Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki sikeresen talált aszexuális férfit? Van bármi esély hogy lehet ilyet találni?
Már többször lemondtam arról hogy valaha kapcsolatban leszek, de újra és újra előjön.
Van itt aszexuális, aki sikeresen talált társat és tényleg nem akar tőle semmit?
Facebook csoportról is hallottam, működőképes lehet?
Valóban aszexnek kell lennie, mert a szextől jobban undorodom mint bármi mástól.
"Két pipaval tényleg nem vagy hiteles"
Szerintem nem vagyunk benne egyetlen üzletben sem hogy a hitelem érdekeljen bármelyikünket
Bár felőlem ítélkezhetsz de csak magad leszel nevetséges
"Mert nem vagyok az, csak jó lenne annak lenni."
Jó lenne eldöntened mi is vagy, mert jól látható hogy fogalmad sincsen. Persze az önismerethez is ki kéne lépned a komfortzónádból, ami nem valószínű. A te zavaraid elég súlyosnak tűnnek ehhez a lépéshez. Majd te érzed képes vagy e rá
"A kérdező egyértelműen heteroromantikus aszex. Nem tudom mi olyan nehéz ebben."
És ezt te honnan a rákvörös hátsóból veszed? Amikor ő maga sem tudja, de te mint full idegen kiveszed pár kommentből, ugye?
Nem érzed magadat nevetségesnek?
"és te mint "full idegen" honnan veszed, hogy nem az?"
Már bocs, de én nem írtam hogy nem aszex, vagy hogy micsoda!
Én csak azt írtam maga sem tudja micsoda, hiszen mint írja, valóban nem döntötte ezt el. A végére rájöhettünk erre, hiszen a nőkhöz végülis tud vonzódni
Itt pont nem én vagyok aki zavarodott
A kérdésben férfit keres.
Le is írta, hogy egy számára vonzó férfit szeretne, mert csak azt tudna elképzelni maga mellett.
Többször is leírta, hogy nőkbe nem lesz szerelmes és nem is vonzódik hozzájuk.
Továbbá a kérdező maga sem ért egyet veled.
Te pedig ennek ellenére azt mondod, hogy maga sem tudja mit akar?
Kész korképet állítottál fel a "zavarodottságáról", pusztán "pár kommentből". Nem hogy semmi nem utal erre, pontosan abból meríted a te ötleteidet (mert diagnózistól ez távol áll), amivel cáfolni szeretnéd az állítását: a kérdező hozzászólásából.
Nem hogy egy "full idegen" vagy, de még fogalmad sincs arról amiről beszélsz. Szakembernek is hónapokba telik egy pontos diagnózis felállítása, te pedig "pár kommentből" megállapítod, hogy ő sem tudja mit akar, pedig leírta, dehát az nem számít, mert te megmondtad hogy ő "zavarodott".
Se modorod, se eszed.
"Szakembernek is hónapokba telik egy pontos diagnózis felállítása, te pedig "pár kommentből" megállapítod"
Semmiféle diagnózist nem állítottam fel, ez is egy szokásos hazudozás.
Továbbá a kérdező leírja többször is hogy a nőkkel szívesebben szexelne, akkor te honnan veszed hogy hetero?
Az hogy az elején így hivatkozik magára semmit sem jelent hiszen többször is cáfolja ezt.
A kérdező egyszerre hivatkozik magára heteroként, aszexként és homoszexuálisként és még én vagyok a zavarodott?
Ne nevettess! Kérlek!
52 heteroromantikus aszex.
Egyébként valóban én is így jellemezném magam
Ami nagyon rossz mert bárcsak ne lennének érzelmeim sem férfiak iránt, meg vonzalmam, függőségem, de sajnos ez mind megvan.
Ezért is próbálok aszex férfit találni.
Hiszen ha én itt vagyok aszexként akkor biztosan férfi is van, sőt többel már itt is találkoztam.
Az hogy jobban örülnék neki ha nővel lennék az valószínű abból fakad hogy nagyrészben egy nagyon vallásos, egész nap a kvákat/ribanxokat szidó nárcisztikus, hisztiorikus szexista nő nevelt fel.
Sőt az apámat is gyűlölöm mint a szart, nem láttam vagy 14 éve.
Az viszont hogy miért csak a nagyon szép férfiak tetszenek és miért tudnék hányni ha valaki nem ilyen és közeledik felém, azt nem tudom, de nem is akarok rajta változtatni mert kb 6 éves korom óta lenyűgöznek a szép férfiak/dolgok, tehat a lényem része.
Azon meg főleg nem tudok változtatni hogy elkezdjek öklendezni/sírni ha meglátom hogy egy 20 éves szép modell lány egy 60 éves összeaszódott undorító löttyedt papival van, csak mert milliárdos.
Főleg miközben ilyen férfiak vannak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!