Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tehet egy magyar férfi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehet egy magyar férfi, hogy felvegye a versenyt Nyugat-Európai versenytársaival?

Figyelt kérdés
Az oldalon rengeteg kérdés és válasz olvasható arról, hogy mennyivel le vagyunk maradva mi magyar férfiak a Nyugat Európaiaktól. Az lenne a kérdésem, hogy mi akik már sok munkát belefektettünk az életünkbe (diplomák/szaktudás megszerzése, mindig előre tekintés a karrierünkben, saját otthon megszerzése stb.) hogyan tudnánk méginkább kompenzálni a lemaradásunkat? Van rá egyáltalán mód, hogy sikerüljön vonzóvá válnunk?
júl. 12. 20:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/108 anonim ***** válasza:
36%
Meggazdagodsz, kinézel valahogy és máris pariban vagy. Janem. Jó, hogyha eltitkolod, hogy magyar vagy, Az nem menő most.
júl. 12. 20:18
 2/108 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező, a fő különbség a nyugati férfiak javára a másfajta társadalomban történő / történt szocializáltság, és az ebből adódó szemlélet- illetve viselkedéskultúrabeli különbségek. Ezzel segítettem valamit?
júl. 12. 20:21
 3/108 anonim ***** válasza:
100%

"Az lenne a kérdésem, hogy mi akik már sok munkát belefektettünk az életünkbe (diplomák/szaktudás megszerzése, mindig előre tekintés a karrierünkben, saját otthon megszerzése stb.) hogyan tudnánk méginkább kompenzálni a lemaradásunkat?"

Szerinted az ilyen férfiak vannak lemaradva? Pont nem ők.

Amúgy meg külső és belső. Munkát keresel, vagy társat?

júl. 12. 20:21
 4/108 A kérdező kommentje:
20:21 Ne haragudj, attól tartok, nem segítettél. :( Picit azt vártam a kérdéstől, hogy lesz egy terv/lehetőség a hátrányaink ledolgozására a válaszok után. Sajnos a válaszod azt sugallja, hogy a sorsunkat meghatározza a szocializációnk. :( De kérlek válaszolj majd még!
júl. 12. 20:25
 5/108 A kérdező kommentje:
20:21 Az ilyen férfiak Magyarországon tudják hozni életszínvonalban egy német -sokszor alkoholista- segédmunkás szintjét...
júl. 12. 20:26
 6/108 anonim ***** válasza:
70%

#4: "Picit azt vártam a kérdéstől, hogy lesz egy terv/lehetőség a hátrányaink ledolgozására a válaszok után."

Tehát még ezt a (szellemi) feladatot is ránk osztottad volna, hogy neked már csak a végrehajtással kelljen foglalkozni. Bravó.

júl. 12. 20:27
 7/108 anonim ***** válasza:
84%
Életszínvonalon a pénzt érted? Ennyi vagy?
júl. 12. 20:27
 8/108 A kérdező kommentje:
20:27 Elkeseredett vagyok, azért írtam ki a kérdést, igen. Nem tartom tiszta versenynek a jelenlegi helyzetet ez is igaz. A kérdésem lényege az volt, hogy az elég erősen a nyugati férfiak felé billenő pályán hogyan lehet kompenzálni magyar férfiként, úgy, hogy már eddig is rengeteg munkát beletettünk az életünkbe.
júl. 12. 20:31
 9/108 anonim ***** válasza:
59%
Amit felsoroltál, az nem sok munka, ezt mindenki megteszi, akit érdekel a saját élete. Külső? Belső?
júl. 12. 20:32
 10/108 A kérdező kommentje:
20:32 Külső/belső... Túl általános...kérlek pontosabban írd le.
júl. 12. 20:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!