Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Online társkeresőkön a nők többsége tényleg a való életben senkinek sem kellő "maradék"?
Azért nőkről szól a kérdés, mert a férfiak jellemzően kevésbé elutasítóak az online ismerkedéssel. Ezt jól szemlélteti az a tény, hogy minden platformon 4-10x több férfi felhasználó van, holott a valóságban a nemek száma csaknem egyenlő.
Elméletem szerint (lehet cáfolni), azért van kevesebb nő online, mert az átlagos vagy afeletti nőket (nemcsak a külsőre értve, hanem minden egyéb szempont szerint is, pl. végzettség, egészséges mentalitás stb.) már offline elkapkodják a közelükben megforduló férfiak.
Anekdotikus példák:
Amikor egy borozóban a fenti okfejtésem egy nő ismerős hitetlenkedve hallgatta, mondtam neki, hogy üljön már át a szomszéd üres asztalhoz egy kis időre: 2 perc alatt máris ott termett egy hapsi. De lány tesómmal is ültem már be kávézni, kimentem pár percre, amire visszaértem már ott ül egy hapsi. Vagy amikor tesóm és pár kolléganőjét (mind házas) fuvaroztam az éjszakában. Mondtam nekik, hogy amikor 3 percre vagyok, akkor telefonálok és menjenek ki a parkolóba. Amire odaértem, már trécseltek egy hapsival... Amúgy az összes példában szereplő férfi normális és jól szituált volt, nem alkesz bácsikák.
Tényleg azt tapasztaltam, hogy a nők többségének elég csak "létezni" és máris válogathat. És ismétlem, egy kulturált helyen, baráti társaságban, egyetemen stb. nemcsak a fogatlan söpredék és a csak szexet akaró szépfiúk fognak próbálkozni, hanem teljesen normális, helyes férfiak is. Feltételezem, hogy találnak is közülük megfelelő párt, ezért nem jutnak el az online világig.
LOL, kérdező össze vissza beszélsz.
Egyszer azt irod, hogy a nők selejtek online másszor meg azt, hogy a férfiak nem egyáltalán. Holott a férfiak többsége neten foglalt, igénytelen, buta mint a cipőd talpa. Itt vagy példaként te! :DDD
A férfiakat felmented és a nőket lehordod.
Akkor ilyen szemlélettel hogyan akarsz te nőt fogni magadnak és még együtt is maradni vele boldogságban évekig?
Gondolkodj már el magadon milyen kettős mércét használsz.
Aztán írj ki kérdést.
#29: a valóság épp az elképzelésed ellentéte:
Miből hiszed azt, hogy csak szexelgetni akarok? Sose volt szexkapcsolatom vagy egy éjszakásom. Pedig legutóbb (foglalt) nőtől 3 hete kaptam ilyen jellegű megkeresést, de ex is keresett már ezzel.
Minden módon próbálok ismerkedni. Csak offline ritkán van lehetőségem kimozdulni, ha igen, akkor pedig vagy nincs megszólítható nő (vagy hapsikkal van, vagy nagy társaságban vagy pár barátnővel, de nem érzem a szikrát), ha pedig van beszélgetés lesz, akkor kiderül, hogy foglalt vagy pedig több mint 10 év van köztünk (hidd el, hogy egy igényesebb 30 és 25 éves ránézésre nem sokban különbözik). Online pedig Bp-n kívül számban és minőségben is siralmas a felhozatal...
#32: Egyetértek veled.
Itt van rögtön a #29 és #31-es válaszoló példának. Félelmetes, hogy 0 szövegértéssel és a kritikus gondolkodás teljes hiányával olyan hozzászólásokat ír, mintha egy másik fórumot olvasna...
Most álljak neki cáfolni olyan dolgokat, amiket nem is írtam?! Ilyen szintre már nem szabad lemenni, mert látszik, hogy falra hányt borsó lenne.
Kérdező te hazudsz nemcsak a válaszolóknak hanem saját magad miatt is.
Azt nem fogod fel, hogy egy nő nem köteles veled csevegni se online, se offline, de még ha szóba is áll veled nem biztos, hogy lesz belőle több.
Frusztrált vagy amiatt, hogy nincs szerencséd neten. Magadat másokhoz a többi férfit pedesztálra emeled és a nőket a földbe döngölöd azért, mert nem vagy sikeres!
"Azért nőkről szól a kérdés, mert a férfiak jellemzően kevésbé elutasítóak az online ismerkedéssel. Ezt jól szemlélteti az a tény, hogy minden platformon 4-10x több férfi felhasználó van..."
A nők mióta tehetnek róla, hogy a férfiak többen vannak neten és nem állnak szóba az összessel? Te szóba állsz bárkivel? Ugye, hogy nem?
"Bevallom, hogy mindig is irigykedtem azokra, akik a sok (száz)ezer potenciális partner között már 20-25 évesen megtalálták az igazit, mert épp csoporttársak voltak vagy közös volt a baráti körük. Ja mégse, mert most 30 fölött válnak, mert kiderült, hogy csak az első kéznél lévő, valamennyire épkézláb jelölttel jöttek össze 5-10 évre, de nem sok tudatosság volt a párválasztásban... És a kapcsolatok többsége ilyen."
Még a párkapcsolatban élőkről amblokk megvan a véleményed holott nem ismered őket személyesen és te is voltál kapcsolatban ami nem működött.
Most akkor te saját magadról is írsz, vagy kiveszed magad a képletből, mert te tökéletes vagy csak a nők selejtek online/offline?
Azt se tudod, hogy mekkora süketségeket hordtál össze az benne a legszomorúbb.
