Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Online társkeresőkön a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Online társkeresőkön a nők többsége tényleg a való életben senkinek sem kellő "maradék"?

Figyelt kérdés

Azért nőkről szól a kérdés, mert a férfiak jellemzően kevésbé elutasítóak az online ismerkedéssel. Ezt jól szemlélteti az a tény, hogy minden platformon 4-10x több férfi felhasználó van, holott a valóságban a nemek száma csaknem egyenlő.

Elméletem szerint (lehet cáfolni), azért van kevesebb nő online, mert az átlagos vagy afeletti nőket (nemcsak a külsőre értve, hanem minden egyéb szempont szerint is, pl. végzettség, egészséges mentalitás stb.) már offline elkapkodják a közelükben megforduló férfiak.

Anekdotikus példák:

Amikor egy borozóban a fenti okfejtésem egy nő ismerős hitetlenkedve hallgatta, mondtam neki, hogy üljön már át a szomszéd üres asztalhoz egy kis időre: 2 perc alatt máris ott termett egy hapsi. De lány tesómmal is ültem már be kávézni, kimentem pár percre, amire visszaértem már ott ül egy hapsi. Vagy amikor tesóm és pár kolléganőjét (mind házas) fuvaroztam az éjszakában. Mondtam nekik, hogy amikor 3 percre vagyok, akkor telefonálok és menjenek ki a parkolóba. Amire odaértem, már trécseltek egy hapsival... Amúgy az összes példában szereplő férfi normális és jól szituált volt, nem alkesz bácsikák.

Tényleg azt tapasztaltam, hogy a nők többségének elég csak "létezni" és máris válogathat. És ismétlem, egy kulturált helyen, baráti társaságban, egyetemen stb. nemcsak a fogatlan söpredék és a csak szexet akaró szépfiúk fognak próbálkozni, hanem teljesen normális, helyes férfiak is. Feltételezem, hogy találnak is közülük megfelelő párt, ezért nem jutnak el az online világig.

2024. febr. 3. 15:50
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
7%
Imádom, hogy egyből a férfiakkal jönnek a frusztrált nők akiknek tikkel a szeme, hogy már megint beszédtémák 😂😂
2024. febr. 3. 16:54
 22/51 anonim ***** válasza:
75%

Tehát: a társkeresőkön csak a maradék, selejt nők vannak. De rájuk is akkora a kereslet, hogy tízszer annyi férfi regisztrál és naponta százával kapják a leveleket? Vagy a férfiak regisztrálnak, látják a felhozatalt, és azért maradnak fent évekig, hátha betoppan az egy kivétel az ezerből? Közben persze a selejt nőkre nem mozdul rá a kutya se. Nem hogy levelek meg lájkok százával.

Ha elfogadjuk, hogy igaz az állításod, egyszerűen érthetetlen a társkeresőn tapasztalt férfitöbblet.

2024. febr. 3. 17:00
 23/51 A kérdező kommentje:

#9: Nagyon egyedi látásmód, ilyenről még nem is hallottam.

#10: Igaz, amit írtál, én is futottam már bele sikeres modellbe a Tinderen (ő viszont épp ezért nem a saját képeivel volt fent, hanem egy rá hasonlító, külföldi instás csaj képeivel). De ehhez a COVID miatti lezárások is kellettek. Illetve vannak fent tényleg felső kategóriás nők is, jellemzően a magasabb elvárások miatt (online könnyebb és gyorsabb nagyobb számú jelöltet szűrni), de az ő számuk a teljes női felhozatalhoz képest nagyon elenyésző és jellemzően csak a fővárosban fordulnak elő. Ezért a kérdést nem is akartam ezzel a kivétellel bonyolítani.

#11: és online voltál már fent, ha élőben is ennyi jelentkező van?

#13: rólad a "Boldogok a lelki szegények..." bibliai idézet jut eszembe :)

De mondok neked egy megdöbbentő tényt: minden incel egyedülálló, de nem minden egyedülálló incel.

#15: Megvan bizony! És neked az megvan, hogy az összes példában szereplő nőnél lyukra futottak a hapsik, mert mind foglalt volt? És mi van akkor, ha létezik egy férfi és egy nő, akik egymásnak tökéletesen megfelelnének minden téren, de sose találkoznak, mert azon a péntek este épp két külön helyre mentek, vagy a férfi épp 1 órával később járt arra, ahol a nő volt? Azért belátod, hogy az offline ismerkedéshez nem kevés szerencse is kell, mert jó helyen kell lenni, jó időben, továbbá az sem árt, ha a nőn épp nem 3 másik hapsi csüng, amikor a férfi észreveszi. De 2 perc alatt már lóg rajta valaki... Szóval azért a sikeres offline ismerkedéshez sok csillagnak kell együttállnia...

