Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerencsésnek mondhatom magam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerencsésnek mondhatom magam hogy már 40 éves vagyok és eddig soha nem vágytam társra?

Figyelt kérdés

Hallom a férfitársaimtól hogy mennyire szopás egy átlagos férfinek ez a barátnőzés dolog...nehéz találni valakit, nehéz a megfelelés a másiknak, aztán kapcsolat is nehéz vitàk cirkuszok stb....sokba is kerül egy nő..

Én meg nem vágyok rá volt hogy egy nővel is lehetett volna valami de úgy nem volt kedvem eddig ilyen energiát tenni a kapcsolatba

ma 09:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
45%
Nem igazán. Jó dolgoktól is elzártad magad.
ma 09:49
 2/17 anonim ***** válasza:
76%

Az a lényeg, te hogy érzed magad.

Ha neked így jó, szuper.

Én külső szemmel nyilván nem így látom.

ma 09:49
 3/17 anonim ***** válasza:
60%
Azért írsz ki ide kérdést persze, mert neked ez így jó. Inkább azért írsz, mert vágysz rá, csak nem akarsz megmozdulni.
ma 09:53
 4/17 A kérdező kommentje:
3. Ha vagynèk rá már rég lett volna.... amúgy azért írok erről ki kérdést mert nyilván zavar hogy furcsa vagyok ebben is a társadalomban....
ma 09:55
 5/17 A kérdező kommentje:
3. Szóval nem azért rossz és zavar mert nincs barátnőm hanem azért mert mindenki furcsán néz rám
ma 09:56
 6/17 anonim ***** válasza:
24%
Majd jön a pánik, hogy nem szeretnél egyedül megöregedni, és gyerek híján senki nem nyitja majd rád az ajtót. Szóval csak azt hiszed, hogy ez annyira jó dolog, de titkon tudod, hogy baj, és ha belekóstoltál volna, hogy milyen is, ha szeretik az embert, akkor nem is írogatnál ilyen kérdéseket.
ma 10:10
 7/17 anonim ***** válasza:
73%

Igen

Sokkal könnyebb, sokkal nyugodtabb úgy az élet

ma 10:12
 8/17 anonim ***** válasza:
46%

Én így vagyok a gyerek vállalással. 42 éves nő vagyok, soha nem akartam gyereket és kicsit se bántam meg. Egyszerűen undorodom tőlük. Hisztisek, zsarnokok, buták.

Épp ezért megértelek téged. Gondolom te hasonlóan érzel a nők iránt. Én pl imádom a páromat, rossz lenne egyedül. De ha neked így élvezetes, akkor senkinek semmi köze hozzá.

ma 10:17
 9/17 anonim ***** válasza:
74%
6-os egyáltalán nem biztos, hogy a felnőtt gyereked majd rád nyitja az ajtót. Max ha pénz kell neki.
ma 10:18
 10/17 anonim ***** válasza:
36%

Ha neked az a szerencsés, hogy nincsenek vágyaid, kapcsolódási igényeid, hogy szeretet adj és kapj, hogy szövetséget alkoss valakivel, hogy legyen testi-lelki támaszod, hogy szerelmes légy, hogy családod legyen...

Nem, ezt nem szerencsének hívják.

ma 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!