Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha most leszek 40 éves de még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha most leszek 40 éves de még nem volt sosem barátnőm (szex már volt), akkor már késő vagy van még esély az igazit megtalálni?

Figyelt kérdés
szept. 3. 15:39
 1/9 anonim ***** válasza:
71%
Van esély, de amikor nővel beszélsz és rákérdez a párkapcsolat dologra, ne azt mondd, hogy neked soha sem volt, hanem azt, hogy egy ideje nincs párod, de próbálkoztál, csak hát nem egyszerű társat találni a mai világban. Ennyi.
szept. 3. 15:44
 2/9 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem nincs.
szept. 3. 15:46
 3/9 anonim ***** válasza:
34%

Megnyered a lottót > elhíreszteled > egyből lesz nőd, lehet hogy több is.

#1 Nincs értelme titkolni vagy kamuzni. Úgyis kiderül és csak rosszul jön ki az egészből.

szept. 3. 15:51
 4/9 anonim ***** válasza:
2#-es vagyok. Ezt az eshetőséget kihagytam. Valóban, ha megnyered a lottót, akkor lesz nőd.
szept. 3. 16:03
 5/9 anonim ***** válasza:
57%

"szex már volt"

Na, legalabb az volt :)

40F incel

szept. 3. 16:08
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem van, különben 30 felett mindenki lehúzhatná a rolót.. mikor pont ilyenkor születik sok házasság és rengeteg gyerek is, illetve 40 körül szoktak sokan válni az új szerelem miatt. Nem kell aggódnod ezen, ismerkedj sokat, és akkor majd csak belebotlasz olyanba, akivel egymást keresitek, van közös hullámhossz. Talán annyit tennék az ügyért, hogy minél kevesebb szélsőséget hagynék meg az életemben külsőre, hogy jobban tudjanak a belsőmre koncentrálni. Tehát öltözködés, hajviselet legyen semleges hosszra, színre, óriás fültágító, orrpc, meg színes kontaktlencse jobb, ha kijön, súly normálhoz közelítsen, kicsit lengjen ki és járj sokat emberek közé. Nem feltétlen kell beszélni is velük, úgyis észre fogod venni, ha csak grasszálsz a városban, hogy milyen nők néznek meg kétszer is, esetleg mosolyognak is.
szept. 3. 16:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Késő.
szept. 3. 16:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Hogyhogy nem volt még barátnőd,mi ennek az oka? Ha gondolod, megírhatod privátban is :)
szept. 3. 20:22
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha alapvetően érdekelted és érdekled most is a nőket, akkor még bőven van esélyed, csak rá kell feküdni a dologra egy kicsit. Ha viszont 20 évesen volt egy alkalmi szexpartnered és azóta semmi közöd nem volt nőhöz, akkor inkább engedd el.

Önmagában az, hogy valaki szexelt nem jelent semmit. Sőt még az sem ha valamikor volt hosszabb távú, komolyabb kapcsolata. Mindig a lehetőségek száma lesz döntő. Akinek nincs lehetősége annak már mindegy.

Én sem vagyok már szűz, volt komoly kapcsolatom és alkalmi partnerem is, de mindez nem jelent semmit, mert már nem érdeklek senkit úgy általánosan.

Az ember változik idővel, valaki pozitív irányba, pl. jobb munkahely, jobb karrier, érettebb gondolkodás, gátlások legyűrésével, valaki pedig negatív irányba mondjuk a külső leromlása (önhibájám kívül is akár), rosszabb anygai körülmények áldozata lesz, betegség, vagy olyan trauma miatt amellyel nem igen tud mit kezdeni.

szept. 4. 06:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!