Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik országban lenne érdemes olyan nőt keresnem, aki benne lenne abban, hogy átlagos magyar életszínvonalat biztosítok számára?
Nyilván KÖLCSÖNÖS VONZALOM alapján. A fizetős lányoknak általában szimpatikus szoktam lenni (nem veszek igénybe ilyen szolgáltatást, mert hosszútávon megfizethetetlen lenne számomra).
Tehát inkább az érdekelne, hogy hol vannak még olyan nők, akik nem annyira nagyravágyóak? Akik beérik azzal, hogy mondjuk nálam laknak ingyen Budapesten, akár dolgozniuk se muszáj, de ha szeretnének, akkor nincs akadálya, a saját igényeikre keressék meg a pénzt, illetve függően attól, hogy kinek van több munkája (ha dolgozik a lány) egyikünk megcsinálja a háztartási teendőket. Olyanokra kell gondolni, mint bedobni a mosógépbe a ruhákat, néha felmosni, felporszívózni, port törölni meg alap kajákat megcsinálni, ezen a téren nincs nagy igényem, hideg kajákon is jól elvagyok. Illetve ne legyen rendetlen, mint mondjuk egy putris c..gánylány.
Illetve akiknél a közös programok sem étterem meg wellness meg ilyenek, hanem aki itt is olyan kis alkalmazkodóak, mint a 20-30 évvel ezelőtt élt emberekig bezárólag, akiket még nem rontott meg a luxus-kultúra. Akik még tudják örömüket lelni sétákba, kirándulásokba, akiket nem plázsra kell vinni, hanem jó nekik a szabadstrand, akiknek nem ciki a hátizsák, nem akarnak mindenhol túlárazott szemetet vásárolgatni, akik nem undorodnak a tömegközlekedéstől, akik esetleg még sátrazni is képesek néha, akiknek nem a "füstös lesz a ruhám és a hajam" jut eszébe a grillpartikról.
1 vagyok, szimpatikus dolgokat írsz, kérdező, de valami úgy érzem, hogy nem stimmel.
Egyébként ha nem lennék csúnya, tök szívesen ismerkednék veled (már csak azért is, hogy kiderüljön, mi nem stimmel) mert én szerintem pont olyan vagyok személyiségileg, amire vágysz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!