak rola,milyen fejlett ott a prostitucio!!
A hirtelenseg,kiszolgaltatottsag,szuloktol baratoktol valo elszigeteltseg a bantalmazo kapcsolat alapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!