"Csak offline ritkán van lehetőségem kimozdulni,"
Ó, de ha egy nő is így van, akkor már rögtön selejt lesz.
Esetleg írj úgy a nőkre, hogy " Helló! Te a kevés normálisak közül vagy, vagy selejtes vagy, hogy nem élőben ismerkedsz."
És te ugye a normálisak táborát erősíted?
Na jó, sajnos ráérek, ezért lássuk...
#35-höz:
Minek hazudnék egy anonim, online fórumon ismeretleneknek?
Nem érted a problémám. Eddig itt nem írtam, a frusztrációm okát, ezért nem csoda. Nekem nem az a bajom, hogy mindenki lepattint, elutasít. Természetesen néha ez is van, de a fő bajom az, hogy egyszerűen idáig sem jutok el, mert nincs kinél kezdeményezni, se online, de offline. Horgász hasonlattal: nem az a fő gond, hogy nincs kapás, hanem az, hogy 200 km-en belül egy tó van, de az is kiszáradt, ezért nincs hol horgászni.
Én nem minősítettem senkit! Annyi az egész szóf.sás lényege, hogy SZERINTEM a nők többsége (nem mind!) csak akkor próbálja meg online, ha élőben már nagyon nem megy a dolog. Ezzel szemben a férfiak jellemzően akkor is fent vannak online, ha amúgy élőben is sikeresek. Fontos, hogy itt "siker" alatt a randira hívást (nőknél), illetve az elhívás elfogadását értem (férfiaknál). Vagyis azt, hogy van szimpátia a másik nem részéről.
Olvasd már el mégegyszer, amit idéztél tőlem! Arról szól, hogy a nők többsége magát az online ismerkedést utasítja el! Nem arról, hogy ott a férfiakat...
Nem veszem ki magam a képletből. Anno én is elkövettem azt a hibát, hogy huszonéves koromban a "kéznél lévő" lányok közül választottam társat (értelemszerűen a lány is így tett), elgyezés is lett belőle... Még szerencse, hogy esküvő előtt kapcsoltam, hogy nem illünk össze. De ismerősi körben is sokan jártak így, csak ők már esküvő után világosodtak meg. Pl. említettem, hogy 3 hete felkeresett egy nő: nagyon csinos, értelmes, vagány rengeteg hapsit találhatna. Csak ő is 10 évvel korábban (akkor volt 20 éves) összejött egy egyetemi csoporttársával, a "sok idő miatt" már nem akarja elhagyni, de azért titokban szexkapcsolatot keres. Aztán a munkahelyen kapásból 3 ilyet tudok mondani, hogy fiatalon összejöttek valakivel, most pedig csalják a férjüket/feleségüket.
De kérdező ha szóba áll veled valaki ha nem akkor is elutasíthat! Az, hogy figyelembe se vesz még mindig jobb, mint húzni az agyad fölöslegesen. Ott van az utolsó példád, a csaj, aki csalja a párját. Ő lega őszinte volt. De mennyi ember nem az NEMTŐL FÜGGETLENÜL és ha nő jatszaná el veled, hogy komolyan gondolja miközben nem igaz akkor itt picsognál, hogy miért tette, miért nem mondta el, miért nem vett téged levegőnek!
Akkor is az lenne a bajod, hogy mekkora patkányok a nők.
"Én nem minősítettem senkit! Annyi az egész szóf.sás lényege, hogy SZERINTEM a nők többsége (nem mind!) csak akkor próbálja meg online, ha élőben már nagyon nem megy a dolog. Ezzel szemben a férfiak jellemzően akkor is fent vannak online, ha amúgy élőben is sikeresek."
Kérdést tettél fel és jóformán senki sem ért veled egyet és nem azért, mert a nőket hordod le hanem azért, mert nincs igazad!
Ha szerinted úgy van akkor úgy van, de akkor minek a bűnbánatnak tettél fel kérdést?
Mekkora ostobaság már azt hinni egyébként, hogy a férfiak akik online lógnak azok az életben is sikeresek, de a nők egyáltalán nem, sőt még továbbvinni a gondolatot miszerint azok a nők, akik párkapcsolatban élnek egytől egyig tudatlanság miatt vannak/voltak rossz kapcsolatokban, de még véletlenül se említést méltó ugyebár, hogy férfiakkal vannak/voltak benne!
Heteroszexuális kapcsolatban nő+férfi él és nem létezik, hogy egyedül az egyik selejt, viszont a másik nem az még véletlenül se!
Igazi tipik sikertelen incelke vagy/leszel, aki a nőket gyalázza mindenért az égvilágon. Na pontosan azert nincs társad és ha lesz is elhagy, vagy ugyanolyan férfigyűlölő szutyok lesz, mint te nőgyűlölő szutyok vagy.
Jó keresgélést! (:
Saját tapasztalatot tudok csak írni: 5 kapcsolatom volt eddig, ebből az első és a harmadik offline a többi online jött össze
Ezek szerint szalonképes vagyok, mert élőben is felszednek, de mégis ismerkedtem online is
Szerintem neked lehetnek olyan szűrőid, ami miatt ezeket a nőket "maradéknak" véled.
Illetve lehet, hogy ezek a "maradék" nők is olyan paraméterek alapján válogatnak - ami miatt sokáig az appon vannak.
Sok nő elutasítja az online ismerkedést, vannak akik 3. kerékként várnak a csodára és emiatt nem ismerkednek sehol.
Illetve a tudatosan hajadon nők száma sem elenyésző.
Utolsó bekezdésedre reagálva: leírtad a ismerkedés dinamikáját. A nő vonz, a férfi lép, a nő dönt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!