Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ferfiak! Maximum hány forintot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ferfiak! Maximum hány forintot költenétek első randin a nőre?

Figyelt kérdés
Mi volt eddig a legnagyobb összeg?
ma 10:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%
Vagy 15 évvel ezelőtt 20 ezret, meghívtam étterembe, de mindenképp akarta a felét fizetni. Kitaláltam egy mesét, hogy el tudom számolni. Valami ovónő volt, de alig keresett valamit.
ma 10:56
 2/13 anonim ***** válasza:
25%

Egyetlen barátnőmre sem költöttem egy fillért sem az első randin.

Egy volt, akinek vittem ajándékot, de az is csak azért volt, mert tudtam, hogy össze fog velem jönni. Egyébként neki sem vettem volna semmit

ma 10:58
 3/13 anonim ***** válasza:
33%

Passz mennyit kellene költeni?

100000 forint mindig van benne.

ma 11:00
 4/13 anonim ***** válasza:
26%
Amennyit ő áldozott rám a további talikon.
ma 11:04
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
egy kávé/tea, szendvics árát.
ma 11:09
 6/13 anonim ***** válasza:
19%

Nyugodtan le lehet pontozni a #2-es válaszomat, "kedves" nők. Attól, hogy ti elvárjátok, hogy egy férfi fizessen egy randin a bizonytalanságra is, attól én még nem leszek olyan veréb, akit hülyének néznek a nők, akivel elvitetik magukat ide-oda, esznek-isznak ingyen, aztán megmondják a pasinak, hogy "nem állok készen egy párkapcsolatra", vagy csak simán ignorálják.

Akkor fogok fizetni egy randin maximum, ha tudom, hogy nekem az nyereséges valamilyen formában, de akkor meg eleve nem is szükséges. Ezt így csinálom kamaszkoromtól fogva, és erről a rendszerről nem vagyok hajlandó lemondani.

Még valami: én fiatal csajokkal voltam együtt. Nem 35-40 éves anyagias nőkkel. Akiről például tudtam, hogy össze fog velem jönni, és ezért ajándékot vettem neki az 1. randira, az egy 22 éves lány volt. Aki egyébként már aznap a kedvenc ételemet főzte, szóval ő megérdemelte az ajándékot.

ma 11:23
 7/13 anonim ***** válasza:
78%
Pár ezer Ft belefér.
ma 12:06
 8/13 anonim ***** válasza:
80%
Jó 6 kevés vagy egy 30-ashoz, oké. Senki nem írta, hogy másképp csináld.
ma 12:07
 9/13 anonim ***** válasza:
79%

"Megérdemelte" az "ajándékot"

Az ajándék olyan dolog, ami szívből jön, feltétel nélkül.

Amit megérdemel a másik, az jutalom.

Két külön dolog.

ma 12:13
 10/13 anonim ***** válasza:
57%
Egyébként pont a 6-os válaszoló (férfinak nem nevezném) kiszűrésére alkalmas az, hogy az első randin fizet e a pasi vagy sem. Engem totál hidegen hagy az ingyen kávé vagy az ingyen ebéd, a randira elkészített sminkem többe kerül, mint a xaros kávéja. Ellenben gyönyörű látlelet a nem fizető férfiakról a 6-os válasz. Gyakorlatilag csak így lehet leszűrni, hogy kivel van dolgod és továbbállni, mielőtt túl sok időmet pocsékolnám rá, esetleg lefeküdnék vele. Mert eleinte sok pasi teszi a szépet, de ezen az első körön legalább elbukik a legalja.
ma 12:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!