Bevallom, hogy mindig is irigykedtem azokra, akik a sok (száz)ezer potenciális partner között már 20-25 évesen megtalálták az igazit, mert épp csoporttársak voltak vagy közös volt a baráti körük. Ja mégse, mert most 30 fölött válnak, mert kiderült, hogy csak az első kéznél lévő, valamennyire épkézláb jelölttel jöttek össze 5-10 évre, de nem sok tudatosság volt a párválasztásban... És a kapcsolatok többsége ilyen.

2024. febr. 3. 17:08
 24/51 A kérdező kommentje:

#22-nek: amit írsz, nem mond ellent a megfigyelésemnek. Férfiak között is sok selejt van az online térben is, akik annyira kangörcsösek, hogy egy tüzelő kutyára is rámennének. Ezért nem csoda, hogy egy kép nélküli, mindössze "Gizi, 28, nő" információ-tartalmú profil is 100+ lájkot kap 2 nap alatt...

Amúgy én is azért vagyok fent bő egy éve (előtte én is tartós kapcsolatban voltam), mert úgy vagyok vele, mint a lottóval, hogy bármikor bejöhet. Egy esélyt megér. De sok nő még esélyt sem ad ennek, inkább bízik a vak szerencsében, hogy majd épp véletlenül ugyanakkor és ugyanott fognak járni, ahol álmaik hapsija...

2024. febr. 3. 17:26
 25/51 anonim ***** válasza:
48%

"ezek szerint te offline elkeltél, ezért ki sem próbáltad. Ez is jó válasz."

Mucuka, a pasija is offline kelt el. Tudod, minden "offline elkelt" nőre jut egy "offline elkelt" pasi is. Méghozzá jó sok, mivel a nem selejt nők szerinted nincsenek társkeresőn. Ebből következik, hogy jó sok pasi is offline ismerkedett meg a párjával.

De incikék szerint szinte minden nőnek van párja. Mégis kik ezen nők párjai? Marslakók?

2024. febr. 3. 17:42
 26/51 anonim ***** válasza:
40%

"És neked az megvan, hogy az összes példában szereplő nőnél lyukra futottak a hapsik, mert mind foglalt volt? "

Vagy az lett hirtelen :D

2024. febr. 3. 17:44
 27/51 anonim ***** válasza:
55%
Kérdező de te hogyan akarsz ismerkedni ha szerinted a nők selejtek???
2024. febr. 3. 17:44
 28/51 anonim ***** válasza:
86%

Anekdotikus példák... Talán ha 30 éve megtörténhettek. Az utóbbi 15-20 évben, mióta nekem is aktuális vagy odafigyelek erre, sosem volt ilyen, sem velem, sem másnál nem láttam. Nyilván baráti társaságban (akinek van vegyes, és nem úgy vegyes, hogy a barátnői párjai), egyetemen (ha olyan) nem kizárt. De parkoló és társai? Vagy fogalmazzunk úgy: vadidegenek előzmény nélkül? Közülük tényleg max. a söpredék jön oda.

Más: az is maradéknak számít, aki nem eljárós?

2024. febr. 3. 17:51
 29/51 anonim ***** válasza:
50%

Oké, nincs válasz a kérdésemre. Szóval sehogyan sem akarsz te ismerkedni, maximum szexelgetni.

Aztán te veszed elő azokat akiknek van párjuk.

Jó nagy pofád van szó se róla...

2024. febr. 3. 17:54
 30/51 A kérdező kommentje:

#25: Kedves Mucuka, hasonló stílusban fogok válaszolni, mert úgy hátha felfogod: Ha egy 6.os szövegértési képességeivel rendelkeznél, felfognád, hogy ez a kérdés arról szól, hogy AMIKOR MÉG EGYEDÜLÁLLÓAK a nők, akkor miért főleg a kevésbé kelendőek regisztrálnak közülük online. Erre írtam, hogy vsz. azért, mert offline is lecsapnak rájuk. A #6, #8 kommentben ezt egyszer már tisztáztam, hogy ne legyen félrérrés.

#26: az összes nő ismerősöm, már házasok voltak, amikor ezek történtek.

#27: Ilyet én nem mondtam. Az, hogy szerintem a társkeresőkön arányaiban(!) sokkal több a "selejt" a nők között, mint az online próbálkozó férfiak között vagy a való életben elő nők között, messze nem jelenti azt, hogy szerintem selejtesek a nők...

2024. febr. 3. 18:01
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!