Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki sikeresen talált aszexuális férfit? Van bármi esély hogy lehet ilyet találni?
Már többször lemondtam arról hogy valaha kapcsolatban leszek, de újra és újra előjön.
Van itt aszexuális, aki sikeresen talált társat és tényleg nem akar tőle semmit?
Facebook csoportról is hallottam, működőképes lehet?
Valóban aszexnek kell lennie, mert a szextől jobban undorodom mint bármi mástól.
Akkor most linkelj olyat is légyszíves, aki tetszik és egyben aszexuális.
Csak hogy létezik-e egyáltalán a két halmaz metszete...
Mert szerintem az aszexualitas a kulsotol függ?!
Aki csúnya az aszex aki meg szép az szexmanias?
Biztos így működik
Mondtam már hogy én is szép nő vagyok. Nem úgy mint a helyes szomszéd Juli hanem tényleg.
És lett volna 1000 lehetőségem de mivel undorodom a szex gondolatától így nem történt semmi.
Ha akarok linkelek not akire hasonlítok, hogy elhidd.
Illetve persze hiszed vagy sem. Nyilván a csúnya lány gyakorizót én is hamarabb elhinném.
Nem különösebben érdekel, hogy néz ki valaki, akire szerinted hasonlítasz, az kb. ugyanaz a szint, mint színészek 10 éve készült képei felett romantikázni, gyerekes.
A felvonulós videód alapján ítélem meg a lehetőségeid, ők legalább húsvér emberek, mégha nem is a legvonzóbbak, de legalább léteznek.
Rólad pedig elhiszem, hogy szép vagy, de egy emberi kapcsolathoz az önmagában sajnos édeskevés.
Más megfordulni valaki után az utcán és más együttêlni vele, a szépséged ebben a helyzetben inkább átok, mint áldás, mert láthatóan ez még tovább szűkíti az amúgy sem túl burjánzó lehetőségeidet.
Valójában nem tudok megoldást a kérdésedre sajnos, de érdeklődve figyelem, hogy merre halad a beszélgetés, mert érdekes ennyire egyedi ösztönvilágú ember gondolataiba belelátni, ezt ismeretlenül is köszönöm.
Más megfordulni valaki után az utcán és más együttêlni vele, a szépséged ebben a helyzetben inkább átok, mint áldás, mert láthatóan ez még tovább szűkíti az amúgy sem túl burjánzó lehetőségeidet.
Ebből is látszik hogy nem lehetsz nő, egy nőnek a szépsége sosem lehet átok, mert minden nő az akar lenni, még az is aki tagadja mert mindenkinek ez az első dolog ami eszébe jut egy nőről. Hogy szép legyen és kifinomult. Aki mást mond az hazudik.
Mégha sosem jutott volna eszembe hogy legyen bármilyen férfi az életemben(eddig sem volt) akkor is nagyon fontos lenne a jó külső.
Illetve az a pár férfi akivel valamilyen visszafogottabb fizikai kapcsolatom volt a személyiségem mellett egyértelműen sosem érdeklődött volna irántam ha nem úgy néznék ki ahogy.
Mert nyilván ők is tudták hogy nagyon jó a külsejük és értelmesek, ergo illik hozzájuk egy szép és értelmes nő.
Bár valóban azt nem tudták hogy aszex vagyok, én meg tudom hogy ok nem voltak azok szóval itt kezdődtek volna a gondok.
És te szívesen élnél olyannal aki után nem fordulnál meg az utcán?
Mert ez az alapja.
Bár én szuperérzékeny vagyok(konkrét pszichológiai fogalom) nyilván azért is vagyok ilyen.
Az a helyzet, hogy túlságosan is magas lovon ülsz és ha nem adsz alább az elvárásaidból, akkor szerintem a helyzeted nem fog változni, továbbra is egyedülálló maradsz. Lehet, hogy tudnál találni egy aszex pasit, aki mondjuk nem olyan helyes, de neked az nem kell. Vagy találhatnál egy jóképű heteró pasit, aki igaz kivánja a szexet, de beérné havi 1-2 alkalommal, amit azért biztos ki tudnál bírni te is, de neked az sem kell. Szóval, ha tényleg akarsz valakit magadnak akkor ne a tökéletest keresd, hanem olyan embert akit el bírnál viselni magad mellett a "hibái" ellenére is. Mert az a helyzet, te sem vagy tökéletes az már a válaszaid alapján is nyilvánvaló.
36/F
Sajnos ha “nem ül magas lovon egy nő” akkor nem fogja észrevenni a red flageket(klisenek hangzik de nem az) és bántalmazó férfi mellett köt ki.
Még a szebbek is.
Az egyetlen probléma ami valóban probléma nálam az az ovis korom óta tartó szépség függőségem, ami valóban gondot okoz sok területen az életben.
De erről meg nem tehetek és nem is biztos hogy lemondanék róla mert jó érzés hogy drog nélkül eufóriát okoz.
Egyébként meg mindenki szép emberrel lenne ha megtehetné, nézd csak meg ha egy férfinek pénze van, egyből szép not akar maga melle, ez is mutatja hogy mennyire ösztönös ez az embernél…
Ha érdekel a téma valóban akkor keress rá a szuperérzékenységre, ha már hozzászóltál a kérdéshez, amúgy sem egy unalmas téma.
Nálam ez felfokozott.
"Az egyetlen probléma ami valóban probléma nálam az az ovis korom óta tartó szépség függőségem, ami valóban gondot okoz sok területen az életben."
Igazából semmi probléma nincsen a szépségfüggőségeddel meg az aszexualitásoddal sem, úgy tűnik hogy a kettő együttesen okozza a problémádat.
Mivel elég kevés a jóképű férfi, és rendkívűl kevés az aszexuális jóképű férfi. És akkor jön csak az hogy ha találnál is ilyet, akkor összeilletek-e. Én inkább a lottóötösre fogadnék minthogy megtalálod az ideális párodat.
Az aljasságnak csakis azt tartom mikor két eltérő szexualitású ember kapcsolatba kezdd valamiképpen, és azt az egyik erőlteti a másik kárára, ráerőltetve valami nem hozzá valót a másikra. Remélem ilyesmit nem tervezel kérdező
Azt, hogy te ilyen szuper/hiper érzények vagy semmi esetre se említsd meg az első randin. Meg az ilyen egyéb pszichológiai problémákat is jobb ha nem hozod szóba akkor, mert elriaszthatja a kiszemeltedet. Ezt csak jó tanácsból írom, majd akivel randizol úgy is látja rajtad hogyan viselkedsz és azt el tudja-e fogadni avagy sem.
Az, hogy kifogsz egy "bántalmazót" az előfordulhat, mert van olyan, hogy nem néznéd ki belőle aztán hónapokkal, évekkel, később derül ki róla. Az se mindegy, hogy csak verbálisan vagy fizikailag is bánt, mert az elsőt azért könnyebb kezelni ha hatékonyan tudsz kommunikálni. De ez egy hosszú téma, te is utána tudsz olvasni, ha annyira érdekel.
36/F
68 látod a két pipád ellenére ebben igazad van, hogy semmi esély a fényesebb jövőre, bár te is nyilván feszkót jársz ide levezetni a beszólogatással…
Pontosan ezért nem is tervezek hosszú életet, de egyrészt a családom is nyaggat folyton a férfiakkal és kilátástalan egyedül maradni egy kapcsolatokra épülő világban
Plusz nehéz elfogadni hogy pont én vagyok ennyire eltérő az átlagtól hogy boldog boldogtalannak lehet párja csak nekem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!