Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Online társkeresőkön a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Online társkeresőkön a nők többsége tényleg a való életben senkinek sem kellő "maradék"?

Figyelt kérdés

Azért nőkről szól a kérdés, mert a férfiak jellemzően kevésbé elutasítóak az online ismerkedéssel. Ezt jól szemlélteti az a tény, hogy minden platformon 4-10x több férfi felhasználó van, holott a valóságban a nemek száma csaknem egyenlő.

Elméletem szerint (lehet cáfolni), azért van kevesebb nő online, mert az átlagos vagy afeletti nőket (nemcsak a külsőre értve, hanem minden egyéb szempont szerint is, pl. végzettség, egészséges mentalitás stb.) már offline elkapkodják a közelükben megforduló férfiak.

Anekdotikus példák:

Amikor egy borozóban a fenti okfejtésem egy nő ismerős hitetlenkedve hallgatta, mondtam neki, hogy üljön már át a szomszéd üres asztalhoz egy kis időre: 2 perc alatt máris ott termett egy hapsi. De lány tesómmal is ültem már be kávézni, kimentem pár percre, amire visszaértem már ott ül egy hapsi. Vagy amikor tesóm és pár kolléganőjét (mind házas) fuvaroztam az éjszakában. Mondtam nekik, hogy amikor 3 percre vagyok, akkor telefonálok és menjenek ki a parkolóba. Amire odaértem, már trécseltek egy hapsival... Amúgy az összes példában szereplő férfi normális és jól szituált volt, nem alkesz bácsikák.

Tényleg azt tapasztaltam, hogy a nők többségének elég csak "létezni" és máris válogathat. És ismétlem, egy kulturált helyen, baráti társaságban, egyetemen stb. nemcsak a fogatlan söpredék és a csak szexet akaró szépfiúk fognak próbálkozni, hanem teljesen normális, helyes férfiak is. Feltételezem, hogy találnak is közülük megfelelő párt, ezért nem jutnak el az online világig.

2024. febr. 3. 15:50
1 2 3 4 5 6
 41/51 A kérdező kommentje:

#38: Csak az első bekezdésedre reagálok, mert már az is akkora b@romság, hogy komolyan úgy érzem, mintha nem is egy nyelvet beszélnénk. Ha nem magyar az anyanyelved, akkor bocsi, ha angolul jobban értesz, akkor szólj és úgy írom.

Ismétlem, NEM AZ A BAJOM, HOGY ELUTASÍTANAK VAGY IGNORÁLNAK, HANEM EGYSZERŰEN NINCS SENKI (legalább ránézésre normális). Érted, nincs kit elhívni, nem azért, mert ignorál, hanem mert nem létezik.

Az írásod többi részének sincs köze azokhoz, amiket eddig írtam...

#39: akkor ezek szerint te is párhuzamosan használod/tad az online és offline teret. Köszönöm a választ.

#40: Tény, hogy vannak szűrőim, de szerintem így sincs magasan a léc. Azzal is egyetértek, hogy sok tartósan társkereső nő (és férfi, mielőtt egyesek megint félreértenek) vsz. szintén az elvárások miatt nem talált még párt. A 3. bekezdéseddel is 100%-ban egyetértek, én is ismerek olyan nőt, aki sose próbálta az online világot, mert "gáz", és olyat is, aki már 5+ éve várja, hogy a hapsi otthagyja a feleségét érte, pedig azóta 2 gyereke is született...

2024. febr. 3. 23:14
 42/51 anonim ***** válasza:
100%
Én például azért ismerkedtem mindig offline, mert nem voltam eljárós, bulizós típus. Probáltam, de egy-egy buliban borzalmas stílusban környékeztek meg. Online pedig lehet nyugodtan ismerkedni, beszélgetni, majd találkozni. A hétköznapokban is lehetett volna kapcsolatom, partnerem, de ők pont nem jöttek be. Még a férjemet is online találtam, pedig egyikünk sem egy bányarém. :)
2024. febr. 4. 00:13
 43/51 anonim ***** válasza:
84%
Az első mondtam hibas, online ismerkedtem mindig, nem offline. (42-es voltam)
2024. febr. 4. 00:14
 44/51 anonim ***** válasza:
90%
Ez akkora hülyeség. Válaszokat el se olvastam. Rám mindig nyomulnak élőben is, de fent vagyok társkeresőn, mert jobban ki tudom úgy válogatni a férfiakat. Szívesen.
2024. febr. 4. 01:29
 45/51 A kérdező kommentje:
#42, #44: Ment a plusz. A korotokat megkérdezhetem? Mert ahogy én észrevettem, kb. 27-28 éves kor alatt jellemző, hogy párhuzamosan az online térnek is adnak esélyt.
2024. febr. 4. 11:19
 46/51 anonim ***** válasza:
88%
Drága, én már bőven harminc felett vagyok, de letagadhatnek egy tízest. Azért váltottam online ismerkedesre is, mert élőben sose találtam nekem megfelelő férfit.
2024. febr. 4. 11:47
 47/51 A kérdező kommentje:
#46: Akkor te sem állsz messze a kérdésben felvetett elmélettől, mert csak akkor mentél online, amikor élőben nem jött a siker...
2024. febr. 4. 12:38
 48/51 anonim ***** válasza:
100%
Lehet...egyébként összejött több kapcsolat is, az volt benne a nem siker, hogy nem illettunk össze...ezt mai napig nem értem másnak hogy jön össze, hogy magához valót talál élőben.
2024. febr. 4. 14:44
 49/51 anonim ***** válasza:
100%

Nekem se jött élőben a siker, mivel nők közt dolgoztam, nők a szomszédok, nő a bolti eladó, bulizni, inni meg fesztiválozni meg nem járok. Örömmel olvasom, hogy ettől selejtes vagyok. De a bulitündérke, aki minden hétvégén megtalálja élete szerelmét, az teljesen sikeres. Végülis teljes mértékben igazad van.

A férjem online ismertem meg. Két utcával odébb lakik, de addig soha nem találkoztunk.

2024. febr. 4. 17:43
 50/51 anonim ***** válasza:
66%

47

Undorító alja vagy, hogy az ugyanott jelenlévő nőket lenézed, becsméreled, míg magadat kihúzod ez alól. Te is ugyanolyan selejt vagy, a te logikád szerint. Jó pasiknak normális belsővel nem gond az ismerkedés élőben sem.

Egy meógfelelő nőt sem találsz Tinderen? Mit is szoktatok erre mondani? Ja, megvan! ADd lejebb az igényeidet és maradj a realitás alapján.

2024. febr. 4. 17:44
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!