Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek melyik országban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik országban lenne érdemes olyan nőt keresnem, aki benne lenne abban, hogy átlagos magyar életszínvonalat biztosítok számára?

Figyelt kérdés

Nyilván KÖLCSÖNÖS VONZALOM alapján. A fizetős lányoknak általában szimpatikus szoktam lenni (nem veszek igénybe ilyen szolgáltatást, mert hosszútávon megfizethetetlen lenne számomra).

Tehát inkább az érdekelne, hogy hol vannak még olyan nők, akik nem annyira nagyravágyóak? Akik beérik azzal, hogy mondjuk nálam laknak ingyen Budapesten, akár dolgozniuk se muszáj, de ha szeretnének, akkor nincs akadálya, a saját igényeikre keressék meg a pénzt, illetve függően attól, hogy kinek van több munkája (ha dolgozik a lány) egyikünk megcsinálja a háztartási teendőket. Olyanokra kell gondolni, mint bedobni a mosógépbe a ruhákat, néha felmosni, felporszívózni, port törölni meg alap kajákat megcsinálni, ezen a téren nincs nagy igényem, hideg kajákon is jól elvagyok. Illetve ne legyen rendetlen, mint mondjuk egy putris c..gánylány.

Illetve akiknél a közös programok sem étterem meg wellness meg ilyenek, hanem aki itt is olyan kis alkalmazkodóak, mint a 20-30 évvel ezelőtt élt emberekig bezárólag, akiket még nem rontott meg a luxus-kultúra. Akik még tudják örömüket lelni sétákba, kirándulásokba, akiket nem plázsra kell vinni, hanem jó nekik a szabadstrand, akiknek nem ciki a hátizsák, nem akarnak mindenhol túlárazott szemetet vásárolgatni, akik nem undorodnak a tömegközlekedéstől, akik esetleg még sátrazni is képesek néha, akiknek nem a "füstös lesz a ruhám és a hajam" jut eszébe a grillpartikról.

2021. jún. 20. 22:00
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
98%

"Akik beérik azzal, hogy mondjuk nálam laknak ingyen Budapesten, akár dolgozniuk se muszáj."

Mennyire kell szépnek lenni? :D

2021. jún. 20. 22:03
 2/23 anonim ***** válasza:
86%
Ukrajna.
2021. jún. 20. 22:04
 3/23 anonim ***** válasza:
97%
És úgy legyen bombanő, hogy egy fillért sem költ magára.
2021. jún. 20. 22:08
 4/23 anonim ***** válasza:
89%

"olyan kis alkalmazkodóak, mint a 20-30 évvel ezelőtt élt emberekig bezárólag, akiket még nem rontott meg a luxus-kultúra"

Hol élsz te, a Marson? Vagy valami csóringer világvége-alsón?

80-ban születtem, Budapesten. Nem tudom miről beszélsz. Soha nem volt sem az anyám, se más nők se akiket ismertem, ilyen kis kapca. 20-30 éve meg különösen nem. Az ezredfordulón voltam 20 éves, pontosan így éltünk ahogy most.

Ne álmodozz, neked 20-30 éve se osztott volna normális nő lapot. Esetleg a faludban egy olyanra nevelt szegény lány, de te gondolom dívára vágysz aki emellett szolgál téged. Hát olyan nincs ☺

2021. jún. 20. 22:16
 5/23 anonim ***** válasza:
98%

Észak-Korea. Állítólag olyan szegények, hogy a patkányokat is megeszik.

Etiópia. Nem kell magyaráznom.

2021. jún. 20. 22:22
 6/23 anonim ***** válasza:
97%

Én is 80-as vagyok. 2000-ben egyetemista voltam, gondolhatod...

Te 100 évvel ezelőttre gondolsz.

2021. jún. 20. 22:22
 7/23 anonim ***** válasza:
92%
De egyébként mi értelme van a pénznek, ha nem lehet elkölteni illetve lehet belőle szépséget venni? Nem az lenne a legfontosabb, hogy lehető legtöbbet kihozzuk magunkból? Miért kellene megelégedni azzal amit te felsoroltál? Lehet, hogy te megelégszel vele, de azért a többség többre vágyik. Meg miért gyártottuk le ezt a rengeteg cuccot, ha nem az a cél, hogy használjuk? Minden ember többre törekszik, egy fiatal lány (mert gondolom rájuk hajtasz ) miért elégedne meg kevesebbel?
2021. jún. 20. 22:23
 8/23 anonim ***** válasza:
98%
Tehát neked egy időgép kell. Sok sikert!
2021. jún. 20. 22:27
 9/23 anonim ***** válasza:
97%
Én mondjuk azt nem értem, hogy szó szerint eltartanál valakit, nem kérnéd el a rezsi felét sem pl de egy Plázs vagy egy wellness hétvége már derogálna. 😂
2021. jún. 20. 23:39
 10/23 anonim ***** válasza:
97%

Döntsd el, hogy mit akarsz. Mert bizony a státuszszimbólum nők szépségét nem a genetika hordja össze, attól még, hogy java részük alapjáraton is gyönyörű, hanem a fodrász, minimum 2 féle sport naponta, a szép ruhák,stb. Ez bizony pénzbe kerül és egy átlag teljes munkaidőben dolgozó nő nem tudja megütni ezt a szintet. Ha multinál valami manager és mégis, akkor vannak elvárások dögivel a partner felé is.

Aki neked megfelelne belsőre, egy puritán tanyasi lány, aki viszont nem néz ki úgy, hogy te azt mondanád, hogy eltartod.

2021. jún. 21. 00:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!