Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Online társkeresőkön a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Online társkeresőkön a nők többsége tényleg a való életben senkinek sem kellő "maradék"?

Figyelt kérdés

Azért nőkről szól a kérdés, mert a férfiak jellemzően kevésbé elutasítóak az online ismerkedéssel. Ezt jól szemlélteti az a tény, hogy minden platformon 4-10x több férfi felhasználó van, holott a valóságban a nemek száma csaknem egyenlő.

Elméletem szerint (lehet cáfolni), azért van kevesebb nő online, mert az átlagos vagy afeletti nőket (nemcsak a külsőre értve, hanem minden egyéb szempont szerint is, pl. végzettség, egészséges mentalitás stb.) már offline elkapkodják a közelükben megforduló férfiak.

Anekdotikus példák:

Amikor egy borozóban a fenti okfejtésem egy nő ismerős hitetlenkedve hallgatta, mondtam neki, hogy üljön már át a szomszéd üres asztalhoz egy kis időre: 2 perc alatt máris ott termett egy hapsi. De lány tesómmal is ültem már be kávézni, kimentem pár percre, amire visszaértem már ott ül egy hapsi. Vagy amikor tesóm és pár kolléganőjét (mind házas) fuvaroztam az éjszakában. Mondtam nekik, hogy amikor 3 percre vagyok, akkor telefonálok és menjenek ki a parkolóba. Amire odaértem, már trécseltek egy hapsival... Amúgy az összes példában szereplő férfi normális és jól szituált volt, nem alkesz bácsikák.

Tényleg azt tapasztaltam, hogy a nők többségének elég csak "létezni" és máris válogathat. És ismétlem, egy kulturált helyen, baráti társaságban, egyetemen stb. nemcsak a fogatlan söpredék és a csak szexet akaró szépfiúk fognak próbálkozni, hanem teljesen normális, helyes férfiak is. Feltételezem, hogy találnak is közülük megfelelő párt, ezért nem jutnak el az online világig.

2024. febr. 3. 15:50
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
67%

"Elméletem szerint (lehet cáfolni), azért van kevesebb nő online, mert az átlagos vagy afeletti nőket (nemcsak a külsőre értve, hanem minden egyéb szempont szerint is, pl. végzettség, egészséges mentalitás stb.) már offline elkapkodják a közelükben megforduló férfiak."

Ez akkor ugyanúgy érvényes a férfiakra is akik online ismerkednek drága bogaram.

2024. febr. 3. 15:53
 2/51 anonim ***** válasza:
71%
Hát, ez a pasikra is igaz, hiszen a nem "selejt" már rég a nem "selejt" nőkkel van.
2024. febr. 3. 15:55
 3/51 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak egy darab példa, de így is cáfolja az elméletedet, mivel megmutatja, hogy csak azért mert valakihez odamennek élőben, fent lehet társkeresőn is.

Egy tinder randimról kb 5 percet késtem, addig egy padon ült a lány, és mikor odaértem mondta, hogy abban az 5 percben odaült hozzá egy srác ismerkedni.

2024. febr. 3. 15:59
 4/51 anonim ***** válasza:
100%
2. Csak a férfiaknak kb. a 10-20%-a jóképű, míg a nőknek legalább az 50-60%-a szépnek nevezhető. Sokkal több a szép nő, mint a jóképű férfi.
2024. febr. 3. 16:07
 5/51 anonim ***** válasza:
100%
Borozó, kávézó, éjjel forgalmasabb parkoló, ott egyszerű. Na de vannak akik dolgoznak és nem igazán kávézgatnak. Bár igaz hogy pár havonta mindig jött valami új bepróbálkozó, de mondjuk ilyen hogy külföldi magyar csak hazaugrott, ingázó ország másik végéből, házas ember, nőgyűlölő, verekedős akit kitiltottak a szórakozóhelyekről, cuki önbizalomhiányos pasi aki elsomfordált mikor felhívott tesóm (mivel biztos a párom telefonál szerinte), most ezek jutnak eszembe de ilyen random odajövősből sose lett semmi. A baráti társaságokból lettek az exem és a párom is. De több barátnőmnek lett netről szerencse.
2024. febr. 3. 16:10
 6/51 A kérdező kommentje:

Úgy látszik, túl hosszú lett és nem ment át a lényeg. Röviden:

Nők: a való életben is rengeteg lehetőség kínálkozik, ezért eszükbe se jut, hogy beregisztráljanak valahová. Ha mégis beregisztálnak, ez azért van, mert offline nem kelendőek.

Vagyis a szalonképes lányok többsége szinte sose vagy csak kíváncsiságból kis ideig volt online társkeresőn. Ergo, többségében szalonképtelenek vannak online.

Férfiak: párhuzamosan megy az online és offline ismerkedés.

Vagyis az online világban egyaránt vannak szalonképes (és szalonképtelen) férfiak.

7/51 anonim ***** válasza:
22%
Így van. Egy minimum átlagos nőnek nincs szüksége online felületre, élőben is van miből válogatnia.
 8/51 A kérdező kommentje:

Vagy átfogalmazva a kérdést (a lényeg ugyanaz):

Egy való életben is kelendő nő használ-e társkereső alkalmazásokat?

2024. febr. 3. 16:15
 9/51 anonim ***** válasza:
67%

én élőben nem ismerkedem, jobb szeretem az online világot, igy akár pár mondatából vagy egy teszt kitöltéssel már tudom, hogy nem egymáshoz valók vagyunk, mig ha személyesen ismerkednéd, ez hosszú hosszú idő mutatná meg magát, hogy hoppá van olyan ami kizárt, hogy elfogadjak benne...

szóval én az online-ra szavazok elsősorban, mint egy szűrő és ha ott jól megy az ismerkedés már is lehet élőre váltani, de egy jó szürő azo online szerintem, hogy ne legyen felesleges évek a semmiért nekem bevált..N

10/51 anonim ***** válasza:
93%
Nem hiszem, hogy erről lenne szó, a dolog ennél összetettebb. Részigazságok vannak abban,amit írsz,de a végkövetkeztetés nem helytálló. Ugyanis attól,h valakihez odamennek egy csomóan élőben, még ugyanúgy fölmehet netes társkeresőkre is. Tinderen én olyan nőkkel is találkoztam(pl. celebek,tévés műsorvezetők stb.,hitelesített profillal)akikért biztos 1000 férfi sóvároghat, mégis úgy voltak vele, h kipróbálják ezt is. Az tény,h kevesebb nő használja ezeket az appokat,de nem a selejt használja, hanem olyan személyiségű emberek,akik vevőek az online ismerkedésre,és bátrabbak,nyitottabbak abból a szempontból,h idegeneket ismerjenek meg, vagy pedig a saját ismertségi körükben nincsen senki,aki megfelelne nekik,ezért más módon is nézelődnek,válogatnak,akár neten.
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!