Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt olyan aki sikeresen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki sikeresen talált aszexuális férfit? Van bármi esély hogy lehet ilyet találni?

Figyelt kérdés

Már többször lemondtam arról hogy valaha kapcsolatban leszek, de újra és újra előjön.

Van itt aszexuális, aki sikeresen talált társat és tényleg nem akar tőle semmit?

Facebook csoportról is hallottam, működőképes lehet?

Valóban aszexnek kell lennie, mert a szextől jobban undorodom mint bármi mástól.

jún. 29. 18:26
 81/91 anonim ***** válasza:

Jól mondod.

Egy álmodozó vagy.. senki nem AZÉRT akar egy szép nővel lenni, hogy csak lesse minden kívánságát, mert "egy kapcsolatokra épülő társadalom vagyunk", és kényére kedvére tegyen. Megteszik, sok férfi... De nem csak úgy, mert csinos vagy aztán ez minden amit tudsz nyújtani.. mint amikor az incel férfiak fröcsögve! állítják, hogy az mind amit a kapcsolatba tenni tudnak a "kedvességük", hogyhogy nem elég? Úgy ahogy egyedül a szépség sem elég..

Kelj fel, ébredj fel.. tökéletes herceget vársz fehér lovon, aki önkéntes cölibátust fogad a kedvedért....

Nem lenne benned sajnálat a férfi iránt, aki ezt megteszi érted? Most őszintén...

júl. 9. 01:33
 82/91 A kérdező kommentje:

Nem lenne benned sajnálat a férfi iránt, aki ezt megteszi érted? Most őszintén...

Szerinted miért kérdeztem azt hogy esetleg valaki talált e már ASZEX férfit?

Az almodozasrol meg nem tehetek…

Gyerekkori trauma az oka

Ilyen típus vagyok, aki tudatalatt ebbe menekült

Sok férfinek meg elég a szép no meg a szex mert sikhulye ostoba szép lányok is együtt vannak milliomosokkal….

júl. 9. 01:40
 83/91 anonim ***** válasza:

Ha eddig nem találtad meg akit keresel, akkor azért át kell gondolni, hogy van-e olyan dolog amin változtatni tudnál a párkeresési stratégiádban.

Lehet, hogy nagyobb körben kell keresni, ha eddig csak Budapesten kerested akkor meg kell nézni van-e ilyen férfi vidéken.

júl. 9. 20:14
 84/91 A kérdező kommentje:

Rengeteg külföldi országban voltam.

Az a nagyon kevés kontaktom ami volt az mind külföldivel volt.

De ma pl már 2 napja nem alszom a meleg és egyéb magánéleti problémák miatt, ilyenkor végleg lemondok erről.

Amúgy is volt már 2 másik nő a családban, akik egyedül végezték, szóval ez genetikai is. Öröklött sors.

júl. 9. 20:51
 85/91 anonim ***** válasza:
Írtam üzenetet.
júl. 10. 09:34
 86/91 anonim ***** válasza:
Mondjuk kezd azzal, hogy válaszolsz az üzenetekre!
júl. 24. 21:14
 87/91 A kérdező kommentje:

Mondjuk több olyan üzi is jött amelyikben az állt hogy “szívesen megszagolnám a csipkés bugyid ezen a forró nyári napon”

Meg “én lennék a talpnyalód”

Elhiheted hogy ezek után kicsit bizalmatlan vagyok

júl. 25. 08:03
 88/91 anonim ***** válasza:
Én mondjuk nem ilyen üzenetet írtam neked.
júl. 25. 08:17
 89/91 anonim ***** válasza:
Bezzeg engem sosem találnak meg akik használt bugyijaimat megvennék. 😂
júl. 25. 16:11
 90/91 anonim ***** válasza:
#85 vagyok. Nekem se válaszoltál. De már el is felejtettem mi volt a téma úgyhogy már mind. :)
júl. 25. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!