Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt olyan aki sikeresen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki sikeresen talált aszexuális férfit? Van bármi esély hogy lehet ilyet találni?

Figyelt kérdés

Már többször lemondtam arról hogy valaha kapcsolatban leszek, de újra és újra előjön.

Van itt aszexuális, aki sikeresen talált társat és tényleg nem akar tőle semmit?

Facebook csoportról is hallottam, működőképes lehet?

Valóban aszexnek kell lennie, mert a szextől jobban undorodom mint bármi mástól.

jún. 29. 18:26
 71/91 anonim ***** válasza:

De lehet párod, akár én is lehetnék veled, egyedülálló férfi vagyok. De ameddig nem a megoldást keresed, hanem a kifogásokat, addig szingli is fogsz maradni.

36/F

júl. 8. 10:18
 72/91 A kérdező kommentje:

71 ide is kiirtam egy kérdést…

Ide ahol rengeteg ember Mónika show-t játszik és nagyon sok kérdés alatt borzalmas proli stílusban valaszolnak embereknek, mert itt akarjak levezetni a feszkot

Viszont reméltem hogy hátha itt ad valaki egy jó tippet, vagy esetleg Facebook csoportról véleményt.

A szexhez való hozzáállásom nem fog megváltozni. Ha közel a 30hoz még mindig undorodom tőle, akkor az már úgy is marad. Nem érdekel hogy hány milliárd ember csinálja.

Ha az emberek olyanok lennének mint én akkor kb maximum egymillió ember lenne a földön összesen és mindenki a 10es skálán minimum 7es lenne külsőre.

De az élet nem ilyen mert a lehető legvisszataszítóbb emberek is ráfanyalodnak egymásra. Meg a nagyon szép nők is a nagyon undorítóakra is a pénzért.

Inkább még ma este felakasztanam magam.

Rossz hogy ilyen vagyok? Igen

Meg tudja az ember változtatni az ízlését és leküzdeni az extrém undort? Nem.

júl. 8. 11:38
 73/91 anonim ***** válasza:

Sokféle ember van itt is, ha lemész az utcára és véletlenszerűen megkérdezed az embereket ott is sokféle választ fogsz kapni.

Itt ha kiírsz egy kérdést is sok választ fogsz kapni, rajtad múlik mit fogdsz meg, de ha van egy kis eszed nem a hülyeségre hallgatsz.

A szépség relatív, nem mindenkinek tetszessz te sem, sőt ahogy az évek telnek és megjelennek a ráncok rajtad egyre kevesebb ember fog szépnek találni. Nézegess öreg embereket, ők is valamikor szépek voltak, de az elmúlt.

Rossz, hogy ilyen vagy? Nem.

Meg tudja az ember változtatni az ízlését és leküzdeni az extrém undort? Neked csak el kéne fogadni a dolgokat úgy ahogy vannak és akkor nem azon gondolkoznál mi az ami taszít téged.

júl. 8. 12:05
 74/91 A kérdező kommentje:

A szépség relatív

Tényleg, vajon pl ez a nő tetszik az emberek 99,99%-ának?

[link]

A szépség relatív klisékkel nem tudok mit kezdeni.

De ez egy totál másik téma.

Nem, nem relatív a szépség

Vannak emberek akik fixen szépek, mások meg nem

Én már csak tudom mert tudom hogy mi nyűgöz le.

Aki nem szép az is elkezd majd öregedni, ez a szépség mulandó is egy hatalmas klisé.

júl. 8. 15:54
 75/91 anonim ***** válasza:

Én meg ezzel nem foglalkozom, hogy ki mennyire szép. A belső értékek fontosabbak a külsőnél.

Nekem ez a nő is csak egy átlagos, szóval nem értem ki az a 99,9% aki olyan szépnek gondolja. Amúgy ő az akire hasonlítasz?

júl. 8. 18:30
 76/91 A kérdező kommentje:

Nem… ez csak egy random nő akit nemreg találtam egy tetszik és SZÉP.

Akkor linkelj már egy szépet :D

Na ez a baj hogy itt kotekednek az emberek.

A szépség mögött tudomány van, nincs az az ember aki ezen a nőn ne látná hogy kiemelkedik magasan az átlagból

júl. 8. 18:41
 77/91 anonim ***** válasza:

Nekem így körülbelül minden második-harmadik nő tetszik aki fiatal, tehát 20-as, 30-as korosztály.

De csak azt szoktam kiemelkedően szépnek látni akihez valamilyen érzelmi szálak is fűznek. Addig az összes csak átlagos, hiába is fordulok meg utánuk mondjuk az utcán.

Nem gondolom, hogy van értelme a szépségről vitáznunk, mert úgy látom te teljesen más oldalát nézed a világnak, mint én, tehát ez egy olyan dolog amiben sosem fogunk egyetértésre jutni. :)

júl. 8. 19:25
 78/91 A kérdező kommentje:

Akkor te meg ezek szerint demiszexualis vagy

Ha mondjuk ezt a nőt

[link]

Elkezdened szépnek látni vagy szebbnek mint az általam linkeltet, csak mert kedves volt veled és emiatt megkedvelted….

júl. 8. 20:27
 79/91 anonim ***** válasza:

Na most a szépség volt a téma, de te össze kevered a szexuális vonzódással. Habár van köze egymáshoz de mégsem teljesen fedi egymást a kettő, legalábbis nálam. Akit szépnek találok, ott egy szexuális vonzódás is van, viszont van olyan, hogy csak átlagosnak vagy csak átlag alatti csaj, de mégis be tudja indítani a fantáziámat, ha mondjuk van egy jó teste, egy formás feneke.

Azt elmondom, hogy én nem vagyok demiszexuális méghozzá azért mert nálam ez a szexuális vágy hamar be tud indulni. Ha nem is első látásra, de néhány találkozás már elég nekem, a demiszexuálisknak ehhez azért több idő kell én úgy olvastam. Én egy heteroszexuális férfinek tartom magam.

De ez itt a te kérdésed, rólad kéne beszéljünk. :)

Mert ha ennél jobban meg akarsz ismerni akkor menjünk privátba azt javaslom.

júl. 8. 23:44
 80/91 A kérdező kommentje:

Én nem keverem össze számomra a szexuális vonzalom 6 éves korom óta kizárólag nagyon szép férfihez köthető

Soha az életben egy percre nem éreztem más iránt vonzalmat. Soha.

Persze ez önmagában kevés mert láttam már tökéletes külsejű fiút akinek semmilyen kisugárzása nem volt, mutogatta magát a neten mint egy majom, tehat nem is almodoztam róla soha

Maximum néhány szép képet néztem meg róla de mint férfi nem érdekel. Tehat nem vagyok felszínes.

Emiatt nagyon normális, átlagos kinézetű férfit is rengetegszer visszautasítottam, mert képtelen lettem volna elviselni hogy fizikailag közeledik.

És emiatt van az is, hogy sok évvel ezelőtt még bőven a vírus előtt másodjára találkoztam valakivel akivel minden stimmelt és vele volt a 3-4 fizikai kontaktusom közül a legintenzívebb amit a mai napig nem tudok elfelejteni.

Persze közben szégyellem is hogy történt köztünk bármi(nyilván nem konkrét szex) csak egy szexuális intim helyzet, cselekedet.

De legalább mára már tudom hogy számomra a szex tabu, még annak ellenére is hogy az érzelmi részéről nem tudok lemondani.

Ezért vagyok maladaptiv álmodozó, aki fiktív férfiakkal megél mindent.

De azért sajnos az igazi is hiányzik

júl. 9. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!