Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Online társkeresőkön a nők többsége tényleg a való életben senkinek sem kellő "maradék"?
Azért nőkről szól a kérdés, mert a férfiak jellemzően kevésbé elutasítóak az online ismerkedéssel. Ezt jól szemlélteti az a tény, hogy minden platformon 4-10x több férfi felhasználó van, holott a valóságban a nemek száma csaknem egyenlő.
Elméletem szerint (lehet cáfolni), azért van kevesebb nő online, mert az átlagos vagy afeletti nőket (nemcsak a külsőre értve, hanem minden egyéb szempont szerint is, pl. végzettség, egészséges mentalitás stb.) már offline elkapkodják a közelükben megforduló férfiak.
Anekdotikus példák:
Amikor egy borozóban a fenti okfejtésem egy nő ismerős hitetlenkedve hallgatta, mondtam neki, hogy üljön már át a szomszéd üres asztalhoz egy kis időre: 2 perc alatt máris ott termett egy hapsi. De lány tesómmal is ültem már be kávézni, kimentem pár percre, amire visszaértem már ott ül egy hapsi. Vagy amikor tesóm és pár kolléganőjét (mind házas) fuvaroztam az éjszakában. Mondtam nekik, hogy amikor 3 percre vagyok, akkor telefonálok és menjenek ki a parkolóba. Amire odaértem, már trécseltek egy hapsival... Amúgy az összes példában szereplő férfi normális és jól szituált volt, nem alkesz bácsikák.
Tényleg azt tapasztaltam, hogy a nők többségének elég csak "létezni" és máris válogathat. És ismétlem, egy kulturált helyen, baráti társaságban, egyetemen stb. nemcsak a fogatlan söpredék és a csak szexet akaró szépfiúk fognak próbálkozni, hanem teljesen normális, helyes férfiak is. Feltételezem, hogy találnak is közülük megfelelő párt, ezért nem jutnak el az online világig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!